Share

Blogger Futsal

Kalau ramai yg nak main, boleh diawalkan lagi masanya


Gathering lagi??? Aha, kali ini gathering mengeluarkan peluh gitu. Kira merapatkan hubungan sesama blogger melalui peluh terhasil. erk? layan saja. Hasil cadangan dari encik azizan, maka akan diadakan blogger futsal seperti detailnya di bawah ini. 


Aktiviti : Blogger Futsal
Hari : Sabtu
Tarikh : 4/12/2010
Tempat : Frenzy Futsal Shah Alam (klik link)
Masa : 11.00 pm - sampai penat
Bayaran : tengok keadaan, antara RM 15 hingga RM 20

Tempat untuk bermain



Walaupun namanya blogger, tapi sesiapa saja boleh join. Takde blog mesti korang akan mula berblog setelah berjumpa bermain futsal malam tu nanti. hehe. Nak usha-usha pun boleh jugak sambil tambah kenalan. Semua dialu-alukan. Sahkan kedatangan? sila tinggalkan link di bawah ruangan komen ini. 


Yang bersemangat mahu menendang bola

joegrimjow


Aha, abang nara pon akan join ok. Jadi, jom datang beramai-ramai untuk mengeluarkan peluh di hujung minggu. Kalau dapat sambutan ramai, kita buat team, blogger vs facebooker vs tweeple. ahaa, kita tengok siapa yang lagi hebat. hehe. 


Gambar kenangan main futsal, credit to syahirul.com 


pss : akan balik ke kelantan malam esok. hari jumaat datang kl pulak dan sabtu malam tu main puas-puas. wahaa =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

waaa.kesian org tgnu..
radek pon nk wat gathering. huk3

mr.syazwan said...

adehh futsall

bila2 nnt bowling laaa yee

mst lebih hangat

hehe

andyhowtt said...

aku tak balik lahi time nie..tunda dowh..huhu

-ROCKprincess- said...

alaa...
mlm sgt tuh...
I have curfew hours...
buat arr siang2...
huwaa...

nama.aku.lynn said...

tau..tau...tgok korang rancak berbincang dkt twitter..kecek kelate lagu tuuu..hahha..=)

fahmi ibrahim said...

nak ikut....

khairil said...

ok set...aku join

atok said...

fungsiii.

Faizal@PeJAY said...

takde geng le nk masuk time mana nie

nabil_potter said...

macam menarik jugak..huhu

sekuk tawa said...

bro joe..wat maen ftsal kat kelatea la skali...nok join jgk ni

joegrimjow said...

@-ROCKprincess-

siang xrock
hehe

joegrimjow said...

@khairil
nak ku update name ko ke?
hehe

joegrimjow said...

@sekuk tawa

klate payoh skit
jare ore ado
huhu

joegrimjow said...

@atok

fungsi ni jadi la ek?

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

jooom

iamnerves said...

haip.
aku respek ko sebab rajin travel jauh2 ek..
kalo aku.. tak larat dow..

nway..igt kalo aku kat kl nk aku join..huhu..tapi...
xpela next 1fine day..

amar haziq said...

kaki bangku pun boleh join ke..

berapa hengget ye?

=>

http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Azah said...

asyik2 futsal kt kl je, bila nk futsal kat kb plak?
btw, xde ke peserta futsal wanita?
kalau mcm tu, susah la aku nk join...
(huhu..aku pemain futsal universiti... tp as reserve je.. haha)

n@iem88 said...

wahhhh,nak join gak....
aduhai....tapi ader paper ari yg same.
adehhhh
anyone dr jb?? leh tmpang die trus

Tuan Din said...

aduhai...
short notice nie..
dah ada program!!
lain kali set lagi or buat futsal monthly program.

░♥si lampu neon♥░ said...

SESUNGGUHNYE KORANG MMG RAJIN =)

samanosuke_04 said...

oit! gathering lagi! haritue gathering kat kbmall tak ajak aku pun! hahaha, one day we'll meet...

joegrimjow said...

@iamnerves

wokey je bila2
huhu

joegrimjow said...

@amar haziq

nanti datang sana baru bleh determine bape

joegrimjow said...

@Tuan Din

heh, ada 4 hari lagi
ok la tu

joegrimjow said...

@samanosuke_04

eh, semua ajk masa kat kbmall ritu

Razis said...

tak dpt nak joinla sebab date same ngan game bole ngan customer kat stadium mini shah alam. lm gak tak men futsal nie. lain kali buat yer..

Fatul Akrul Ramli said...

buat la bowling pulakk..

YuSeNzE - KniGhT said...

Aku pon baru dpt online ni.. info dari azizan kadir.. cam bese r.. ade azizan kadir mesti ade yusenze.. hahha.. aku daftar masuk.. kekeke..

iqbalhakimi said...

nak join jugak..tp duk jaoh susah la.. =(

KB Emily said...

wow.jmp geng blogger.dlu i pernah follow u skl..2bln lepas..tekan button follow.tp tgk2 xfollow..dok carik je mne blog u.sb xigt nama, xsalah ade bc psl u punyer competition u join dgn MAS kut.pastu hilang..taktau mne pegi dah..ni terjmp blk kat blog abg ben..glad to hear from u again.. :)

Tuan Din said...

joe, aku g hari nie, tapi tak boleh main..
jumpa disana..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW