Share

GET TOGETHER : cinta seorang seniorita

get together


merupakan satu aktiviti yang diinisiatifkan oleh pelajar yang baru datang ke sini. baru ke? haha. dah 7 bulan sepatutnya dah tak baru la kan. tapi kagum dengan aktiviti yang dijalankan ini. sebab? sebab usaha individu, bukan berkumpulan. kalau tahun lepas, kiteorang tak jalankan pun aktiviti macam ni, tapi tahun ni, ada.so takdelah runsing tahun depan, dah ada lah yang akan pegang SMSA. hehe


bowling dan KFC


berkumpul di hollywood bowl, sebanyak 4 team memulakan permainan. 2 lelaki 2 perempuan. sikit? ok la tu dari tiada langsung ;) cara pemarkahan adalah average. kalau team aku, ada 5, so semua tambah bahagi 5 dan satu team lagi ada 4, tambah semua bahagi 4. yang perempuan rasanya mereka 3 3 kot. so bahagi 3 la untuk dapatkan average. macam ngajo kanak kanak pulak ye? hehe


team chula dan team paan


game pertama nampak berat sebelah dengan team chula mendahului. team paan ketinggalan sedikit. score aku untuk game pertama, 137 dan average markah kumpulan kami, 114. so, game pertama leading


semasa game pertama


banyak pulak yang datang. haha. sayanglah sebab dieorang datang dah main dah. so memang tak boleh nak join sebab nak tempah balik, kene que panjang. melepaslah yang datang lewat tadi. pengajaran? datang la awal lain kali. hehe



game kedua


game kedua nampaknya team paan meningkat naik. entah kenapa team chula macam jatuh merudum sedikit. untuk terakhir, aku tak ingat average markah berapa, tapi untuk personal, aku 137. tak berubah tak berkurang. rasanya team paan yang menang untuk game kedua. rasanyalah... jom layan gambar



paan kiri dan chula kanan : raja dan permaisuri bowling



awek hot pon tak lupa main sama sama



tekun makan dadih



psss : sapa yang menang ni??



bergerak ke KFC


berdekatan dengan tempat bowling ada KFC. jadi semua bergerak kesana untuk bahagi hadiah. haha, bedal dulu KFC sebab lapar sampai 3 ketul di bedalnya. jom layan gambar di KFC




cik ayu the organaizer



markah keseluruhan individu


melantak KFC


kami makhluk sukakan KFC



keputusan rasmi, team chula menang! average 105 markah dan team paan 102. haha, cuba lagi tahun depan. untuk individu pula, siapakan yang menang? hehe. perempuan jatuh pada timah dengan average 110 dan lelaki



ehem ehem


mestilah aku. kekeke. average 137. walaupun main tak berapa elok, tapi still menang (ayat berlagak) haha. ok, terima kasih semua yang main sama tadi


cuba lagi ya tuan2 dan puan2 tahun depan




ni ada video yang aku tangkap semasa bagi hadiah. cepatnya video ni masuk you tube patut dihargai. haha, balik terus update u tau. hehe. layan video yang tidak diedit. segar dari video cam lagi ;)



apsal garang sangat suara aku ni? hehe



ok ok, berkenaan tajuk pula, nak gempak je kan? kalau tak gempak takde orang baca. cuma selaku senior at sini (ace ce ceee) ku ambil kesempatan terima kasih kepada semua junior junior (sama umo je semua, year je berlainan) yang menhadiri get togehter ini. terima lah cinta ku ini. apa dia? ni ha, entry ni lah cintaku kepada kamu semua. cinta seorang seniorita



kekeke ;-)




psss : kalau awak datang tadi kan best. hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

Anonymous said...

1st! lol

skali bila dah submit, dah bukan 1st lagi da...

ingat dah tak mo komen sbb sy dah wat bnda memalukan semlm (T_T) hope tak ramai perasan...

a good get together!but I was doing something early in the morning :) menanam pokok!lol

panjang la plak...sorry , hehe

xX ur taNah Xx -
ok ni konfem sy nye footnote, but , sy kne ingt to stay anonymous!malu, still

joegrimjow said...

haha, ok ok, malu jugak

FarhanaDr said...

Peeeewwwwiiittt.. Ehem ehem.. Berchenta ek di atas.. Ngeee.. ;p

Selalu saje berKFC di depan mata daku ni.. Haish.. Tak elok.. Haha..

joegrimjow said...

dr masih dalam program, jangan makan sudah, tengok je
;)

joegrimjow said...

off to play tennis

Nur Su'aidah said...

;DD

ザ-sylver-shooter said...

wow kfc sane halal ka, best giler...

adikeica said...

bakpo gelenyar akhir2 ni..hahahahaha

iman said...

Eica: Joe gelenya ek?

hahahaha~ lot of laugh jugekss

joegrimjow said...

Sylver, halal2, ad 2 kfc halal kay sini

eica, beselah nok gelenyar skit, hoho

iman, hehe, skit2 kot

Bapak said...

137 points maintain tuk dua2 game tu...heheh

Jard The Great said...

wawawa.. apsal die tak ikut? ehehee..


pss.. si 'tanah' pelajar kat sana rupanya... akan ku detect clue2 lain..

.::WaNiE::. said...

entahh kenapa awak tak datang

kalau awak datang mesti lagi tinggi markah abg joe awak

hahahahahahahah

tetiba

[-suziey-] said...

wow bowling..senior yg best nih..buat get together ngn junior..

neway bc n3 psl komen tu lawak la..haha..mcm2 jenis ade..n sume tu pnh dpt..ekek:D

+akufobia+ said...

ohhohh.menang ke.raja+permaisuri tak menang?ke kasi chance?

Vee Violet ~vLockheart~ said...

waaa... cinta yg berputik semakin mengembang... betul ke ayat nie?
^^

habis licin kfc tue...

Azuan said...

wah! joe siapakah anon di ats sana hehee..

atty's said...

ko monang ko kalah joe..sapa awek ko nie..nak lah tgk..cun ke idak..

YobSumo said...

pergh gila gempak! aku tak pernah dapat 137!

Wan Perlis said...

halamak semangat ku tiba2 naik utk main boling

nursarah said...

aku paling tinggi pun dapat 90 lebih je. hakhak, jarang ar main bowling. setahun sekali ada kot. ekeke

Hizami Li said...

fuh.
best lak tu.
spent times together~
;D

joegrimjow said...

Bapak, nasub baik je tu, hehe

jard, hha, rajin btol mendetect2 ni :)

joegrimjow said...

Vee, cam pelik je bunyi tapi sy sukaa :)

Azuan, kena la cari sendiri, hehe

kak atty, tak penting comey, yg pntg hati dah suka

joegrimjow said...

Sarah, balik kita buat gathering main bowling

hizam, sudah pasti sangat best

░♥si lampu neon♥░ said...

aku kalau baling bowling memang pecah papan playwood tu wakaka

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW