Share

GengBlogger Bowling

Salam,


Terlalu sibuk sampaikan sekarang baru ada masa nak cakap pasal ni. Tadi baru bagi post moterm untuk gathering lepas kat kong dan juga draft untuk next gathering. Tahu dia pun sibuk tapi harap ada reaksi la ye kong. Ok, pasal gathering kali ni perancangannya akan dibuat 7 atau 8 August iaitu minggu terakhir sebelum puasa. Malas nak ganggu musim puasa sebab nanti masa bulan puasa pun akan dibuat gathering juga untuk bukak pose besar-besaran!


Kejayaan GengBlogger Gathering


Terima kasih yang memberi feedback mengenai gathering lepas nak ku memang ambil kesemuanya sebagai serius dan akan diperbaiki dari semasa ke semasa. Kejayaan yang siap masuk paper lagi tempoh hari dibantu oleh ajk ajk yang mantap mantoya semuanya. Jadi, untuk gathering kali ini, ku mahu membuka lagi kepada sesiapa yang mahu jadi ajk untuk email nama di joegrimjow@gmail.com. AJK ni tak finalise lagi dan yang bagi nama ku akan contact secara personal untuk diadakan meeting




Ini draft sempat ku tulis2


Nama : GengBlogger Bowling Time
Tarikh : 7 atau 8 August 2010
Tempat : Times Square
Masa : 10 am hingga 3 pm
Tentatif :
10.00-11.00 pm : Pendaftaran Blogger
11.00-1.00 pm : 'Bowling Time!!'
1.00-2.00 pm : Rehat, solat
2.00-4.00 pm : Upacara penutup + Makan + Pertukaran Hadiah + Penyampaian hadiah


Bowling time
1) Berbentuk pertandingan
2) Setiap blogger akan dipecahkan kepada kumpulan kecil (4 Orang satu kumpulan) yang mana pemilihan ini adalah secara rawak. Pihak penganjur akan memastikan tiada blogger yang kenal antara satu sama lain berada dalam satu kumpulan yang sama
3) Hadiah untuk Best Man, Best Woman, Best cheerful team, Best scoring team, akan disediakan


Yang ni memang gila-gila punya draft, nanti untuk next meeting kita lawakannya balik ya. Nak buat sesi pertukara hadiah ke, nak makan kat mana dan bagaimana dan menu apa, nak jemput siapa yang datang, nak panggil surat khabar apa lagi, semua kita bincang dalam meeting. Sesiapa yang mahu jadi ajk, sekali lagi email nama dan url blog ke joegrimjow@gmail.com


pss : off to kb mall berlatih bowling. ekeke. teringat main bowling kat sheffield dulu =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

46 comments:

fahmi ibrahim said...

Masih lagi tak dapat join gath ni. Tarikh tu dah ada program lain yang dah di rancang awal. Nanti buat program buka puasa atau sambutan hari raya mungkin boleh join. Hehe

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

sayang2
=)
camne traffic semalam?

moment said...

baik buat hadiah tuk 'putera longkang' & 'putri longkang'.. baru best!!

joegrimjow said...

@moment

ahaa, gud idea
=)

MuNsYi SaMa said...

kena join gath yg ni..dh lame training ni..haha

Faizal The Newscaster said...

1-2 minggu sebelum puasa tu bz sket..sebab family ramai buat kenduri sambut ramadhan..

jadi kebarangkalian saya tidak dapat join jika tarikh seperti itu.

joegrimjow said...

@MuNsYi SaMa

wahwah
ada peluang kalah ni
huhu

fahmi ibrahim said...
This comment has been removed by the author.
fahmi ibrahim said...

@joegrimjow

traffic meningkat... hehe.. cabaran untuk lebih lagi hari ini... tq joe.. slow2 naik kan...

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

hoho, no worries

enuLwanie said...

hahahaha..bgus2!

dkt ckit dgn tempat keje.
tp wt la ari ahad.
sbtu sy keje halfday. (byk songeh plak!)

kechixx said...

joe...saya nak join nanti...yea!:)

Jard The Great said...

pihak media dtg tak? kalau dtg.. nk gi la.. hehehe

joegrimjow said...

@enuLwanie

masih lg berbincang. huhu

joegrimjow said...

@Jard The Great

kena la soh dieorg datang klu nak

Azrul Hisham said...

call me in bro....aku nak join nanti...lama x practice ni....haha

Encik aMin said...

wah, idea yg bernas... aku maybe bole menang anugerah point paling rendah, hahar... :p

nur ardilla najwa said...

salam... nk join gathering nieeeee....

lya said...

hmm... Maybe nak ikut kalau tak ada aral. Ada transport kl sentral-times square lagi senang. kan? haha.. [dasar orang takde transport. tren dgn lrt je yang diharapkan kalau jalan2 kl.]

nak kena pergi cek jadual Peers. Rasanya tarikh sama. Adeii.. Peers lagi best sbb jadi fasi program sekolah angkat. tp nak jumpa bloggers. hmm..

nursarah said...

nak join, harap2 free time tu nanti.

tapi ku tak pandai main bowling sure masuk longkang sajork, kehkehkeh

Mohd Sukur Ibrahim said...

mesti nak join..joe,kali ni masuk paper apa lak?hehe

lieya orange M.I. said...

bestnyer main bowling..kan best kalu dpt join...=)
ni kali ni mesti meriah punyer...

Admiral Hafiz said...

wahhhhhhhh
best2
mesti join!

lea said...

macam best...
nak join..tapi xde kawan ar

nabil_potter said...

peeh menarik tu...huh..
bayaran cmne?huhuh
teringin nak kjadi ajk..tapi komitmen kat sini pun banyak lagi..adoiii...

Nabiel said...

wahhh~
korang bler cuti..pulun abis bt gath yea!hehehe..best2..
Bro..jgn lupe bt acara kt fb nti yea~
gua msti menang yg nie!hahaha=P

ZACK ENTRY said...

aku istiharkan dahulu aku PUTERA LONGKANG, ada berani??hehehe

rhapsody LiN said...

nk g practice skrg! haha

Ann said...

kalo lah aku di Kl, syok jugak nk join

joegrimjow said...

@lya

tengok keadaan, sama ada sabtu atau ahad

joegrimjow said...

@nursarah

kite buat anugerah ratu longkang la, hehe, ok?

joegrimjow said...

@Mohd Sukur Ibrahim

kite panggil semua, amacam?

joegrimjow said...

@lea

kat sane ramai kawan, dun worry

joegrimjow said...

@ZACK ENTRY

haha, puteri longkang skrg ni kite cari, hehe

joegrimjow said...

@Ann

datang la ann, dekat je, naik belon

HEMY said...

fuh..masuk paper lagi?? hebatttt~~~

lya said...

@joegrimjow

program tu 3 hari la. JUmaat, sabtu Ahad. tu yang nak kena tengok tarikh dulu...

noor afzan said...

@moment
BETUL2..
SETUJU SANGAT2.

noor afzan said...

@Jard The Great

Ooo..nak tunggu media ada baru join eh?
ngeh2..

lya said...

Yes! boleh pergi kut!

aktiviti PEERS sesi jun 2010
16 julai 2010: AGM PEERS
24 julai 2010: Tressure Hunt
29,30 julai-1 0g0s sekolah angkat
28. OGOS 2010: majlis berbuka bersama pelajar sekolah syed ahmad

Zala Wajik said...

Seminggu sebelum berpuasa, harap-harap bolehlah pergi memandangkan gathering pertama haritu tak dapat pergi sebab tempat tak seronok. hehe

Ery Farieha said...

yess!
pegi lagi kalo xde pape
hehehehe

Hazzy Ishak said...

nak pegi tapi...
tak reti main & jauh

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

joe.. ahad laa.. sabtu keje.. :( huhu~

atie said...

mau join.... :) tapi x sure g....
nk bawak luqman & sara g ke?..masuk kategori kanak2 leh? ;p

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

allaaaa.. tak leh joint lagik.. time mid term tuhh!!!!! huhuhuhu tensi tensi...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW