Share

Bercuti ke Bangkok

Cuti lagi!!!!

Bulan 4 ni memang bulan untuk bekerja lebih. Maklumlah, nak bercuti kena ada duit. Dah besar panjang ni, takkan nak mintak duit dengan mak lagi kan? Haish, bercuti pun guna duit mak apa kelas. Sikit-sikit boleh la kot. hehe. Lagi pun mintak duit dengan mak, nak beli hadiah untuk mak jugak. ye tak? ces, alasan!



Ke Bangkok

Pernah pergi 2008 dulu, kini pergi lagi untuk tahun ni. Actually, ni percutian Herbalife. Sambil belajar, sambil kembangkan bisnes. Acececeeh, padahal dalam kepala nak bercuti je. Dah terbayang rumah urut dah ni - oohh bestnya! Extravaganza - 20 000 orang Herbalife akan berkumpul untuk acara yang SUPER Best ni!



Kali ni aku nak share dengan korang beberapa tips yang boleh digunapakai kalau mahu bercuti. Benda ni aku banyak belajar masa di UK dulu. ya lah, nak pergi ke sesuatu tempat ni, memang banyak caranya boleh kita pergi. Melalui ni melalui tu. Semua boleh dan bergantung pada kita saja untuk memilih mana yang terbaik


Ke Bangkok dari Naratiwat


4-9 May Blog ini mungkin tak berupdate =)


Kalau korang dah berada di Kelantan ni, rugi jugak kalau beli tiket ke Bangkok naik kat Kuala Lumpur. Satu kena pergi ke KL dah satu kerja dah, sampai ke KL kena beli tiket lagi yang mana agak mahal. Jadi, apa yang aku buat, naik kapal terbang ke Naratiwat. Walaupun tak pernah lagi, tapi dengan cara ni dapat jimat 3-4 ratus ringgit. Berbaloi tu. dah 3000 baht dah tu. hehe



Tapi cara ni gamble jugak la, ye lah, tak tahu macam mana keadaan di sana kan. Tapi nasib baik ada team, kami ber8 akan ke sana bersama-sama. wahh, team Herbalife Kelantan gitu. Layan je lah. Best jugak adventurer macam ni kan. 

Yang paling penting - rumah urut tengah menunggu! yuhuu


pss : sebut rumah urut, laki dengan laki lah okeh. kalau kat Bali dulu jumpa Babi Guling, kat Bangkok entah apa yang akan jumpa!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

Dinda Iva said...

joe selamat bercuti...tu nanti balik dari bercuti mesti ada contestkan..hehehehehe

suffer8zine said...

wahhh bro, selamat pergi dan balik :)

Terkini : Telur Ayam Tiruan | Aku VS Nuffnang

pepatungbiru said...

bestnya!!!! ikut!!! ahahaha..kim salam dgn gajah..

ladyship said...

nk ke bangkok?? ble?? i un rncang nk ke bangkok end of this june.. x pun phuket ... wow.

arryani said...

pergh....

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

bestnyaa joe..jeles ohh..:(

APi said...

patot la nak main futsal 10 hb..
bawak balik buah tangan untuk aku k..
kehkehkeh..

joegrimjow said...

@Dinda Iva

haha
sudah pasti
sebelum tu lagi dah ada kot
hehe

joegrimjow said...

@suffer8zine

thx u =)

joegrimjow said...

@pepatungbiru

gajah?
wahaa
besar sangat tu

joegrimjow said...

@ladyship

dah balik uk dah?

joegrimjow said...

@arryani

=)

joegrimjow said...

@SyAfaWaNi ♥‿♥

haha
jangan jeles2

joegrimjow said...

@APi

eh, tu may tu. hehe futsal 10 april ON

Izat Tarmizi said...

joe,jangan lupa ping pong massage,just ask from them,hahaha

joegrimjow said...

@Izat Tarmizi

ping pong??
hum2

Cik NurulZaty said...

mesti pegi ngn abg abqari and kak amalina peter kan..

ramai gak dak u sy pergi ekstravaganza ni


ari tu. de je dpt flyer ajk bercuti ke bangkok ni..rm2000 kut utk pakej ni..tpi xde details..tpi kmi assume yg tu hebalife nye kot sbb tgok tarikh2 sama..hehe

btw. hepi bcuti~

aLeen aVriL said...

uiiikkksss best nye dia dpt jalan saje...



joe nnt beli ole2 tuk org tau....
kiter mang xmalu pon.....
huh peduli hapa...

kahkahkah...xdak lah...acah jah..



selamat jalan ye joe.

encHIx laNDax said...

wah!rumah urut!hahaha

Sumayyah Nadhirah said...

haha mmg byk babi guling kt bali....

Anonymous said...

saya pun pegi herbalife punya prog kat bangkok. 5hb naik flight. jumpa kat sana ^^

wawa terengganu :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW