Share

Video SEX : @joegrimjow mungkin boleh menjadi saksi twitter?

Lucu pun ada dengar kes terbaru video sex yang melibatkan DSAI ni. Terbaru laman twitter dan facebook boleh dijadikan sebagai bahan bukti yang berkesan? Haa? Boleh ke? Mestilah boleh sebab dunia kan dah bertambah maju. Benda2 tu semua boleh dijadikan bukti. Woho!


Kes Utusan VS Malaysiakini

Utusan pada keluaran semalam (link) ada menjelaskan taktik DSAI meletakkan alibi menggunakan twitter adalah  makan diri. Sebab apa makan diri, boleh baca kat link atas. Rumusan akhir boleh dikatakan tiada pada waktu video sex itu dirakamkan DSAI tidak update pun twitternya. Heh, menarik!

Jadi, Malaysiakini petang tadi (link) menjawab balik dengan Pengarah strategi PKR menerangkan panjang lebar yang pihak utusan sudah salah faham. Artikel tu boleh baca kat link atas. Rumusan akhir, kata wakil PKR ni, pihak utusan tak paham dari segi masa dan proses daylight saving yang membuktkan DSAI ada update statusnya semasa video tu dirakam dan ini mustahil untuk DSAI terlibat sama

Jeng jeng jeng


Heh, memang sangat menarik kalau nak berbahas dari segi twitter dan facebook ni. Nampak Jack Dorsey dan Mark Zuckerberge boleh tersenyum puas hasil ciptaan dieorang digunakan sebagai bahan bukti dalam kes yang menarik ni. Aku tak mahu komen apa-apa, cuma nak share satu benda


abaikan tatabahasa


Ini status aku pada 21 february (pada hari video dirakam) kalaulah DSAI follow aku masa tu, dan jadi follower yang ke 1900, konfem aku boleh jadi saksi penting dalam kes ni.'DSAI follow saya masa video dirakam, takkan sambil follow sambil buat aksi terkutuk, hebat tu!' kah kah kah


Moral of the story - followlah @joegrimjow di twitter =)


pss : yang benar akan menang, tak disini di akhirat sana kelak

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

17 comments:

Fairosza said...

twitter tu boleh je di dischedulekan kan...

wah ramai nyer follower...

Fairosza said...

eh lupa nak tanya,apa komik sbp lawan mrsm tu?

alexa yussida said...

ape2 pon boleh jadi..

bila la politik msia nak berubah jadi lebih bijak sikit ..humph~

wei,aku dah follow ko lama kut..xbley r nk jd makhluk ke 1900

joegrimjow said...

@Fairosza

boleh aje =)
http://bit.ly/eplFel

Fairosza said...

lagi 1 nak komen pasal nurul mohd najib tu(hehe sume nak komen kat sini)

ingatkan saya je dapat msg dari minah tu.saya siap inbox kawan2 yg kat uk tanya pasal benda tu fraud ke apa ke.siap suruh kawan yg kat uni manchaster add fb dia utk stalk dia(sbb kat profile dia tulis dia blaja kat situ).haha

3 msg pertama yg kat entri 1st pasal minah ni kat blog ni mmg sebijik mcm yg saya dapat.
saya saje layan tapi ayat tulis macam nak mengelak la dari tolong dia. siap offer kawan perempuan lagi kalau dia betul2 nak mintak tolong.tapi dia reply benda lain plak.puji2 la,cakap nice guy la cintan cintun semua. eh sorry la sbb umur beza jauh.tak nak la couple org tua sangat..haha

last msg dia saya tak reply, terus senyap je dah takde pape..

macam ni punya orang pon ada ke?

Fairosza said...

komik tu lawak tapi penuh moral..pandai gak buat kartun ek..

wah banyaknya mrsm ada 6+1(campur sek watak mrsm dlm komik tu) sekolah bawah 1.75..mmg power la

(tp sbp ada 21 sek je yg bawah 1.75...=P)

Izat Tarmizi said...

Aku dh follow tapi Joe Grimjow jarang balas lawak aku dan i iz sad,joe grimjow tak follow aku

@foxsaken

hahahaha

✖nedd✖ said...

Da follow pon twitter.

Mcm2 la politik skg. Mcm dak tadika.

crayon said...

memang DSAI la dalam video tu.. nanti aku share video..

Mr feckry said...

banayk yang munafik sekarang ni

joegrimjow said...

@Fairosza

ada je,
sbb tu kena layan
hehe

joegrimjow said...

@Izat Tarmizi

haha
akan terus follow

joegrimjow said...

@✖nedd✖

kena la say hello

joegrimjow said...

@crayon
share cepat okeh

joegrimjow said...

@Mr feckry
ahli neraka tengah memanggil2

zahidah dihaz said...

@Fairosza: boleh schedule ke? tak tau pun...


New Entry: Pemandu Wanita: Berhemah VS Berbahaya

Puan Capa said...

ramainya follower

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW