Share

I want to be a Billionaire @ Bloggernaire

Salam,

Baru menyiapkan satu video slide pasal gathering hari tu. Lagu yang dipilih mestilah berkait rapat dengan blogger. Cari punya cari, tak de yang sesuai dan takde yang menyebut pun pasal blogger. Jadi, amek yang ada iras2..... billionaire!


Jadi, lahirlah video bawah ini


Enjoy watching






Perancangan next gathering : main bowling besar2an blogger? hehe

Semalam sudah update kat status facebook perancangan untuk berjumpa sekali lagi dalam mood yang lebih mudah iaitu main bowling. Tak susah rasanya sebab tempat semua memang dah ada iaitu tempat bowling. Tempah dan boleh main! Cuma kalau nak ramaikan orang untuk sertai, kena cari core factor. Mungkin core factor die cik puan kon kena turun kot? hehe. Dia cakap dia hebat, jom la test bro! eh silap, jom la test cik adik, ekeke


any idea?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

22 comments:

Miro Armyrule said...

best2..video terbaek..cadangan boling tu agak nice tu...huhuhu

joegrimjow said...

dapat kumpul reramai lagi best ni

Azrul Hisham said...

hehe..suka video ni :)

Khairi said...

kon perempuan?

Joe,

sms kau smlm, tapi sorry melencong ke lain. tak boleh janji kalau gath2 ni, tapi kalau ada next time akan dicuba juga.

paan said...

pergh , bez la kalo dapat join...wat la gathering bowling kat sunway piramid...leh ikut serta...

Kech Hidayah said...

wah boling..best2..
video tu pon best!

Hazzy Ishak said...

tak leh tgk video.huhu

Hazzy Ishak said...

aku main boling paling lemah, setahun sekali je kot. jadi tukang sorak boleh la.

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

bowling best..
minta maaf joe tak pat dtg padahal umah kat presint 5 je.. mak pak datang tgk umah baru.. huhuhuhu... hati nie dok seru seru je nak g semalam .. tapi orang tua datang kan... takkan nak tinggalkan mereka...

bowling nak wat kat mana.. waahh best nieh...


// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

Mohd Sukur Ibrahim said...

ok je cadangan tu.xkisah main apa.asalkan dpt berkumpul utk rapatkan ukhwah dlm masa yg sama tukar2 pendapat psl blog..

joe..kalau main bowling aku jd pom2 boy la..

joegrimjow said...

sukor, yg pentg bleh gather mather
;)

joegrimjow said...

khairi, rasany2 pompuan ke laki?

syahirul said...

hoho best ni gath nya video.. gyahahahhaa... erm cadangan bowling tu best gak.. kutip duit dan main reramai :P

joegrimjow said...

kutip duit tu penting
hehe

Kimmy said...

encik joe,, buat la gathering kat sebelah timur semenanjung pulak.. yg hari tu punya gathering ramai blogger2 sebelah timur xdapat nak pergi.. *sob2*

jom men bowling kat terengganu.. hihihi~

zool said...

pergh nak main boling memang susah sikit la..
takpe bior bebudak lain gi main..

noor afzan said...

suke2 main bolingwalaupun juara longkang peringkat antarabangsa..
kehkeh..

nice video..
sangat terharu.
ok juga tu..
billionaire..
bloggerpun boleh jadi billionaire juga..

Mario said...

bro..seme kene berdiri sorang2 ke ? adoii...sib baik aku tak pegi...segan ...haha
but bestlah korang...kipidap bro...

sweetsal said...

main bowling kt Alamanda pun ok..dkt gn rumah..bila nak buat tu..

joegrimjow said...

kimmy, kena la initiate sendiri
hehe

Hasrol Nizam said...

Bowling eh, mcm kurang sesuai nak gather kalu yg masih lagi tak kenal sebab kena bahagi2 ikut lane. tp klu ada ice breaking ke dulu, ok kot..just opinion based on experience la.hehe

Nikmat dunia yang kita tak sedar di waktu terjaga

paan said...

let's go bowling....

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW