Share

Fuhh : Artis lelaki berbogel

Tadi ambil kesempatan berehat sambil menonton tv. Setelah seharian hari ni penat di Kota Bharu dengan program WLC Kelantannya, KOG yang begitu ramai yang hadirnya, pergi test drive honda extreme baru, balik rumah memang sangat penat. Sambil layan perasaan, sambil tontoh televisyen


Entah macam-macam rancangan televisyen dah ada sekarang ni, sebab itu aku sangat jarang habiskan masa dengan tv, berbanding di depan laptop, lebih suka begini. Sekurang-kurangnya kita boleh pilih bacaan atau video apa yang kita mahu tonton. Pukul 6.30 tadi, ada satu rancangan ala-ala melodi iaitu Fuhh


Kalau cerita bab artis ni, apa-apa media pun termasuk blog, pasti ramai yang akan baca. Tak percaya, tengok siapa yang tengah membaca entry ni, hehe. Ok, banyak jugak gosip-gosip baru dan entah bagaimana aku terjebak dengan gosip artis malaysia ni pun aku tak tahu. Mungkin malas nak cari remote astro kot. Malas nak 'alih' rancangan lain


Artis lelaki berbogel


Aigo, ingatkan perempuan je yang suka bogel-bogel ni, lelaki pun suka jugak? Haishh, ni antara rangkuman komen (rajin pulak aku buat rangkuman) tentang artis yang berbogel tu. Yang komen adalah wartawan dan seniman???

  • Diaorang nak berbogel tu terpulang pada mereka
  • Bogel pun hasil seni, tapi janganlah keterlaluan sangat
  • Pelakon kena ikut skrip dan kadang-kadang tiada pilihan
  • Kalau pengarah anggap dengan berbogel dapat meraih minat ramai, nampaknya pengarah itu masih rendah mentalitinya

Diambil dari sini



Komen anda bagaimana?

Bagi aku yang tak berapa nak ikut dengan cerita artis (pasal lisa surihani ikut jugakla sikit2, hihik) memang tidak terkejut dengan berita begini. Kalau dah nama dunia hiburan, takde bogel, takde bukak sana bukak sini, tak world la. Nak sangat follow orang bukan islam tu, nak bagi gempak katanya, macam macam boleh dibuat. Aku pun tak tahu mazhab mana yang mereka gunakan, tetapi selagi kita orang islam, mengucap 2 kalimah syahadah, sembahyang 5 kali sehari, ikutlah cara kita. Itu lagi baik. Kalau biri2 pun boleh pakai coatnya yang berbulu tu, takkan kita manusia nak berbogel tunjuk barang? ish2


cet, macam mereka nak dengar kan?


Oklah, dari aku terus membebel dalam blog ni, baik stop dulu. 20 hb ni nak pergi main bowling, nak berlatih untuk pertandingan bowling GengBlogger nanti. hehe. tunggu jelah pengumumannya ya bila pertandingan tu akan diadakan, jangan lupa berlatih. Kita panggil artis yang suka berbogel ni main sama, amacam? hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

Azfarul said...

pelakon yg bogel tu nama dia zul kan?
nak buat publicity stunt la tuu..
dah buntu takde jalan nak femes >.<

joegrimjow said...

@Azfarul

gambar tu zul, yg dibincangkan tadi anje lee ke ape ntah name die

LORD ZARA 札拉 said...

bogel2~

T____T

ngeri woo~

joegrimjow said...

@LORD ZARA 札拉

xnampak kan gambar atas tu?

cik paro said...

nak berbogel jugak..
adoyai..

SyimaSyaz said...

publisiti murahan dgn harapan org dtg tgk la camne aksi bogel?huhu...

fahmi ibrahim said...

biarkan mereka dengan hasil 'seni' mereka. Urm... blogger ade ke nak bogel utk tarik traffic?

xazryx said...

dgr cite scene bogel dia da lulus .

Lelaki Ini said...

uiks!
x elok betul!

IxoR@ said...

malas nak pikir, kang pikir 'isu bogel' ni.... pening kepala...

NyNaA said...

org nk tgk based on jalan cerita..kalau setakat berbogel je..tp jalan cerita ntah pape..baik xyah

p/s: kalau ingt nk femes melalui bogel2 ni..baik jd cm peter porn je..oopss..bunyi kasar ke?haha

@jura said...

x knal la dia ni..so no komen..haha

joegrimjow said...

@cik paro

publisiti katanya

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

erkk, cadangan elok!

joegrimjow said...

@xazryx

lol, biar betul?

joegrimjow said...

@NyNaA

peter porn
hehe
ok

bellar0ssa said...

hm publisiti murahan namanye.

nabil_potter said...

tak sabor nak tunggu pertandingan bowling tu...
huhuh

joegrimjow said...

@nabil_potter

seb bek ingatkan, terlupa nak bg kertas kerja kat kong
huhu

nur hidayah isa said...

nak ajak die men boling gak..haha..kg die kalah trus bogel kat situ kang ha..habes...

lea said...

arja lee...
budak usm tu
wat malu student usm jerk...

aish

btw, aku baru je bace sal die td

Lasykar Langit dan Bumi said...

xnak komen sgt pasal artis bogel tuh...
dia ada otak, supposely tau guna kan huhuhu

nk komen pasal boling jer... nk join bley ker?

joegrimjow said...

@Lasykar Langit dan Bumi

jom2, nantikan update
=)

a kl citizen said...

macam2 artis ni.
kang diorang kata kita ni semua tak boleh appreciate seni

harap2 kita yang menengok dan orang yang menunjuk tu sempat Allah ampunkan dosa

terbaru dari saya : persoalan berat yang perlu ditangani

Sendra said...

wahh...macam2 hal dah sekarang..yang perempuan dah macam tak de rasa malu,yang lelaki ni pun sibuk2 nak juga..

bogel itu seni??itu tanggapan zaman2 kegelapan sebelum renaissance dulu.kolot dan sangat ketinggalan.terima kasih joe sebab kongsi hal ini..

p/s:wah sekarang sibuk dengan hal geng blogger je kan?dah jadi orang kuat GB dah ni..haha..tahniah2..keep it up.blogosphere malaysia akan menjadi lebih menarik dengan kehadiran blogger seperti anda.

Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart

Anonymous said...

kalau nak berblog pun jangan lah letak gambar yang mendedahkan aurat. anda letak dosa. orang lain tengok pun dosa.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW