Share

Gathering Sahabat Blogger di Shah Alam


sumber dari fanpage Sahabat Blogger


Memang rasa janggal hadiri Gathering yang orang buat ni. Mungkin sudah terbiasa buat gathering sendiri, dari a to z kita tahu, bila hadiri gathering yang orang lain buat ni, jadi sangat janggal. Janggal tak janggal, yang penting join dan support kominiti blogger yang ada

Sahabat Blogger

Kumpulan blogger ni aku sebenarnya baru tahu semalam. Hehe, jangan salahkan aku, salahkan internet kat rumah yang kena curi cablenya. Semalam ben call bagitau ada kumpul-kumpul kat kedai mamak kembar. Walaupun penat sebab baru balik dari berbual panjang dengan silent reader (siap mengumpat kat cik epal lagi, kekeke), gagahkan jugak untuk join. Nasib baik join sebab perjumpaan itulah yang aku tahu ada gathering pada hari ini!




Gathering Sahabat Blogger @ Shah Alam

Aku ada hal jumpa dengan orang di Shah Alam pada paginya, lepas tu tengahari baru join gathering ni. Makan tengahari yang dibelanja oleh orang kaya baru - broframestone bersama dengan beberapa student uitm. bual punya bual, rupa2nya sebaya. tak dapat nak tinggalkan link sebab tak sempat nak beramah mesra. Maklumlah, janggal. hehe. 

Lepas tu gerak ke extreme park untuk ber-rock climbing. Rock Climbing la sangat, kakak aku call kat putrajaya suruh amek dia sebab ada besday celebration untuk anak sdare. Nak tak nak, kena tinggalkan gathering tu. Tak dapat lah aku nak tunjukkan skill memanjat spiderjoegrimjow kat korang kan? kekeke

Mungkin ini gaya korang miss untuk melihatnya


Support Kominiti Blogger

Suka sebenarnya bila gathering yang sihat gini diadakan. Sebab tu walaupun sibuk, ada kesempatan mesti aku akan join. Dah takde masa barulah tak dapat nak join. Gathering macam sahabat blogger buat ni banyak faedah, bukan saja kepada blogger baru, blogger yang agak lama dalam berblog ni pon akan dapat faedahnya.

fanpage Sahabat Blogger - sila join =)

Oklah, harap nanti ada lagi gathering, roger-roger la ek. Ada kesempatan aku akan join, takde tu maknanya takde masalah tu. Sibuk kumpul duit katakan. Bila aku nak buat gathering? Nanti gathering masa aku kawen je la nanti. ok? kekeke


pss : jom join event esok jom! 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

l a d y d i l a said...

sahabat blogger?? sy dh lme join group tu kt fb.. tp lum pnah lg join diorg pny gath..

joegrimjow said...

@l a d y d i l a

kena join kena join

niesz said...

br tau ade gathering ni kt s.alam..xsempat nk join..huhu..

DanieL AdiE said...

Wah2..best2.

joegrimjow said...

@niesz

ku tahu awal skit

joegrimjow said...

@DanieL AdiE

kena join next time

oranglidi said...

ngumpat kat cik epal?
wah

joegrimjow said...

@oranglidi

kena baca link
heee

munGe سلواني said...

akhirnye dpt jumpe ngan bro...sgt kagum dgn penulisan anda..entry2 sume best2..cume x terkomen je..muahahhaha (gelak jht)

*pergh suke sgt org blanje mkn...credit 2 broframestone..konyang makcik!

joegrimjow said...

@munGe سلواني

thx u
nanti jumpa2 lagi
=)

Gieyana said...

bestnyer..tp jauh..kita di utara..:)

joegrimjow said...

@Gieyana
kena buat kat utagha plak

atty's said...

Lama dah kty x join gathering blogger

Huszaini said...

nice!

Ujang9897 said...

sahabat blogger mmg layan bro..hehe..,

nanti kita lepak putrajaya lagi..=)

Puan Capa said...

kalo tak jadi sabahat blogger leh join ke? :P

joegrimjow said...

@atty's

tahun ni 1st gathering la kirenye ni
huhu

joegrimjow said...

@Huszaini

thx u

joegrimjow said...

@Ujang9897

itu sudah mesti
kena gtau awal2
hehe

joegrimjow said...

@Puan Capa

hoho, xtau la, tu kena tanye admin dieorng
tp ku jin tu b4 klik like sahabat blogger page lagi
hehe

+akufobia+ said...

alaa.dekat je pun.tak pergi.sebab tak tahu.haha.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW