Share

WOW 2010 : TERbaboW KEBaboW

SALAM 1WOW,


Entry ringkas lagi (nak panjang baca tutorial cara update blog musim exam ni) kali ini akan mempromote satu event yang sangat WOW dan WOWWWW dan WWWOOOOWWW yang akan dijalankan di Malaysia bulan ogos ini. hoho, excited nak join WOW ni!



banner macam budak2, ada banyak binatang - WOW!!!




Detailnya adalah :

tarikh : 30 july - 2 ogos
tempat : akan diumumkan kemudian


Apakah WOW?


Wonderful Overseas Weekend - satu program hujung minggu pra persedian dianjurkan oleh iluvislam untuk pelajar yang akan fly ke oversea untuk sambung pelajaran. tak kisah mahu ke UK, Ireland, Czech, German, France, semua boleh dan dijemput datang. Jadi, kepada pembaca blog ini yang ada kenalan, adik beradik, spupu spapat, bf gf, pakcik, anak sdare yang akan fly ke oversea , boleh suruh mereka untuk join program TERBABOW ini!




video promo... WOW!!




Komen aku

Tahun lepas sempat join kejap je program anjuran iluvislam ni sebab sibuk meniaga. Cuma tunjuk muka je jumpa junior yang akan datang. Masa untuk fly kesini, tak tahu pun kewujudan WOW ni, jadi memang tak tahu menahu. Sebab tahun depan dah final year, memang program seumpana ini amat WOWpentingWOW bagi pelajar yang akan ke oversea. dapat banyak ilmu terumata fikh travellers. Jangan ingat sembahyang kat UK dan Malaysia sama, ada kelainan dan kelonggaran yang ramai tak tahu. Jadi, JOOOMMM daftar sekarang!


Jom lihat beberapa reaksi WOWian ni!



wayar berselirat... WOW!!



gigi putih menyebut wow .... WOW!!!




wow niiiii dengan roonii .... WOW!!!


ketiga2 ni segelintir komiti yang menggerakkan WOW. semua muka2 muda lagi ni! abang joe tahun ni menolong promosi je skit2. hehe. sibuk nak kawen. opsss. sibuk nak kumpul duit meniaga. ada masa akan di join. tak lupa juga ada super senior yang mahu join juga. erkk, dia ni excited terlebih walaupun sudah ditenangkan dengan memakai kopiah





jangan takut, dia tak makan orang... WOW!!!



dan kalau tiada aral melingtang, mamat sorang ni sibuk nak join. tapi apakan daya, tak diterima oleh komiti WOW. kekeke. depa kata tak tsiqoh, ni program baik2, nanti mamat ni datang buat kacau. siapa? hehehe....







elvis pressjoe yang sentiasa happy .... wowowowwWOWOWOW



maklumat lanjut boleh dapatkan di website rasmi
WOW-website rasmi wow -WOW



Tahun lepas tak sempat jumpa dengan ustaz hasrizal, harap tahun ni ustaz datang ke WOW, boleh jumpa dan belajar skill berblog dengan ustaz. nanti boleh share dalam blog ni ;)


ustaz hasrizal masuk tv selalu, takkan takmo jumpa kan?



pss : menolong sekadar yang termampu... =D
GENGBLOGGER gathering pun tak sabo nak join jugak

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

22 comments:

Hizami Rahim said...

oh.
kalau pelajar malaysia boleh?
ahha.
;)

Frodo Baggins said...

hahahahha
ni mmg wow!
wa gallakkan ikot.
bnyak manfaat

WOW!!!


>>___<<

iman said...

WOOOOOWWWW kelakar gell entry nihs.muhaks33x

Mohd Adziim said...

Nak cakap...Wow!

joegrimjow said...

jom wOWWW reramai
;)

joegrimjow said...

yeah, program ni memang WOW!

lieya orange M.I. said...

untungnya jadi orang pandai...bertuahnyer...huhuuuu

bARdbOO said...

WOWWWWWWWWWWWWW!!!! insyaAllah kalau ada kelapangan akan pergi..even xde pon nak ke luar negara..hehe...xpe kan? eh boleh ke?

Roronoa Zoro said...

WOW!

kalo ke luar negeri tapi dalam malaysia boleh? hihi~

joegrimjow said...

erk,
kena tanya depa tu
hehe
ku tkang pomot je

iluvgreenish said...

mekasih tulung promote joe! ko memang WOW r!

mama zharfan said...

byk nyer program joe kat msia :) mcm vip plak :)

joegrimjow said...

vip datang rasmi je
ni tukang pomot
;)

akuvision said...

wow la jugak

azaliahjsalleh said...

event tuh time besday kita =)

joegrimjow said...

bape hb besday nye?
;)

adra_sofea said...

ko ni kelakaw lew joe. mengekek2 aku bace blog ko. mcm2 je idea. busy2 pon, sempat lagik menghasilkan entri yg kreatip. bagosssssssssss. wowwwwwwwww.

joegrimjow said...

wowAN
;)

tolong org
nanti org tolong kite plak

A-Y-I-E said...

fuhhh.. best beb dapat belajar ke luar negara.. Huhuhuhu...

p/s:Kpd semua gengblogger, sila dapatkan video meeting GB kali ke- 2 di sini Download meeting ke-2

joegrimjow said...

ku pasan ada video meeting
apakah??

Nurul Zaty said...

wowww..
cambez

rupanya2 ada sorang committee yg wayar berslirat tu my senior kt mrsm dlu..waa.dh kt uk rupanya diaa

nabil_potter said...

WoW...

memang best...
nak join boleh?
tapi tak blajar kat oversea.. :(

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW