Share

HOM dan penutup WLC Kelantan!

Malam ini akan berlangsungnya Penutup Weight Loss Challenge Kelantan. Siapakah yang berjaya menggondol hadiah keseluruhan yang berjumlah RM 690. Turun berat badan pun diberi duit?? wah wah, ini sudah untung =)


Tarikh : 18 Ogos 2010 (Sabtu)

Tempat : Hotel Firdaus (Sebelah Mydin Kota Bharu)

Masa : 7.30 pm - 9.30 pm

7.30 pm - solat maghrib

7.50 pm - weigh in terakhir peserta

8.00 pm - dinner herbalife

8.30 pm - HOM

9.00 pm - Video pernghargaan

9.05 pm - pengumuman pemenang

9.20 pm - gambar kenangan


Dinner Herbalife

Malam ini akan diadakan dinner sebelum pengumuman. kenapa dinner? mestilah sebagai meraikan kesemua 15 peserta yang join pertandingan ni untuk makan sepuas-puasnya setelah berdiet dengan begitu lama. hehe. masakan malam ni? wohooo, ada ikan kerapu dan 4 jenis lauk lain. makan sepuas-puasnya malam ini! semua peserta free dan guest dikenakan RM 20


Tema

Malam ini kesemua yang datang dikehendaki memakai baju mengikut tema iaitu hitam dan putih. wah wah, pastikan semua kacak bergaya ya =)


Cabutan bertuah

Juga akan diadakan cabutan bertuah yang mana kesemua hadiah adalah dari herbalife. wow! memang untung dan hadiah ini semunya boleh menang selagi anda datang malam ini. terhad kepada 40 orang sahaja. (updated : ada 5 tempat kosong lagi)


Sesat jalan, boleh call 0169640972 untuk direction


Musim pertama yang membawa kejayaan kepada pemenang pertama memenangi hadiah cash RM 500 dengan penurunan sebanyak 4.9KG memang sesuatu yang membanggakan. Musim kedua yang akan diadakan 2 batch ini (batch kedua minggu hadapan) mampukah peserta mengatasi rekod yang tercipta ini? sama-sama nantikan!


Aku dulu dan sekarang. ahakks

Jom Jadi Sihat!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 comments:

Hazzy Ishak said...

wah hebat!!

joegrimjow said...

jom hazzy, gtau kawan2 datg
huhu

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Walaweh! Itu dulu kamu ke? Kagum dengan prestasi yang ditonjolkan :)

eNaSaN said...

heBat mr Joe....



ChaiYok...........

joegrimjow said...

hami, huhu, ingat da tau ;)

joegrimjow said...

enasan, jgn lupe bgtau kengkawan ya
;)

FarHa said...

wahh slim tuu..masuk laa mane tahu leh menang..sy rakyat terengganu haha so tak layak kot

fahmi ibrahim said...

berminat nak join la... walk in reg. xpe kan. :D

noor afzan said...

giler arrhh..
tahniah2..

LORD ZARA 札拉 said...

Teruja aku wei!

he he he~

joegrimjow said...

fahmi, bleh je, tp better bg msg sbijik
;)

joegrimjow said...

zara, jom jom join sama ;)

Sang Karipap said...

Humang aih...nak jugak! Tapi sayangnya hamba dop cukup pitih la joe..haha

Sekarang tgh pikir nak turun 20kg dalam masa 6 bulan..boleh ke x ye?

joegrimjow said...

karipap, masuk dapat duit klu menang
hehe

Miro Armyrule said...

weight gain challenge xde ke..ahaks

joegrimjow said...

blom sampai lagi
heheheee

Edy Ramanov said...

wah, nak cuba jugaklah.
Esok Interview Kerja @ MPH Bookstores

joegrimjow said...

jom2
jgn lupe datng ke MGU esok
;)

Amir Izzat said...

wAH! Jauh bezzo...erm..demo ado tips nok kurus dok? amir nak kuruskan badan nie.buat ar tips.. make herbalife ko? hehe

joegrimjow said...

amir, senang makn herbalife ajee
heee

Lelaki Ini said...

besh2!

Encik Tikus said...

senangnya nak kurus tapi susah betul nak gemuk T.T

neyra shazeyra said...

kurusnya. hahaa

eh i dah buat entry : http://www.gengblogger.com/v/189525

joegrimjow said...

tikkus, herbalife pon bleh buat kurus jadi gemok
;)

miss cloudy said...

laaa.. terlambat baca entry ni.. kalau x leh g, kebetulan ada di KB nih

nur hidayah isa said...

comelnye joe mase gemok..hehehe

zool said...

hohoho..blh jadi kurus n tough cam sapok biki tak??

joegrimjow said...

@zool

boleh2, hehe

noor afzan said...

ni dah macam biggest loser program jer.

Hidayah Ismawi said...

congrats on the weight loss .. need to shed a few kg myself ..uhuhu

MY LATEST ENTRY: Yummy Rasa Nyonya Penang

encHIx laNDax said...

wow!!gler kurus!!huhu..congrats!

noor afzan said...

kelantan tu..
huhu..
kok kat KL tak buat ke?

bARdbOO said...

bernas btol idea papa joe nie..hehehe

eelobor said...

silak la ambo dok jauh....rugi nyo

joegrimjow said...

@bARdbOO

benda ni ada dalam dmo herbalife
huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wow...great..how could it be from 87 kg-73 kg???btw, u look better with this way...not too chubby n not too thin...

joegrimjow said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

herbalife of coz

Maliq said...

Bro memang hebat lah.turun habis berat tuh. Bro ada tak ubat untuk naik kan berat badan dan otomatik jadi body katang?

noor afzan said...

jauhnya...
plus ku kerja hari ni.
apa nak buat..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW