Share

Seksualiti merdeka yang lebih hardcore




Mak dengan anak lelaki - ini baru seksualiti merdeka (baca sini) yang hardcore!

Tengok sampai habis dan mengucaplah panjang-panjang, doa benda macam ni tak terjadi di negara kita dan mereka yang sudah terjebak kembali ke pangkal jalan. eh, ke dah ada kat Malaysia benda macam ni?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

12 comments:

arek said...

rasenye anak dia macam terpakse je...paling tak bleh blah `bkn org lain sama anak sndri aje`...mintak dijauhkan

Mohd Sukur Ibrahim said...

takutnye....

shida said...

shida tgh tggu youtube loading vid nie..aish...hu3...tp seyes cian mereka...jahil..hu3...
harap2 diberi petunjuk...

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

Dh berlaku..dh meninggal pn mak nye..pnah bce luahan kisah penghidap HIV kt mingguan wanita bberapa thun lpas..

miss zizie said...

kalau dgr betul2 macam si emak tu yang memaksa anak. haihh macam-macam. dunia...

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

aku gigih tengok sampai habis.

How come benda ni boleh ditemubual macam ni secara terbuka? Nauzubillah.

:'(

delarocha said...

nauzubillah...

Anonymous said...

media seberang sgt open!! nampak jgk penonton mmg rasa pelik ngn hubungan pelik ni..

bvlgarigirl @ Arianna said...

Nauzubillah.
semoga diberi petunjuk.

MC perlu diberi kredit utk mengacarakan topik yg sukar mcm tu dia berjaya mengawal

♥♥relyza♥♥ said...

selalu dgr bapak makan anak...ni mak makan anak. ape ke bodo benor mak dia neh? haish! emo plak aku. anak dia mcm terpaksa aje.

so Atirah said...

Dorg tahu benda ni 'jelik' tapi dorg broadcast. pastu penonton pun mcm penyorak kegemberian/menyokong perbuatan dorg.. PELIK

Anonymous said...

owh joe, dia kata video tu private =(

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW