Share

Update : World Bloggers and Social Media Summit 2011



Dah ready untuk World Blogger and Social Media Summit 2011? Jumpa dengan orang hebat di dunia internet Malaysia dalam 1 event - selama 2 hari. Tak pernah jumpa lagi dengan Tun Mahathir, memang kali ni takleh lepaskan peluang =)



PWTC
15-16 June 2011






Bagi korang yang nak tiket, aku ada cara untuk dapatkan tiket murah. Bukan murah sikit, murah banyak. hehe. kalau betul-betul berminat dan memang konfem bleh hadir, sila email aku kat joegrimjow@gmail.com. Selewat2nya sampai petang ni je. Sebab eventnya lusa kan? haha. Lagi ramai yang join, lagi meriah.


pss : tangan gatal macam nak dapat duit je ni. ohoo

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

10 comments:

Ain Zulaikha said...

laaaa kena bayar ke, ingat kan free.. baru ingat nak pergi.. :(

joegrimjow said...

@Ain Zulaikha

hehe, xmahal mana pon

Dawa said...

wow best2 smo speaker!

iPai said...

joe, ko blanja r !!

My MiRa said...

oooo macam tu eh dua pupu :)

Farah Shahirah said...

ala.. baru je nak hantar emel. baru ingat,lusa ade kelas. :(

joegrimjow said...

@Dawa

sangat best speakernya

joegrimjow said...

@iPai

haha
bleh je
tp dah habis dah tiket murah
=)

joegrimjow said...

@My MiRa

macam tu la agak2nya

joegrimjow said...

@Farah Shahirah

oho
rugilah

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW