Share

Jadual sepanjang Bulan Ramadhan

Bulan Ramadhan ni, begitu banyak perkara yang perlu dilakukan. Dari hal diri sendiri, keluarga sampailah ke hal-hal orang lain. Hal blogger pun banyak yang kena satel! Jadi kena urus dengan baik supaya jadi tidak berterabur


Bazar Ramadhan





Kakak aku telah gatal tangan untuk buka gerai di Bazar Ramadhan di Kota Bharu! Walaupun aku dah warning dia awal-awal jangan libatkan aku, last-last sebab tiada orang yang nak tolong, terpaksa jugaklah adik bongsunya menolong. Petang tadi buka untuk kali pertama dan disebabkan ada aku sebagai pelaris (kekeke) 6.15 dah tutup gerai! Wow! esok buka lagi dan jemput-jemputlah datang ya di gerai 48 kat tepi stadium Sultan Muhammad ke4. Ada sup, ada kuih, joegrimjow pun ada =)



Weight Loss Challenge Kelantan



Musim kedua datang dengan pelbagai aksi menarik! Kalau dulu hanya 2 leader, sekarang kita sudah mempunyai 8 leader! (2 je Melayu, jalan je!) Kali ini juga datang dengan 3 batch dan 1st batch sahaja sudah ada 18 penyertaan. 2nd batch ini akan bermula pada sabtu ini dan sesiapa berminat untuk kurus dan menang cash, boleh hubungi aku di talian 0169640972. Yang best walaupun leader-leader disini semuanya lebih tua dari aku tapi mereka melantik aku jadi ketua. hoho, jom bekerjasama jadikan KELANTAN SIHAT!



Buka puasa Blogger

Mungkin akan keluar paper lagi?


Hujung minggu ni aku akan turun ke KL untuk berbincang dengan beberapa blogger secara face to face mengenai berbuka puasa Blogger. Kali ini plannya nak buat besar-besaran dan akan melibatkan banyak pihak. sebab itu terpaksa turun ke KL hujung minggu ni untuk berbincang. Harapnya lebih ramai yang akan join sama sebab benda ini untuk blogger juga. Nantikan update. Ahad ni plannya nak berbuka puasa sama-sama secara kecil-kecilan dan boleh terus bincang pasal ni, ada siapa mahu join sekali? roger2 la ya


Ok, ini semua merupakan sebahagian kecil perkara yang perlu dilakukan oleh aku. Fuhh, harap semuanya berjalan lancar. Doa2kan la ya =)

pss : pertama kali terasa bahang traffic dari surat khabar, memang hebat!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 comments:

nursarah said...

wah. berniaga di bazar ramadhan mesti seronok!

ahad ni nak join InsyaAllah. bagitau awal-awal kat mana tau.

GB punya bukak puasa pun kalau boleh nak join gak. nantila kita discuss ahad ni ok.

apa2 leh roger. pm kat facebook ke.

LORD ZARA 札拉 said...

Moga semuanya berjalan lancar. Alahai, ku teringin nak join kalau jadi, doa2 moga aku akan ada kesempatan jumpa kamu2 semua.

:)

nak tuntut hadiah lagi kat kamu ni.
wee~

Hariz said...

PENANGAN budak2 blogger semakin hebat :)

New Entry Prof-Hariz
Hukum Puasa Tapi Tidak Solat

eelobor said...

wowwww, rindu nyo pasar ramadhan stadium. mesti org ramai berdo'oh deh?

joegrimjow said...

@nursarah

wokeeyy, cun cun

joegrimjow said...

@LORD ZARA 札拉

betolll
hadiah xbagi lagi ni
huhu

joegrimjow said...

@eelobor

meme sangat rama
huhu

Ery Farieha said...

alaa
jauhla bazaar yang ade joegrimjow tu
hehehehe


woah berbuka puasa plak?
insyaAllah join ;)

joegrimjow said...

@Ery Farieha

dah ramai nak join ni
huhu

FarhanaDr said...

Haah.. Kena tuntut hadiah ni.. Ahaks.. :p

Wah.. Ramai juger laa ade ahad ni ye.. Hee..

HEMY said...

fuh..libatkan banyak pihak tu kedengarannya begitu besarrrrr!!!~~~

joegrimjow said...

@FarhanaDr

KITE 2 LAIN
hehe

ishiko said...

wahhh... bazar ramadan kat stadium mmg da best laa... byok plihan ..hehehee..
Salam ramadhan yee..

MX said...

cayalah joe...
nanti kalau aku sempat aku singgah kat gerai ko yer...
hehehe

joegrimjow said...

@MX

singgah2
ku jual sup dan .... agaga

noor afzan said...

salam joe..
insyaAllah kalau tak de aral akan join la majlis berbuka puasa tu.
=)

tapi ahad ini memang tak dapat la nak join.
tukang masak mana boleh cuti hari ahad.
huhu~

Jard The Great said...

meh buka gerai kat KL lak.. =)

sfatimahzj said...

teringat psar malam yg xjumpe hujungnya dekat2 ngn Masjid India...hehehe
sgtla letih berjalan..lom bazar ramadhan ag..

Ckin Kembaq said...

jadi peniaga ni perlukan kesabaran...and perlukan jiwa hadir ketika berniaga bagi mengelakkan kebosanan...

MX said...

joe..
aku pun nak start bisne jugak ni...
jual Soya...
hehehe

zool said...

Ahad ni mungkin tak dpt join kot...
Takpe tgk yg besar2 an tu bila waktunya

MuNsYi SaMa said...

Semoga dipermudahkan joe~ jgn lupa tadarus gak no..hehe..tau ko mmg xlupa. :)

Hamli Sanai said...

Nak join blogger buke pose bole? :))

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW