Share

Video SEX : Akhirnya video sex Datuk T terdedah

Kah kah kah

Entah ape-ape video sex yang kononnya sangat 'privacy' ini akhirnya boleh didapati di youtube. haha, cepat sangat bocor, ni polis tak pandai jaga atau memang salah satu dari konspirasi ni? kekeke. Siapa yang edit video ni memang hebatlah, saja part last dieorang potong. haha. Enjoy watching dan selamat membuat penilaian sendiri.





Baca selanjutnya 


Dan ada orang yang percaya laki dalam tu DSAI sebab gesturenya sama. kah kah kah. Lepas ni berhati-hati tangkap gambar dengan gesture macam tu ok, nanti kena tuduh. kekeke


Memang takde rupa DSAI, tak paham kenapalah amek masa yang lama nak satelkan siapa 'lelaki' dalam video ni. Tengok sekali harung dah tau bukan DSAI. korang rasa camne? hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

40 comments:

Puan Capa said...

aishhhhh~

geli plak...

joegrimjow said...

@Puan Capa

welcome to malaysia

rubi @ cawan2 said...

xheran pun.

liyana said...

haha perut moncit kot.. :D

KembarA KehidupaN said...

budak2 nye pemikiran yang buat video ni..adeh,kesian DSAI..fitnah politik memanjang dia kena

Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011

joegrimjow said...

@rubi @ cawan2

apa yg xheran?

joegrimjow said...

@liyana

xminum herbalife ni
hihik

joegrimjow said...

@KembarA KehidupaN

boleh baca eh
hebat btol
hhu

Masy said...

boncit. takde maknenye. heh.

Marhaen Kacak said...

layan jer la

Artikel Panas : Generasi Melayu Baru Yang Buta Sejarah, Di Mana Silap Kita?

eszol raar said...

thx 4 linking

nurayunni said...

mcm2..tkut lak..

joegrimjow said...

@Masy

lain perut

joegrimjow said...

@Marhaen Kacak

selagi boleh layan kite layan

joegrimjow said...

@eszol raar

np

KembarA KehidupaN said...

@joegrimjow

hikhik..ramai yang cakap itu alamat lokasi asal, ade yg cakap,mule2 dorunk cakap tempat kejadian kt kl,pastu ade org bongkar ayat kt video tu tulis thailand,tetibe kuar soalan yang die suh tanye DSAI ade penah p thailand plak.. my2cent :P

annadzirah said...

hai si perot buncit..
silalah dedahkan diri anda.
hahahaha.

Muaz Nabil said...

welcome to malaysia. *uhuk uhuk* (bunyi TERDESAK!) :P

Muaz Nabil said...

tengok betul2 between 51 to 55 sec. this video has been edited. Tiba2 je pelacur tu muncul. keh keh keh
(TERDESAK)

blog-tips-kurus said...

China Press cover dpn-big news. tapi x reti bace maaa...!

FarhanaDr said...

Please suggest herbalife.. Kasi kecut sikit perut.. Ekeke..

cerita-gadis-ini said...

ish xfaham nape la diorg ni suke jd pelakon seks buncit!hihihi

Nescafe ais said...

Serius, gua percaya kelibat dalam video tu memang Anwar Ibrahim.

APi said...

slamt datang ke dunia sex malaysia..

DanieL AdiE said...

Ho Ho Ho...

Solihin Zubir said...

bodoh sgt kah anwar nak rakam aksi seks dia sedangkan kes liwat pon x setel..

bangang btol sapa yg percaya..

Pakcu said...

apo nak dikato,,,~

Haz said...

@FarhanaDr
Stuju2..

izman said...

entahlah... pening betul bab2 politik ni.

FARISZ@AZ.Com said...

Hati-hati bagi yang comment menuduh zina.
Pendapat Ulama Berkaitan Fitnah Zina dan Politik Lucah
Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita
Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!
Pelajar Di Bunuh Hanya Kerana RM7 ?


Tidak percaya itu DS Anwar Ibrahim.Jika sudah tonton video ni bukan terjawab persoalan video tersebut tetapi semakin banyak persoalan yang timbul.

hana said...

adoy..
apsal la suke sgt maen fitnah2 nh..
cube la maen guli ke..ni tidak..
uat menambah dosa aje...
bawak2 la bertaubat..

Skype Crew said...

1st ak tgk 3hr lps mmg ak first time bajet mmg Anwar tp ble tgk bnyk kali, ak rasa bkn Anwar. spt gmbr yg ko mention gmbr tu joe, kt situla ak dpt detect yg dia ni bkn Anwar tp pd awl2 video mmg nmpk lbh krg sama dgn Anwar...

hrp2 POLIS dpt siasat benda nie dgn telus. igt..biar POLIS yg siasat, jgn ada campurtangan pihak lain tp ak ckp jerla sbb kebiasaannya mmg ade campurtangan pun.

lagi satu, mufti2 pun da gtau HARAM pi sebar video yg kita belum tahu siapa sbnrnya org dlm video tu & rata2 blog2 pihak satu lagi sudah mengiyakan ianya adalah Anwar & itu sudah menjadi 1 FITNAH.

Pihak yg satu lagi tu dah xnak dengar dah org2 agama nie ckp, apa yg dia tahu, apa yg dia nak tu la yg dia akan dapat. tu sebab kita anak muda nie kena bangun. klu xnak buat protes mcm Mesir pun xpe. KITA BANGUN PADA PRU AKAN DATANG NIE. PANGKAH BINTANG KE, PANGKAH BULAN KE..

INGAT ANAK MUDA, BANGKIT. Pihak satu lagi dah xnak agama dah. Realiti dah ade depan mata dah..

Owzil said...

kenapa dorang x panggil pompuan tu utk amik keterangan? muka pompuan tu jelas. so, senang nak cari kot.

KiD said...

entah ape idea diorang nak jawab.. tak sama dengan susuk tubuh anwar.. datuk T, sila bawak pompuan tu.. hahhaa

baincardin said...

Salam bro Joe.

Kpd:-

-manusia yg trlibat dlm video ni...

sama² kita doakan supaya mereka diberikan petunjuk dan hidayah oleh Allah s.w.t. utk kebaikan dunia akhirat..amin.....

Nescafe ais said...

Ah sudahh..Gua salah jawab soalan joe ker? haha.

Satu soalan yang gua nak tanya? Salah ke kalau gua percaya yang dalam video tu Auwar Ibrahim.

Ke kalau percaya memang betul Anwar Ibrahim, terus automatik di anggap bangang.haha

Zaidi Rasmin said...

Kalau tengok dari awal video, nampak macam lakonan. Ade tukang arah buat itu dan ini. Ade ke pelacur yang boleh sopan2. Pakai kemban bagai. Kalau dalam real life, mesti dah ehem2 terus.. takyah tunggu-tunggu... lakonan.. lakonan...

Myvitrd said...

macam watak lakonan semua..

Alexandriana Alia said...

video zaman apa begitu kabur.? kamera phone cap ayam aku jauh lebih berkualiti nak rakam video.. dasar fake. fake. bako je. bako!

Putera said...

haha...mcm berlakon je nih..politik

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW