Share

april yang indah-yeah-

kisah benar di gym

"should i shut this door?"

"yeah, sure"

aku buat2 otai di bilik sauna di opal 2. maklum la, aku tegok org before aku ambil air dan siram kedalam satu lubang. aku pun tak tahu napa dia buat gi2. aku cuma follow

"sorry, i dont know how to use this room"

"yeah, me too"

ku sebut perkataan yeah dengan penuh confident n bernafsu

beb, dia pakai bikini je. sayangnya aku yang tidak pakai spek tidak berapa nampak....rugi2

"how many minutes we sit here"

"usually we sit here after woke up. to rest our muscle"

"no, i am asking u how many minute?"

"ouh, sorry, about 10 to 15 minutes"

apsal la aku tak menjawab soklan, hampesss

"u live here?"

"yeah"

dia pulak balas yeah dengan menggoda n bernafsu.
aku ulang skali lagi, die hanya memakai bikini.
walaupun jarak hanya satu meter lebey, aku tak dapat tegok dengan jeles, sapa2 yang power speknye 600, tahu lah kesannya

"what course u studying?"

"accaounting, n u?

"im engineering, 3rd year"

"owh, nice, me too"

senyum kelat...bila masa aku 3rd year. baru 2nd year. ish2. tapi nice yang disebutnya memang cukup2 benar2 sebetul2nya seksi

"mmm, do u mind if i sit near u?"

"owh, my pleasure. sit here please"

die dah tawar, aku apa lagi!

"i like your..."

die mengusap janggutku. wahhh, aku kepanasan. sauna dah la panas, kurasakan badanku bertambh2 panasnya...

"do u mind if we..."

dia terkam aku....




ok ok, yang warna merah 2, start aku tipu. hanya khayalan semata2. sebenarnya perbualan kiteorg terputus bila aku tipu dia aku 3rd year, laki mana ntah masuk kacau. rasanya die segan.... dan aku pun sama....

aku wisau sebab memang susah nak lawan nafsu ketika ber2 2an. ish2, memang aku akan kalah, sebab tu lah jihad lawan nafsu lagi besar dari jihad berperang.

ya allah,
kau berikanlah aku kekuatan
agar dapat menahan gelojak nafsu
kalau2 berlaku hal seperti ini lagi
ya allah
berikanlah aku menang lawan bowling nanti
aminnn

nota kaki : kejap agi nak p blatih bowling...harap2 kepala ku tak botak nanty

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 ulasan:

KhairiL's berkata...

sesungguhnya orang ketiga akan menghasut musuhnya utk membuat kejahatan...masa tu hanya iman penentu segalanya...

selamat maen bowling

joegrimjow berkata...

time kasey time kasey

★ Nu♥ℜul ★ berkata...

hek2 ..

kuat kan iman

tHEoNeANDoNLy berkata...

hehe.. kuat nafsu ruper nyer.. hehe.. biasa ler tu..haha..
kuatkan iman k..

fjie berkata...

gurl 2 sje nk bwt april fool kot..haha

joegrimjow berkata...

. memnag kene kuatkan iman

. ok ok

. klu btol kan best

nabilah mangshor berkata...

haha
makhluk ke3 ade di mana3
uhh..mmg pndai mereka cerita sungguh
;p

sharamli berkata...

h0k al0h..
igtkn bt0l
hu3

e n c h e k || CAMERA™ berkata...

hahahaa
bru kena skit
dh cair

~
hikhik~

milimilo berkata...

waduh..siap usap2 janggut lagi..khayalan rupenye..pergi sauna ajak la mmber,bru kuat sikit iman tu..heheh

joegrimjow berkata...

. yg awal2 mmg betol

. siapkan warna merah lagi

. ko xtau,, meleleh ko tgok body g2

. bese ngn member, kali 2 x

nadxoxo berkata...

hi, thanks for dropping by :)

suke ye berdua-duaan di sauna hehe alhamdulillah akal dapat mengatasi nafsu ;)

btw, guna nikon d60 (pinjam) haha

tqa berkata...

hahaha..
ada hikmah gak Tuhan tarek nikmat penglihatan..
eheh.. rabun2 spy x nmpak..

lalala~

fafaz berkata...

haha..
sebaek enggak nmpk..
kalu x..
heee...
:))

tehais berkata...

Untung2 dok sana noo :P

LiLacFlA berkata...

saya anti men bowling. sebab tak pandai. hahaha
asik longkang ja. penat ja bayar

joegrimjow berkata...

. kene beli sndiri..hehe

. haha, terkene balik

. klu x ape??hehe

. xuntung mane...

. haha, kene la blajo

undrgnd berkata...

bgs gk dpt drabunkan mate 2..
klo x..
letey nk elakkn tgk mende yg 'best'..
kahkahkah.

nurain berkata...

ko boleh wat org horny kalo asyik wat entry gni..wahahahhaha

fairuz berkata...

this is the first time i'm reading this blog. i was laughing like crazy. klaka2

faNna berkata...

Tggi erk power specs? Sebaik tak nmpk lebih2 kat p'puan tu.amin.wahaha

qishie berkata...

haha...cet.


agak2 ko tgh rabun tu,

kalau mak nyah pun bukan ko dapat beza kot!


haha

Tanpa Nama berkata...

dari sauna ke bowling...
yg siram air tu bkn ke nk kasi berwap
bilik sauna..

n pehal kirim salam kt mak aku?
ade motif ni...
haha~

Cik Peanut berkata...

hai..
tumpang lalu ye tuan rumah..
peanut datang jejalan di sini..
erm..sowy ye..tak jumpa shoutbox kat sini..

Monkey D Luffy berkata...

adalah chance nak berkenalan lepas ni ;p

joegrimjow berkata...

. benda best???hehe

. horny? Jagn jgn.

. bace la lg..

. mmg r, nasib baik

. nasib badan.

. kekeke

. mmg xbuat

. mmg camni....

Ajwin Ajeera berkata...

gatal~
agagaga

e n c h e k || CAMERA™ berkata...

HAHAHAA
lps nie apelagi
HAHAHA~

Ma'am_Chelsea berkata...

Akak stuju ngn tqa.... & mmg ader hikmahnyer jgk x pkai spek maser kejadian =P

one berkata...

btoi2 aku sokong satus patus...mmg
ade hikmah bile spet kmo terxde..dh
terlpas dri zina mate...bersyukur
lah whai kmo..xyh lh nk rugi2..hehe

mo0ney berkata...

ada hikmah power kau 600..ahaha

joegrimjow berkata...

. sikit2 je

. pak belalalng la pasni

. hee, betol2

. mmg hikmahnye besar

bee berkata...

haha...if tulisan merah tu jadi betul...pe salahnyer(perly sket)...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW