Share

Lawa tak profail picture saya?

Sampai di rumah dengan harapan internet sudah pulih malangnya belum pulih-pulih lagi. Catat rekod ni dah sebulan seminggu tiada tindakan yang dibuat walaupun dah 8 kali aku call. Takpe, esok nak call lagi! 


eh, membebel pulak kan?


Ok, entry pendek gaban, nak jemput semua yang ada di Kota Bharu untuk ikuti sama program best sangat ni - Kelantan HOM. Jom-jom pakat kita dengar. Pasal lelaki dalam gambar bawah ni, nanti aku akan cerita pasal dia dengan panjang lebar. Antara lelaki yang banyak ubah pemikiran aku. Fuh, kalau korang dengar cerita dia kan, konpem akan admire kot! nantilah akan diceritakan!!!



pss : Cuba teka berapa umur dia?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 comments:

ain revival said...

alaa~xbalik qlate pun~

joegrimjow said...

@ain revival

alaaa ruginyee

Nadhirah Ahmad said...

60-70

KiD said...

gomo klate gomo.. laaa, joe tak emel pun report number kat kid. takpe, nanti kid try usha...

fadhdeela said...

siapakah dia??huhuhu

Meh singgah: Trip to Cameron Highlands!!

Mar said...

umonye dalam 60 ke atas

SyahmiFikri said...

pergh.. nie la one of president team.. hebat la!!

SyahmiFikri said...

pergh.. nie la one of president team.. hebat la!!

Gimi said...

em..50 lebih kut

Azah said...

apa masalah ngan TM? ku problem hr tu, kejap je dorang datang betulkan. hoho

joegrimjow said...

@Nadhirah Ahmad

50 je
hehe

joegrimjow said...

@KiD

baru email
huhu

joegrimjow said...

@fadhdeela

salah seorang press team malaysia

joegrimjow said...

@Mar
50 tahun
hehe

joegrimjow said...

@SyahmiFikri

sangat2 hebat

joegrimjow said...

@Gimi

50 cukup

joegrimjow said...

@Azah

sampai skrg masih xok lagi

Puan Capa said...

52 kot

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW