Share

Hujung Minggu Orang Bujang

Salam,

Alhamdulillah, dah selamat sampai dah di Putrajaya. Ok, pasal entry letak gambar CANTIK + SEXY untuk melariskan blog semalam, tahniah pada ms shiya kerana berjaya meneka. yang PM kat inbox, tak kira ok. haha. so ms shiya, anda ada sehingga isnin ni untuk contact saya untuk lunch bersama. 0169640972. nanti email saya di joegrimjow@gmail.com. Url gadis itu adalah ini. wahaa, maka berduyun-duyunlah lelaki yang akan mengusha kan. hehe. tapi dalam blog dia tak letak gambar, sebab tu berani bagi link tu. Selamat berkenalan dengan cik mek comel ni =)


*****

Jumaat 29/10/2010

Hari ni agak sibuk. Kejap lagi akan ke KL untuk selesaikan hal dengan MARA. bukan pasal sponsor kena tarik ok, sebab dah habis belajar, selaku rakyat yang jujur, kenalah lapor diri. orang lain pun nak jugak sponsor dari MARA kan? hehe. Harap-harap jumpalah pejabat MARA tu nanti. Solat jumaat di UIA hari ni sebab ada hal nak jumpa orang. Dengan cik epal kah? wahaa!! Petang tu round2 mencari custemer dan pada waktu malam akan hadiri dinner DiGi Angle. Blogger yang dapat invitation tu, jangan lupa tegur-tegur i ok, i kan pemalu orangnya. Nanti kita tangkap gambar banyak-banyak. 




Sabtu 30/10/2010

Sepagi dan Sepetang aku sibuk dengan urusan jumpa-jumpa custemer. Alang-alang dah turun ni, kenalah jumpa untuk 'timbang-timbang' hehe. Kena jadi coach yang baik dengan selalu 'menimbang-nimbang' custemernya!

Yang paling dinantikan, MALAMnya!!!  Final Malaysia lawan Kelantan. eh, Negeri Sembilan lawan Kelantan di stadium bukit jalil. Sanggup turun ni nak tengok. walaupun tiket agak mahal RM50, tak paham sungguh kenapa FAM naikkan harga, tapi tetap akan menyokong Kelantan sampai habis-habisan. GOMO KELATE GOMO. Sebelum terlupa, mintak izin dulu dengan blogger yang dah bagi url dulu untuk buat entry khas piala malaysia versi blogger. apa lagi, curi gambar la. wahaa.

Apa jangkaan anda? aku rasa Kelantan 4 - 1 Negeri Sembilan 

pernah buat live blogging dulu : link


Nota awal : kalau menang iPhone 4, aku akan buat live blogging kat stadium!!




Ahad 31/10/2010

Sepagi sepetang akan berada di Times Square. Sesiapa yang ada disana, roger-rogerlah aku ya. Mana tahu korang nak belanja aku ke, boleh jugak aku merasa air tangan korang. tak masak pun, air tangan membayar pun ok. hehe. Malam tu takde aktiviti, sesiapa nak ajak lepak2 kat putrajaya, jangan lupa roger. Ben, taknak jumpa aku ke? jangan majok lama-lama, nanti muscle hilang =)



Isnin 1/11/2010

Pada paginya aku akan satelkan hal AP joana. Joana dah selamat berangkat menaiki kontena membelah laut menuju ke Malaysia. Kalau flight pun 13 jam, naik kapal ni tak tahulah berapa hari. Harap laut tidak bergelora, joana tak suka berkocak-kocak ni, nanti dia muntah. dah la dalam pantang sekarang. Bawak elok-elok ok kapten kapal!

Malam tu, akan bertolak balik ke Kelantan. wahaa. 2 minggu lagi jumpa pulak =)



******

Orang Bujang


Sebab masih bujang, itulah pengelaman yang akan dikenang bila dah berkahwin nanti. Nak tengok bola takde yang marah-marah, nak balik rumah lewat tiada yang marah-marah, nak berbisnes sampai tak sempat nak makan takde sape nak marah dan buat apa2 lagi takde sape nak marah-marah. Cik tanah pulak tak pernah keluar dengan dia berdua, dia paham kot nanti timbul benda tak elok. yang penting, i ingat u dalam doa i, u ingat i dalam doa u, wahaa, itu sebaiknya  :p


pss : dari meja yang bakal menamatkan zaman bujang. wahaa =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

28 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

hohoho! laki akak pon nak g stadium esok, :)

fahmi ibrahim said...

bujang freedom.. best gilee!

Hazzy Ishak said...

boleh pusing2 dengan joana

Nik Nur Izzati said...

31 hb joe kena belanja saya. sebab tu birthday saya. haha

Azrul Hisham said...

tak nak melawat orang sakit ke? ekeke :p

Ainismaira said...

tiket tu mahal sebab FAM tau peminat bola mesti beli pnye la..

eNaSaN said...

wah full betoi jadual si Bujang nie...hehehehehe



joe kem salam kat cik Tanah...huhuhu...


psst bila nk tunjuk cik tanah nie... bila zmn bujaNg nk BerakHir??? lallala

cik ciput said...

kecewa2..isk3x..nape kedah tak masuk final?arghh

nZOrza said...

membujang adalah saat yg plg best pd ketika ini..aggegegege

My MiRa said...

mira dah tngok dah si gadis punya blog....heheheheheheh

Adam said...

Hahaha.. yang penting sabtu malam. kasi pecah stadium..

Farihah Ahmad said...

2 input penting yg aku dpt;

1. cik epal dah stat blogging blik?? yeayy.

2. cik epal student UIA ke??

-ish bunyik mak limah penstalker pulak. xpe yg penting cik epal lagi cun dari jojo dtg lagi.

Nem0 o0h Nem0 said...

blogger yg secret tu aku mmg silent reader dia dari dulu lagi.. blog dia mmg superrbbbb walaupun dia tk pernah letak gambar dia tp penulisan dia mmg buat aku jd gilerr..!!

Encik Tikus said...

busy itu best kot

Eazy Izzuddin said...

HYPE..
jom serbu stadium..
xD

joegrimjow said...

@Ieda Al-Habsyi

jumpa disana

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

tersangat bestt

joegrimjow said...

@Hazzy Ishak

ahaa, joana xsampai lagi r

joegrimjow said...

@Nik Nur Izzati

eh eh, jemput2 ok

/Dayah//Nurul/ said...

alahai tak menang, napa tadek gamba nk tgk muka owner cik mek molek tu...
tinggi sgt la prediction kelate nk menang. firasat kuat sy kata









negeri sembilan
menang :)

joegrimjow said...

@Azrul Hisham

ala bro, sedih plak dengar. huhu. nanti sembh kite jumpa2

joegrimjow said...

@Ainismaira

xleh buat camtu, berdosa

joegrimjow said...

@eNaSaN

nantikannn
wahaa

joegrimjow said...

@My MiRa

hehe, tu bukan yg mira sangkakan

joegrimjow said...

@Farihah Ahmad

suke sangat dengan cik epal ye
hehe

joegrimjow said...

@Nem0 o0h Nem0

nemo jadi gila xtau nak cakap ape r
huhu

joegrimjow said...

@Encik Tikus

busy buat2

Jard The Great said...

ku bau nasi minyak hehehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW