Share

nazar bowling

ini gambar 3 tahun lalu
rambutku dipotong begini sebab tunaikan nazar
oohhh nazarku....


hari ni ada orang cakap ak tak hensem

sebab tak puas hati
aku pun tgok gambar2 aku
mmg x pun....patut la sampai skrg aku hidup berseorang
walaupun jiwaku romantis
hanya blog aku tulis untuk pengubat rindu duka

-memikirkan jiwa yang kosong-


weiiiii!!!!!
lantak la


aku ingat dulu masa di ceramah motivasi
penceramah 2 gemok gedempol
muka pon jauh lagi hensem aku rasanya
kekeke

"pagi2 saya akan berdiri didepan cermin"

ooooooo
-kiteorg menjuih mulut-

"saya akan cakap kat cermin itu"

ooooooo
-menjuih mulut lagi-

"waaahhhhh, siapakah laki didalam cermin ini?
hensemnya!!!
kalau saya pompuan
akan ku pikat laki ini
wahhhh, itulah saya
saya yang berada dalam cermin ini
waaahhh
tak sangka saya hensem orangnya
wahhh
kacak betul saya
waaahhh"

gila ke apa
-dalam hati-

oleh sebab masa tu baru darjah 6, motivasi upsr, kiteorg xpaham apa2. sekarang aku cuba praktik balik

betulll
hati rasa lega

kadang2 bercakap sorang ni ada kegunaannya, motivasi diri



okesss, dah habes mengarut
balik kepada gambar diatas
esok akan ada bowling
SMSA day out
kalau aku dapat tempat pertama
akanku potong rambut sebgaimana diatas


nazar....nazar...nazar...


kuwakuwakuwa
sha sha yang akan ku minta tolong
so
please, warga sheffield semua datang dan kalahkan aku esok
kekeke
nanty nak balik ni
sape2 nak lawan bowling ley je
jom jom bersukan

nota kaki : oleh sebab entry ku banyak orang tego sebab bnayk yang lusyah, ku rehat otak kejap...bohong part 3 da ada, lagi lusyah..jengjengjeng


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

masa skolah aku slalu buat rambut style pendek bulat...
lalu ku dpt gelaran skinhead..
haha~

minx berkata...

haha..yg ko ptg rmbt sbb klh tu eh?

fezaL Mohd berkata...

abe abe kacak lar hahah ;p

joegrimjow berkata...

. xmo la skin skin, bese2 je

. mane dew, kalah ape ni??huhu

. 2 xiklas 2

biyan berkata...

ler , xde la hodoh mne pun .

oke aje ;DD

LiLacFlA berkata...

*on laptop sindri punya webcam*
"eh sapa yang comei sangat tu? la segaknya! anak dara sapa tu? "

hehe

3 saat kendian
huhu huduhnya aku...

sharamli berkata...

jgn menculah sgt..hu3

nurain berkata...

kalo ptong camni..salu org kate gaye mawi

euw..pdahal mawi tiruk g.i jane..

mencik2..

sila publish part 3!

joegrimjow berkata...

. itu kukatakan semngat

. haha, kene ckp jugak

. menculah??

qishie berkata...

oke aa tu..cam balik umrah pun ada gak..

hehehe..

Ilidina.. berkata...

kamoo ensem ah..hehe..ikhlas nie..

joegrimjow berkata...

. haham ok la 2

. hidungku kembang

cik siti penguin berkata...

xde la hodoh pun haha.

pink_butterfly berkata...

pergghhh giler ensem la ngko joe...








alamak, tambah dosa menipu rama2 ari ni....


ciss!




hehe...juz kidding!=p

Tanpa Nama berkata...

all the best la bro..

tehais berkata...

Teraa ka maen boling? =P
Thanks ke blog sy :)

joegrimjow berkata...

. kekeke

. xiklas 2

. mecey2

. skit2 je

Monkey D Luffy berkata...

makiah! kalau ler aku perempuan... ko jadik hot list aku... peeewiitttt


p/s: aku rasa nak bedah ler... kakaka

Tanpa Nama berkata...

Wah wah wah ecem bnor ar dak nie, skrng aku dh ske bnor wt ambut cm
gtu, x imaih
pale..hoho...
Sape kte xecem
mmg xsyg
molut ar, aku
syorkn kmo wt
ambut cm gtu
kalo nk jd lbh
ecem..moga2
kmo mng
bowling nanti,
aku doakn.. leh
lksnakn nazar
bek kmo tu wt
ambut cm tu..hehe..

One..

roy berkata...

xpe2...aku kalahkan ko esok...dun worry...haha...

kalo ada team kita men satu team joe...haha...

Ajwin Ajeera berkata...

jom ar lawan bowling.
agagaa

joegrimjow berkata...

. jgn jgn..bahayaaa

. keke, esok lawan 2...

. heeee, xmo xmo. kene cari yang mantap2.haha

. jom jom

KhairiL's berkata...

rilex la
setiap org ada keistimewaan masing2

Tanpa Nama berkata...

sgat kelakar la..
hu3...nice to meet u.. :p

joegrimjow berkata...

. mmg rilek je

. nice jugeee

Ma'am_Chelsea berkata...

Hye joe..

Mmmm.. akak pun rse nak dok depan cermin, pastu nak ckp cmtu jgk... Nak tmbahkn motivasi diri katakan ;)

Akak tgk, gmbo yg 1st @ 2nd tu.. Dua2 comel jerr.. Pedulik je ape owg nak ckp.. Huahuahua..

& all d best utk game bowling tu yer! Nnt snap la pics...

ellain berkata...

hai..
tQ comment on me!!
nice blog.. =)

As berkata...

cakap dgan diri sndri penting tu, untuk motivate semula apa yang down.

The key to success is the mind power..kan?

heh

joegrimjow berkata...

. snap pics 2 mmg

. same2

. btol2. stuju sngt

izman berkata...

janagn peduli apa org kata, anggap kita sempurna dan hebat.

redbirdfe berkata...

btw.
pic ada caption :memikirkan jiwa kosong : itu. ensem ape ! siyes ! :)

joegrimjow berkata...

. betol, stuju

. haha, hidungku kembang lagi

tHEoNeANDoNLy berkata...

ko encem aper..!! janji ada mata ada idung ada gigi.. klu xder semua tuh mcm maner?? hodoh x?? renung2 kan... hehe..

HuRuL_Aini berkata...

hahahaha...lucunye entri ni...hehe
p/s:lusyah tu apa?

joegrimjow berkata...

. netol2,stujuuu

, lucah.hehe

redbirdfe berkata...

haila.
puji kang. ada yg kembang. haha.

kutuk. ada yg mengecut. haha.

joegrimjow berkata...

. menegecut?
ish2

bee berkata...

background blakng tu mcm scenery korean style jer...ssesuaiiii...heee

Tanpa Nama berkata...

wa...ensem2

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW