Share

HOT!!! : Muka lelaki yang menjadi igauan perempuan



Kalau jumpa lelaki ni, mari kita pakat siku ramai-ramai. Polis telah mengenalpasti pelaku yang terlibat dalam kejadian kes simbah asid di sekitar Kuala Lumpur dengan mengeluarkan gambar muka kat atas ni. Heh, tak de kerja lain nak simbah asid kat orang!

pss : malam ni nak ke Kuala Lumpur. Esok ke Times Square, jumpe lelaki botak tu, tego2 la ye =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 comments:

SyedGraphiX said...

igauan laa.. mimpi ngeri jadinya kalau tgk muka dia. hahaha

Kalaulahh aku seorang guru.. aku akannn.. haaa. cbe baca. HAHA :P http://www.syedgraphix.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

SyedGraphiX said...

igauan laa.. mimpi ngeri jadinya kalau tgk muka dia. hahaha

Kalaulahh aku seorang guru.. aku akannn.. haaa. cbe baca. HAHA :P http://www.syedgraphix.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

SuFy said...

memang padan betul la..Hishh!!!

joegrimjow said...

@SyedGraphiX

igauan ngeri pun boleh

joegrimjow said...

@SuFy

ntah nape die buat, thrill sangat ke

Norfa arisha said...

uhhh..kena pakai toping keselamatan... bahaya dimana mana...

joegrimjow said...

@Norfa arisha

pakai topi die simbah kat badan

ANiS SuZaNnA MaRaVillA said...

memg igauan ngeri, sampai menyusahkan pergerakan perempuan2 bertudung di KL ni. apa motifnya???

SyazwanSarawak said...

ni lah muka lelaki terakhir yang aku nak nampak kat dunia ni =,=

Wanita Mutalib said...

takut dah nak jalan2..

joegrimjow said...

@ANiS SuZaNnA MaRaVillA

xbertudung pon kena

joegrimjow said...

@SyazwanSarawak

klu jumpa kat atas motosikal, lagilah menjadi igauan ye tak

joegrimjow said...

@Wanita Mutalib

naik kereta je lah kan

Miss Hadiah said...

sangat scary...dgr kata dia aim pmpn melayu...

nurain said...

igauan buruk~

eja igauan macam eja iguana kan.tsk~

TiKa LEh said...

pegi kl nak cari mamat ni ke??hahahha..

joegrimjow said...

@Miss Hadiah

haah, hanya pompuan mlayu

joegrimjow said...

@nurain

eh
ada typo ke?

joegrimjow said...

@TiKa LEh
klu bleh mmg nak cari
huhu

Puteri Iqa Izyan said...

igauan ngeri betul mamat nih.

restu resort said...

jom laporkan jika ada maklumat..

Anonymous said...

psycho kot mamat ni..xde keje len gamaknye nk dibuat..haish!

hidayahjamal said...

xsuka org wanted cani tlg la tangkap cpt, kasian mangsa dgn org ramai, hati2 k

Hanim Mahali said...

ahaha... igauan la sangat... ngeri ada lah....

hana said...

mmg mengigau2 la..
x leh tido di uatnye..
hahah

.miradila. said...

MUKA LAKI TU MACAM MINTAK NAK KENA SIMBAH ASID...

siku je tak cukup...

Cik Peanut said...

rase cam x selamat lak keluar selagi lelaki tu x kene tangkap. lelaki ni dah start satu fenomena baru lak, lepas ni main simbah2 asid lak.adeh

KiD said...

dia ni ada gangguan mental kut.. huhuh

Sesi Bergambar | Milkadeal

crayon said...

muka lelaki kegilaan lelaki

farah said...

Seram betul..
kne be alert la kali ni

zool said...

lepuk ramai2 kalau jumpa

Ain Zulaikha said...

igauan perempuan? mmg pun.. hehhehehe takut kot...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW