Share

Blogger Gathering Nuffnang di Kelantan?

Terkejut terima email dari Nuffnang yang bertajuk 'Hello Nuffnangers in Kelantan' yang baru diterima tengahari tadi. Berdebar nak baca, ye lah kot-kot nuffnang bermurah hati nak bagi task apa-apa kan? Rupa-rupanya email dibawah yang aku dapat


*****

Dear Nuffnanger,

Hello there, and we hope the year of 2011 has been good to you so far! :D

As you know, we don't just allow you to serve banner ads on your blog here at Nuffnang; our aim is to build the blogging community in general as well. We do have plenty of activities for bloggers in the Klang Valley, but unfortunately we haven't had the chance to have any in the state of Kelantan before.

As such, we'd like to explore the possibility of organising blogger gatherings in Kelantan, but we'd like to ask you all a few questions before that to see what you'd like!

If you have a few minutes to spare, please do head on over to this page and answer a few survey questions about events, as it'll help us greatly in understanding you all better. The survey is anonymous, and all data collected will be kept private and confidential. Who knows, you might be seeing some 
Nuffies in your city in the coming months :)

Thank you and have a nice day!

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.

******




Bagi yang tak tahu apa kejadahnya nuffnang ni, korang boleh baca kat sini apa itu Nuffnang. Aku tak banyak join event Nuffnang, antara faktornya adalah sebab jauh. Ye lah, biasanya dieorang buat event kat area KL dan juga Selangor je. Jadi, kali ini mereka nak turun ke tempat-tempat bukan KL dan Lembah Klang pulak. WAAHAAA, peluang terbaik ni!

Pengalaman aku join event nuffnang ni, memang happening! Dulu DiGi buat event dah memang sangat meriah. Memang sangat berharap dieorang akan turun ke kawasan selain dari KL dan juga Lembah Klang. Apa lagi, jom jawab survey ni dan kemungkinan mereka akan turun ke Kelantan!!


(klik link)


Macam assobiyah plak ye? kekeke. jom isi cepat! paksa! hehe


pss : tadi jumpa dengan orang turun 60 kg! perghh!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

Azah said...

ku dah jwb, dia email pkul 1.30 pg smalam... hoho... x sabar nk tunggu nuffnang dtg sini.. yayy

penaberkala said...

emel sampai dinihari td
jawab doh pagi td
klu ado sungguh, kumpul la sep2 qlate

joegrimjow said...

@Azah

jom zah jom
hehe

joegrimjow said...

@penaberkala

ku baru check petang ni
huuhuu

Nur Syamiza Hadi said...

wow!
syok weyh! :)

JIJI YU said...

bile ni ek..leh la aku yang bute nuff ni g jengok2 ek..

Abang Suara said...

syok2 nak post gak kat blog..biaq ramai yang taw..wah3...comel lah nuffnnag maghi kelate...gomo2..ahahha

Pjaz a.k.a kud0o said...

mmg syok ah
kalu sep2 klate kumpul,
;)

joegrimjow said...

@Nur Syamiza Hadi

sangat syokkkk

joegrimjow said...

@JIJI YU

masa ni lah nak jadi celik nuff
hehe

joegrimjow said...

@Abang Suara

wah
semangat!!

joegrimjow said...

@Pjaz a.k.a kud0o

sangat syok dan sedap lazat
ohoo

^misslina^ said...

nice!iam studying in klntan.

MuJE said...

aku pn terkejut dpt email nuffnang nih... tp sume org or nuffnanger kelate jah ke hk dpt email ni ekh?

hazman aka species1980 said...

whoaaa... dasat la team nuffnang approach bro untuk dapatkan info untuk blogger kat kelantan... semoga event tu akan terlaksana

susu said...

da jwp pom srvey tu

ishiko said...

klate?? wahh..wah.. kalo cuti ni elok sgt~

elianesuriane said...

huhu.. dpt gop emel tu n dh rply doh.. hopefully tym dy wak event tu ado kat klate ah.. trkjut gop tym tgk emel tu.. igtkn ado jemputan gapo2x tp ruponyo dy suh jwb survey.. hehehe...

joegrimjow said...

@^misslina^

jangan lupa isi
=)

joegrimjow said...

@MuJE

entahlah
rasanya kot

joegrimjow said...

@hazman aka species1980

semua org klantan dapat kot
huhu

joegrimjow said...

@susu

gud2
=)

joegrimjow said...

@elianesuriane

yg pentg jangan lupa isi

::Cik Zatie:: said...

baru siap jwb survey tuh..
agok2 kalu jadi d klate nti,nuffnang nk wak mano eh? hehe~

SAJE-SAJE|SUKE-SUKE

Puan Capa said...

pergh!nuffnang in kelantan sudah...kecek kelate la nuffnang nnt.haha

ila ni said...

ahahah assobiyah itu pentinggg!!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW