Share

Photoshot bersama anak2 sdare

Salam,

Walaupun memiliki D60 tetapi aku jarang gunakan di UK sebabkan camera student sana gempak2 semuanya dengan lens, camera yg mahal, flashgun yang tinggi2, memang malu nak kluar D60 pon (cet, padahal sebab utama nak masuk gambar) Di Malaysia ni, boleh la gunakan D60 ni dengan sebaiknya


Banyak lagi skill2 yang aku tak belajar dan memang rasanya 30% sahaja aku mahir dalam function2 di camera aku tu. Rugilah kan beli camera DSLR tetapi guna mood auto. hehe, kufur nikmat orang kata!


Tadi sempat ke taman yang berdekatan dengan seremban 2 ni, entah apa nama die dan akulah yg jadi juru gambarnye untuk keluarga abang aku ni. Nasib badan. Takpelah, boleh praktis skill menangkap gambar, jom tengok hasilnya!

















Kena praktis banyak lagi amek gambar ni!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 ulasan:

NadiaShafiqa berkata...

joe, saye suka gambar kedua.. cute sangat!!!

BEN ASHAARI berkata...

wawawa..semua keluarkan dslr dahhhh.. hahaha...

apa entri kul 11 ? tidur dah kul 11 smlm kecuali sempat baca entri pasal tolak keta tu.. hahaha

I n n z berkata...

ini kat city park .

joegrimjow berkata...

cute macam pak sdare die.. kot
hehe

joegrimjow berkata...

ben, haah, entry tu r, hehe

zack zukhairi berkata...

city park, semban dua.

Ann berkata...

kiutnyer ank saudara..nk pjm boleh?

joegrimjow berkata...

ann, bleh2

FarhanaDr berkata...

Jom sama2 belajar.. Ku pon minat gak.. Heehee.. :)

Tapi takde kamera semahal kamu ler.. Heeee..

Tanpa Nama berkata...

chumel sgt2!

Fyzal berkata...

comey2 semua anak sedara bro.. :)

joegrimjow berkata...

mmg anak sdare follow pak sdare kot

SyimaSyaz berkata...

joe...gambar no 4 macam focus kat tiang...try TIMBULkan objek.

joegrimjow berkata...

kena cube lagi ni

Cik Mas berkata...

D60?.. Berminat2..

joegrimjow berkata...

jom belajar

Hasrol Nizam berkata...

Dslr? Berminat, tapi tak berkemampuan nak guna lagi.. :D

suka gambar budak baju merah tu..

Nikmat dunia yang kita tak sedar di waktu terjaga

+akufobia+ berkata...

suka gambar 6.haha.

budak comot berkata...

Pasni joe leh tambah lg satu colum, mari bercamera instead dah de comic n video. Huhuhu..baru jadi 1 stop blogside. Baru camera tak sia2. hehehe

Sumijelly berkata...

lama nak beli kamera ni..teringin la..
sbb suka mabik gmbr...tp skrg hanya ada olympuss jer yg hampir nak mampus..hahaha


Sumijelly.com

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW