Share

Blogger Futsal @ Sports Planet

Blogger Futsal datang lagi! Ini kiranya acara gathering pertama aku pada tahun ni. Piew, lama betul tak jumpa blogger ni, rasa janggal plak tak jumpa. Kebetulan turun Melaka hujung minggu ni, azizan kadir pun dah gatal2 kaki nak tendang bola, si zelo plak tak sabar nak gelecek bola, aqu_api tak sabar2 nak main walaupun exam keesokkannya tu, maka terhasillah blogger futsal. kekeke, bukan main panjang mukaddimah!!


Credit Google


Tarikh : 10hb 4 2011
Hari : Ahad
Masa : 11.45 malam
Tempat : Sports Planet, Shah Alam






Terbuka kepada semua yang nak main. Bukannya nak main sungguh-sungguh pun, nak tendang bola je sambil jumpa kawan blogger yang memang dah lama tak jumpa ni. Boleh plan gathering beso ye tak? Ajak lah seberapa ramai kawan-kawan untuk datang, xkisahlah blogger ke bukan blogger ke, yang pasti orang yang datang tu bila balik terus akan buat blog. kekeke. Okehh, jumpa disana. ada pape, contact : 0169640972 - joegrimjow

Blogger Futsal dulu-dulu



pss : esok ke Melaka. yuhuuu!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

10 ulasan:

MOFASAD berkata...

ok joe. yang ni aku nak join.

hahahaha

joegrimjow berkata...

@MOFASAD

joooom

APi berkata...

pantas..
aku baru jek menaip entry ni..

suffer8zine berkata...

alamak tgh2 malam, nk naik ape ni, huhu ingt nk join

Terkini : Telur Ayam Tiruan | Aku VS Nuffnang

joegrimjow berkata...

@APi

dah type bg backlink, ku taruk sini
huhu

joegrimjow berkata...

@suffer8zine

jom2

FiQx berkata...

setelah di pomot oleh aqu api, sye akan menjoin bnd ni :)

joegrimjow berkata...

@FiQx

hoho
jom2
jumpa sana

HazHand berkata...

wanna go!! haha

joegrimjow berkata...

@HazHand

wohoo
jooom

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW