Share

World Bloggers and Social Media Summit 2011

Acara yang ditunggu-tunggu oleh blogger sudah tiba! Mana taknya, acara yang mengumpulkan Blogger terkemuka dan syarikat yang berasaskan Social Media ni bakal diadakan pada waktu yang terdekat ni. Aku pasti tak ramai yang tahu - sama kes dengan aku dulu - dah tahu selepas program ni habis. Jadi pada tahun ni, aku takkan lepaskan peluang untuk sertai acara yang hebat ini!


Bila dan diamana?


PWTC
15-16 June 2011
(book tarikh ni okeh)



Acara tahun lepas






Kalau tahun lepas, acara ini menghimpunkan speaker yang hebat-hebat, antaranya Tun Mahathir, Tony Fernandez, Marina Tun Mahathir, Paul Moss dan antara Blogger popular yang menjadi jemputan antaranya Kenny Sia, Abang Nara, Niki Cheong dan ramai lagilah. Tahun ni? sudah pasti lebih ramai yang akan hadir dan pembukaannya sudah pasti dari Tun Mahathir!


Kenapa perlu hadir?

Banyak sebab kenapa korang perlu hadir acara seperti ni. Yang paling utama adalah ilmu. Mesti banyak info terbaru mengenai dunia blogger dan social media yang korang boleh ambik masa acara ni berlangsung. Lagipun, bukannya selalu acara seperti ni diadakan, menghimpunkan orang kuat dunia internet di Malaysia dalam satu acara, susah tu! Memang tak patut korang miss acara seperti ini!


Tiket?



Tiket boleh dibeli secara online. Dengan hanya RM 219 - Sebab early birds dah tamat tempoh - korang boleh join event ini. Kalau masih student (pelajar U banyak tengah cuti kan?) boleh dapatkan dengan lagi murah! Memang berbaloi untuk pergi!


Berita baik!

Kalau rasa harga tiket itu mahal, aku berbesar hati ada beberapa code referral bagi blogger/student yang betul-betul berminat nak pergi untuk dapatkan potongan lagi. Pergh, ada diskaun lagi tu! Aku dah bagi nama untuk pergi, sebab tu dapat code promosi pergi tu. haha, nak pergi timba ilmu ni, kena cepat dan takleh kedekut. Baru ilmu tu berkat gitu. So, kepada yang berminat nak dapatkan code diskaun tu, boleh emailkan detail kepada aku joegrimjow@gmail.com dan aku akan bagi kat email. Terhad kepada 15 yang terawal saja!


Sila lawati


Jumpa disana!!!


pss : tak sabar nak pergi ni! denaihati pun pergi ni.

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

15 comments:

APi said...

selamat menimba ilmu..^^

Naqib Mohamad said...

masa tak mengizinkan... tahun depan lah insyallah

shamizu said...

Alamak ada hal pulak.
Kirim salam jer la joe dekat speaker hebat tu.

zoulmzmn said...

hurm, aku x dpt cuti lah joe..kelas dah start time tue..ade short sem plak..tension betol..

www.zoulmzmn.blogspot.com

joegrimjow said...

@APi

yup
thx u

joegrimjow said...

@Naqib Mohamad

nanti akan diupdate ape yg patut

joegrimjow said...

@shamizu

kalaulah bleh cakap dngn dieorg kan
hehe

joegrimjow said...

@zoulmzmn

next time bleh join lagi

Dawa said...

teringin nak gi conference camni, tp dok nun jauh di utara. rugi2

Akid azami said...

Perghhhh rugi ni kalu tak pergi!!! Ilmuuuuuu!!!

Sumijelly said...

hehehe......kat PWTC jer ker?? dekat na la..

sapa g leh la jumpa sat...hahaha sbb opis sumi di atasnya..hahaha

Sumijelly.com

J.M.R said...

komitmen ini yg kita cari..

nnt leh share kt entri gk bro..

cinta cukulet said...

encik joegrimjow..I think I saw u kat HKB tadi..betulkan? tgah promosi herbalife ke? hehehe..

akmalhilmi said...

event best
nk ggggggggg
huhu

Pisyek said...

macam nak pergi, tapi tak pasti lagi dengan jadual...

hehehe...

Entri terkini: Medtech General Meeting - MGM 2011

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW