Share

Islamic Fashion Show 2010 - Monte Carlo







Untuk bacaan Busana Muslimah vs Busana Melayu, boleh klik sini

Ya Allah, kau berikanlah pemimpin kami hidayah dan petunjuk agar mereka mentadbir negara ini dengan cara yang islam anjurkan seperti mana di dalam alquran dan juga hadith. Buangkanlah kejahilan dalam diri mereka agar islam dapat direalisasikan dengan sempurna.



Dialog adalah imaginasi penulis semata-mata, gambar diambil dari
Website rasmi pejabat perdana menteri
Untuk bacaan penyokong kuat UMNO, boleh baca sini



Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 comments:

MuNsYi SaMa said...

bukan rosmah yg organize ke? bce dlm tranungkite..

joegrimjow said...

@MuNsYi SaMa

xjumpa sumber yang rosmah yg anjur

akmalhilmi said...

very dspointed with najib
huh

joegrimjow said...

@akmalhilmi

what can i say?

aYaz said...

astaghfirullah...
akhir zaman sungguh..
cuba lihat sini:
http://www.facebook.com/album.php?aid=37572&id=100000658000784&fbid=158888480809751&ref=mf,

wallahua'lam..

nama.aku.lynn said...

sangat pelik+bingung dengan benda mcm ni!peliiiikkk btol..islamik tah celah mana tah!aiyyaaa..

joegrimjow said...

@nama.aku.lynn

org xislam pon boleh tahu kot

Adziim said...

Makin menjadi2 Pemimpin ngan Wanita Pertama negara Malaysia ni....

Nabiel said...

mcm mane pemuda2 skrng nie tak rosak?klu dh pemimpin bt perangai macam nie??..rase2 rkyat nk respect ke?bleh diam jek tgk fesyen macam tuh......

adikeica said...

lawak la joe siap bagi link penyokong kuat UMNO..lolx

syarifah radiah ibrahim said...

islamik ke?
nauzubillah~

bubbles182 said...

rasanya yg kat Indonesia punya mcm better, tertutup betul semua nya huhuu

malaysia nye xpasti la pulak mcm mane.

+d.O.Y.A.h+ said...

uhmmm. macamtulahhhh. skrang. macam2 =.=''

HaFizRahMaN.com said...

bodoh betull...rasa nak sekeh ja kepala rosmah nie...dulu kisah C4 yang dia lupa asal usul...skrg nak blagak jadi muslmah plak...dah xkna gaya....adoiiiii

biussaraf said...

camni la kalau orang kapiaq yang anjurkan majlis kaitan dgn islam..
sameje ngan kes iklan raye tv3 bile kapiaq yang buat..
mesti akan merosakkn atau memalukan islam..

si rosmah tu kan bepikiran liberal...dulik ape die..
haih..-_-''

joegrimjow said...

@Adziim

org kata tu big mama yg punya

joegrimjow said...

@Nabiel

pemimpin bagi contoh kepada rakyat

joegrimjow said...

@adikeica

azli syukeri tu kawan blog, aceceeeh

joegrimjow said...

@bubbles182

yg atas tu terbukak jugak

joegrimjow said...

@HaFizRahMaN.com

kisah c4? kena cari ni

+akufobia+ said...

najib nak islam kan yang tak islam.puii.

-sds- said...

kesian dgn pemimpin kita sebab jahil tentang agama...

-sds- said...

kesian kat pemimpin kita sebab jahil tentang agama...

-sds- said...
This comment has been removed by the author.
denaihati said...

sungguh tak sesuai ni

ztsuhaily abdmalib said...

oh sungguh memalukan!
oh sungguh mengaibkan!
oh sungguh menyampahkan!

-no more comment-
cuz menyampah kat mereke2 yang organize show tu semate-mate nak dpt name!

joegrimjow said...

@-sds-

klu jahil, kenalah cari yg xjahil untuk memimpin

joegrimjow said...

@ztsuhaily abdmalib

kat akhirat pun dapat

MR. MIND said...

kena tukar nama ni, non-muslim fashion show....sbb nk sngat perkataan Islam tu ada...

suffer8zine said...

ade jugak terbaca ni aritu, mcm haram je, nmpk sgt mempermain2kan islam, sengal gile!


Terkini : Pancing ikan piranha gergasi

♥CIK SHA♥ said...

hmmm..dunia akhir zaman..

Tuan Tanah said...

Dari Abu Abdullah An-Nu'man bin Basyir r.a. katanya : saya telah mendengar Rasulullah SAW bersabda: "Sesungguhnya yang halal itu terang (jelas) dan yang haram itu terang, dan di antara keduanya pula terdapat pekara-pekara yang syubahat (tidak terang halal atau haramnya) yang tiada diketahui oleh orang ramai. Orang yang memelihara dirinya dari pekara-pekara yang syubahat itu adalah seperti orang yang melindungi agama dan kehormatan dirinya. Orang yang tergelincir ke dalam pekara syubahat itu akan tergelincir masuk ke dalam pekara haram. Laksana seorang pengembala di pinggir sebuah tempat larangan, yang akhirnya lalai dan masuk ia ke dalam tempat larangan itu. Adapun bagi setiap raja sebuah tempat larangan, dan tempat larangan Allah itu adalah pekara-pekara yang diharamkanNya. dan ketahuilah pada setiap jasad itu seketul daging. Andainya ia baik, baiklah seluruh jasad itu dan sekiranya ia rosak maka rosaklah seluruh jasad itu. Itulah hati."
(Diriwayatkan oleh Bukari dan Muslim)

qilamahadi said...

buat malu jee. nampak tu blkng. ishh. yang satu model tu mcm gayee rosmah pakai tudung je
ngeeee

touya said...

Aku tak sokong mana-mana parti ... tapi benda macam nie memang tak sepatutnya berlaku .

*Tapi aku hairan kenapa baru sekarang kita menyedari hal ini ? Bukankah ianya berlaku bulan lapan lagi ?

baginda® said...

kahkahkah nice bro!

aLeen aVriL said...

bia betoi joe....

ish.....

xkepoh pon pasal PM p fesyen show nih..ish3...

Ann said...

ada google b4 ni. tujuan dia supaya mdekatkan jurang antara islam n barat.

agak2 'objektif' dia tcapai x?

serene said...

so strange. islamic to who? clearly unislamic!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW