Share

Kelantan Blogger MeetUP



Bunyi macam nak gempak je kan? hehe. Ok, ini meet up kecil-kecilan yang akan dibuat esok! ESOK??? Baru nak umum hari ni??? haha, biasalah, plan last minute. esok ni just nak kumpul blogger yang duduk kat klantan dan kita kenal-kenal di dunia betul skit. Main bowling sama-sama, makan sama-sama dan jalan sama-sama. aceceeehhh. Detailnya



Tarikh : 25/11/2010 (Khamis - ESOK!!!)
Tempat : KB Mall
Masa : 10.00am - 4.00pm
Aktiviti : Bowling + Makan + Cheng Ho


Nak buat aktivit simple-simple je, lepas main bowling, makan-makan, boleh gerak ke Cheng Ho expo untuk usha-usha booth kat sana. Jadi sesiapa yang nak join jugak, boleh join sekali. Setakat ni dah ada 2 yang konfem.


yang akan datang




Jadi sesiapa yang berkelapangan esok, boleh bagi nama dan url blog kat bahagian komen bawah ni, nanti ku update nama. nak contact ku, terus msg sini 0169640972. Jom jumpa-jumpa! bukan blogger pon dijemput sama datang, mana tahu lepas jumpa terus bersemangat nak buat blog =)


pss : maghi sek sek kito jupo deh. hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

57 comments:

KID LEARNS TO FLY™ said...

maso ore xdok la dio nok buak hahaha..kim sale ko laksamana cheng ho tu..baik mu gi awal..mugo pukol 5 jammed koil doh stadium haha

joegrimjow said...

@KID LEARNS TO FLY™

jammed parok
hehe

farra8979 said...

oloh la.. br jah kelik putrajaya.. klu dok, bulih join..

kechixx said...

laaa...behnyooo...kalu wak minggu depey confirm sayo join...:)

joegrimjow said...

@farra8979

haha, saye saye

joegrimjow said...

@kechixx

minggu depe buak pulop. hehe

d_LA said...

Bestnye..nak join gak tp dla x balik esok..huwaaaaaa....jeles2..xpe, nt ade rezeki lenkali la dla join :)

joegrimjow said...

@d_LA
ok2
lain kali kena join

Catherine- said...

alamak!! kehkehkeh ;p~

Apis said...

x cuti lagi la joe weh. 30hb baru balik. ish3..

anyss said...

Salam,
Huh! awatnya tak buat raya aji ari tu? Buleh lka serbu baling bola masuk longkang hu hu hu

Azah said...

10 am - 11 am? sejam je tu nk buat sume benda... hmm... saya qda kelas esok dari pkul 10am-11am. lepas tu br free..

hmmm....

jedi said...

aku kijo kl.....sori xleh join

joegrimjow said...

@Catherine-

erkk
nape?
hehe

joegrimjow said...

@Apis

lol
xpe, lain kali buat lagi

joegrimjow said...

@anyss

hoho
ni plan last minute punye ni

joegrimjow said...

@Azah
ooh, baru pasan
huhu
akan diubah
xpe, datang sajo lewat2 pon =)

Cahaya_Kebahag!aan said...

26hb br blik kb la.. xdpt nk join.. nnt story kat blog k..

anah nik mahmood said...

http://anahkuneng.blogspot.com/
aloh sayo kelik mggu depe klate. bp ore sgt jah buleh join.

cik ida said...

huk aloh..bru jah kelik klate ai 2..

MuJE said...

aloh, derah teh..
kawe tok kelik agi boh...hoho

Gluck Yusof said...

nak join tp ore exam T.T

firuzLazuardi said...

lah..sy dah balik ipoh dah~~

Abang Suara said...

akan di comfirm kn mlm ni, dan aka bawa 2 @ 3 org bsama :)

HanaBella said...

Olohh.. maso duk kg xse buat.. ke melepas doh nok jupo blogger kelate ni.. nok tiok ah gini gak.. T_T

shera haifa said...

jum2x,,p shera ado johor..xleh jgk ahhh

da[Y]un said...

Tahniah la Joe wat gathering sek blogger klate ni... takde rezeki nak join. tok kelik kito sem ni..huhu..

evagurl said...

nk ikutt! ;)

p/s : 3 ore jah ko?

bungakuning . said...

nok g jugok .. tapi loni ado shah alam . ):

ardinihumaira said...

bakpo wak esok? huuu dni ado kelas sapa puko 8-4. abih la gni tok leh g lasum la dni. sob sobb :'( tok dey nok g lunch hour pong... mesti jem jaley tiko tu. wuwuwu sedih ni. kem saley ah blakow

EiNS said...

Bro, aku dah buat entri di JomPHP :D

dak eina said...

nk join!! mlm nie konfem deh...huhu

zOuL.MzMn said...

kbmall x sedak doh men boling loni..ore pakat g maen kat billion pulok..lane kbmol tu hacur lumak le'it doh...hahaha...

sedih xleh nok join...insyaallah mula lah deh.!..

Nik Imana said...

nak join ugoppp..bakpo la wat time ramai dop cuti, klu dop buleh join etepppp! =)

suzie rahman said...

wah menarik..hope ramai join

Bulan said...

nak join..mlm kang kompem neh..

Aduka said...

berminat tp esok ade exam revision.. xleh pegi lagi..

aisneezy said...

huuu..xleh g..
esok kijo...

Abang Suara said...

joe comfirm suarapeople and da geng akan pergi dalam 3 or 4 org je :)

entri da buat..wah3 jemput ramai2..ades

cikmawar said...

bestnye..
tp xdop klate..
duk bangi loni.. huhu

izee said...

jaoohhhhnyeeeee :(

Anonymous said...

alahh....
wak esok ko..
igt nak g jugok tgk joe.hhehe

btw..alang2 ada kelantan bloggers, takde ke satu logo, unitekan kelantan bloggers..nnti ble sematkan dekat page every kelantan bloggers.
=)
-farhana

shapoji said...

aku practikal kat wakaf siku depe kbmall dah tue, jale kaki tok de letih la, tapi seje jah de ko?

Bulan said...

salam joe..
bulan kompem g esk..nati sy msg joe sok kalo da sampai..
bwk kwn lg 2 org.eheee
thanks

LoveIsAll said...

teringin nak pergi tapi saya ni pemalu orangnya sebab sorang diri, rumah nenek area situ je.. :)

dak eina said...

eina pon join...xpercaye?

tgk nie....http://dakeina.blogspot.com/2010/11/kelantan-blogger-meetup.html

elianesuriane said...

xley kelik.. ado d u.. wat final yer prject..

Azah said...

insya Allah aku gi bawak kawan 2 org.. tp pergi pun lepas zohor la.. maybe sempat bercheng ho je la.. :D

Abang Suara said...

damn! maaf semua..last minit..transport xda..sapa nk mai amik ayie kat kuala krai? haha ;p

Fatin Sakura said...

apsal last minute...esok da ade plan da...adoi la...rugi2

aried said...

Joe..plan last minit ni mmg dashat, hahahahha.. pe2 pun thx sal plan untuk ni.. kalu hbis keje aku awal, aku trs pergi insyaAllah..roger

Hazzy Ishak said...

saya abukan budak kelantan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya, tapi jauh la pulak, tak wat area sini ke

Cik Peanut said...

lewatlah cakap, kalau cakap awal2, buleh join. x pe2, lain kali buat agi deh~

Faizal Fredley said...

rugi2...baru jah balik perlis......lain kali wak pulak deh...kalu leh wak lah dlm masa cuti...

hans said...

wow
best lah korang dapat jumpa2

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

Ajeyy Khalid said...

@joegrimjow

Abg joe !
Nak join jgk . Buat la lg .
Ehheehe :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW