Share

Nora Elena : Scene yang dipotong dalam episod akhir

Amaran awal : Scene ini telah dipotong penerbit atas sebab-sebab tertentu. Scene ini adalah dalam episod terakhir. Tak tahu kenapa ia dipotong, tapi jelas, apabila scene ini dipotong, kelihatan perjalanan cerita menjadi pelik!

Tak pelik macam mana, kenapa baby yang dibuang yvone dari kereta adalah sebenarnya patung dan selepas itu polis dengan cepatnya menangkap mereka berdua walhal road block kat depan. Ya, sanga pelik. Khas untuk pembaca blog ini, saksikan scene yang dipotong itu!!
















Amacam? nampak lebih teratur kan jalan cerita dia camni. hehe. Mungkin sebab syok sendiri membuatkan penerbit potong scene diatas. Jangan lupa juga untuk baca ADAMAYA : SCENE YANG DIPOTONG DALAM EPISOD AKHIR!  


pss : siti saleha aka nora elena baru 21 tahun. haha. baru tahu!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

64 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

hahhahahhahhahaa

Nur said...

amboi, gigih buat cerita tuh. Nice la

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Dah macam orang gilosss wa gelak sesorang depan PC .. wakakakah joeeeeeee!!

Fathiha Zainal said...

Hahahaha! Adehhh.. Igt betul2 ada scene kena potong tadi!!! =))

aisya sakaria said...

hahahahahaha. apesal pulak scene ni kena potong. baru tahu sapa rupanya hero sebenar. hahaha. :P

Twit N View said...

siot kau joe, hampir2 bos aku igtkan aku gila apa gelak sorg2 depan laptop...haha

Aman Ibrahim said...

hahaha~ adeih sakit perut baca..

numa LurVieya said...

Hahahaa.. Sgt creative!!
U make my day!! :D

tikin said...

hahahahha..terbaik la scene ni..keh3...:p

Kyra Hasman said...

hahaha.enjoy gilaaa

Mizz D O L L Y said...

HAHHA! Chomel

@namaakulynn said...

hahah,boleh pulak ada joegrimjow.kretip betul la.siap dRT aaron aziz lagi.cayalaa.. ;)

Nur Nadzirah said...

lawak2... =)

Shurazirah Sukhur said...

hahahaha sumpah kelakar!

oPiE iSa said...

Joe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apakah...

LoL~

XD

K O R I E said...

haha~
sengal doh..
japx2.. bayi diorang llki ke prempuan yea?

n a d i a h said...

la mudanya siti saleha :o

gigih betul! btw, kat sheffield amik ape? what year?

Peri PiA said...

har..har..har muke blushing evon same je :P

Kaoshi said...

xda keja lain ke joegrimjow?
haha

Sila lawat: Kaoshilogy

Izat Rashid said...

HAHAHA terbaik lah bro!

missSandwich said...

ngeks!! hakhakhak~

PutraRocker said...

@aisya sakariamende la ni..

aQi + GenGkey said...

terbaek wooo...
haha..:D

KiD said...

joe.. untuk filem masuk panggung punya, skrip dah siap dah? muahahahaa
Bocok untuk Anak

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

ingat ada betul2 scene yg kena potong..hahaha...buat saya gelak sengsorang..apa2 pun..tahniah atas kegigihan anda...hehe

Izbeta Shyah said...

kah kah kah, tak boleh blah lah, tapi bagusnya, sbb awk kreatif, wahh, tahniah..

Cik Wanie Ghani said...

hahahahahahaha,
lawak lah joe nie tau,
adoilah:)

blog-tips-kurus said...

mmm..memang SANGAT patut dipotong tu bro! :-)

Ujang9897 said...

derm...

hahaha

WanFadhilah said...

21 tahun? aku lagi tua. dush2!

azieazah said...

JOE..

susah payah ko lukis draf tu eh? Rajin nyer ko... clap!

wakakaaka...

next drama, buat lagi eh? Dgn FASHA SANDA tauuuu...

GILA...!: Aku Hantar Email Virus ke Email Sendiri?

ct kamila said...

haha..gelak guling2 aku baca scene yg kena potong tuu..

HAHA!


ehhh, bukan nora elena ni br 19 ke.. ade terbaca kat beautiful nara hr tuu..

gigih aku gtaw.. hehe

Zahra Ameerah said...

ahaha..kreatip2

Ecah Shafiee said...

kejadahnye..haha, rajin sungguh..bagus2..

cthajar_pinkgurl said...

lol cool ! XD


gelak sambil guling guling ! hahak


:seth than u mmg setan !

Ms Bery said...
This comment has been removed by the author.
Ms Bery said...

Hahaha.. lawak giler.. Tapi tu la penerbit tu lupe nak masukkan scene nie...

Pepepon terbaik la bro...

milimilo said...

hahaha terbaek lah joe. tolong lengkapkan cite yg tergantung. kikiki. komik cemni la yg ditunggu2 XD

masmurni said...

haha..suka2 ati jer ubah jln cite...nak report kat mak cik meen akak..lalalala

Aunty P :) said...

wah naseb baek ad joegrimjow . kalao takde tak taw la cane ending dia .

FAUZI NOR said...

Abis la Aron Aziz dah tak boleh cari makan lagi... huhuh

;p

abrablog said...

hahaahaha..terbaiklahh..

MuNsYi SaMa said...

Patut la! dah agak dah mesti director potong scene penting punye~ :P

SaYraH WonDerLanD said...

lor patut la pelik mcm mana baby boleh selamaT!! hehehehe

Scarlett O'Hara said...

Wah!Ada bakatlah!

anak abah said...

haha.. ade je idea u ni. =D

anak abah said...

haha.. ade je idea u ni. =D

Sufy said...

hahhahahahhahha..adoyaiii, gelak perut terburai..erkkk...:p

Aku Ibu Muda said...

ohhh...kamu lah penyelamat rupanya ye :P

anyss said...

Assalamualaikum,
Hero memang rahsiakan identiti dia...cuba tanya superman kalau tak percaya. orang kenal dia sbb seluar dalam merah dia tu je ;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ahhhhh, tak caye jugakkkkkkkkkkkk wahhhhhhhhhhhhhhh




















































































gfdsdfghjk

hana said...

erm...
mmg bes la scene yg di potong ni..
hahaha

Tengku Nizam said...

hahaha, buan maen semangat buat cerita tu,hhahaha

SyafiqahZack said...

hampir aku tertipu! mula mula aku baca muka serious. tiba tiba ade org nak tumpang. kerut dah. baru tau post 'kelakar' rupanya -.- bodohnya aku. bhahaha. abang aku dok report kat family sbb aku mengilai nngilai tetengah malam XD wahaha.

diyana said...

WOWW,BEST BEST

.:|kamaryeah|:. said...

terbaiklah~
sangat tekun menceritakan scene ter'potong'~

dks said...

tak dpt bayangkan kalau cite nur kasih pon ade scene yg dipotong haha

shida said...

mmg ada bakat jd skrip writer nie..ho3~~~

Omar said...

Memula baca dengan serius, sampai kat part tahan kereta.. dah rasa lain macam.. rupanya rekaan je kot..haha

Ain Zulaikha said...

hahahahah kretip kretip hahahah

Benrauf said...

Hampess

Puan Capa said...

tak penah terfikir pon ada penyelamat tetiba ek..

tp dalam cter ni baik hati jgk si yvonne ni..tukarkan dgn anak patung..

hidayahjamal said...

lawak, dgr cite siti saleha adik sam bunkface

Michele Hernandez said...

mmg ada bakat jd skrip writer nie..ho3~~~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW