Share

GENGBLOGGER gathering

Gengblogger Gathering



meeting online untuk gathering GB

Tarikh - 30 hb 5 2010
Tempat - YM - MR_JOE_SMART
Masa - pukul 10 malam (waktu malaysia)

Harap boleh datang bagi yang berkesempatan



Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

63 comments:

.alie. said...

kalau buat kat kb masa cuti..
akan ku ringankan kaki..

=)

joegrimjow said...

;)

BEN ASHAARI said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tukar id bley ?

Hasrol Nizam said...

semart, nak join jugak. =)

joegrimjow said...

tukar id ape ben?

Ariff Shah said...

lisa surihani datang ngan aku la. dont worry =)

aLeen aVriL said...

aku xregister as gengblogger bole join tak?

joegrimjow said...

ariff, syuhhh, jgn gtau. nanti tak surprise

aleen, register je, senang sangat

Miro Armyrule said...

idea doh manthop..akan tetapi xtau la aku leh join ke x?...huhuhuhu

Abe Annahl said...

nak join. tapi taknak register, leh?

alaa xkn nk join kena rgister lak.
hmmm

nk join sgt neh
nk join
pleaseeee

*wat muka kesian* haha

'AQILAH said...

:)

mindbreaking said...

nak joinnnnnn....x pernah lagi pergi blogger gathering...

rhapsody LiN said...

klu boleh buat lah bln 6.. ku kijo ni....

huhu~

safiyyahosman said...

nak join..tp nak buat dkat mana ei??jagnan jauh2..hihih..piya kat bumi kedah nih..hihihi

joegrimjow said...

kite buat area kl la, sebab ramai yg duk sane ;)

putrajaya best sebab suasana nyaman

Abe Annahl said...

putrajaya nyaman ker?

P.A.N.A.S kot kt situ
hehehe

BEN ASHAARI said...

nak guna nama lain ..huk huk ..aku kan blogger yang tak disukai ..huwaaaaaa

BEN ASHAARI said...

Putrajaya ??? hahahhaa... adoi..tak nampak dunia laaa aku... dah la tinggal kat sana ... panas wwooooo

joegrimjow said...

erkk, putrajaya panas ke skrg ni?
bukan ke semua tempat kat malaysia panas?
huhu

ben tak disukai? mustahil2

aYu said...

petang ni nk tengok amani dgn lisa...
ehehhee

Hazzy Ishak said...

vote for putrajaya
ha ha ha
sebab dekat

fikah mus said...

nak ikut.nak ikut.
harap2 buat dekat area pantai timur.
tapi kalo kat tempat lain,akan cuba nak gi jugak.

LIEZ. said...

ape katew buat kart melaka.
sbb i ddk jb..
so dekat sikit..
hehehe..

tak taw kew ada org xsuka ben??
g usha blog dia skunk!!

joegrimjow said...

lepas siap report p terjah
huhu

farra8979 said...

putrajaya la ben.. klu KL, susah la nk p sowg2... me abg x minat n sti x mau p..

kella said...

joe, kalau blogger yang takde name cam kiter nih bleh ke join.. blog suam-suam kuku je.. biasalah budak baru nak belajar...
nak kejar otai2 tak tersampai lagi.. :)

Adziim said...

diwajibkan buat hari ahad, sebab aku kerja isnin-sabtu.

maisyara Pot! Pot! said...

dekat! tp, macam segan je nk g.. =___=

Hizami Rahim said...

wow.
nak join jugak!
;)

♥ Vee Violet ♥ said...

kalau lisa surihani datang, vee orang pertama yg akan sampai..
hehehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak wat kat Putrajaya ker?

LORD ZARA 札拉 said...

takde nama aku~

T___T

.::WaNiE::. said...

menarik !

ko sudi jumpe aku tak joe:p ahahah

joegrimjow said...

zara, erkk, tak terletak, sowie2


skrg ni masih peringkat awal. putrajaya bnyk tempat ok. so better buat kat situ kot

HEMY said...

looking forward to it..eh joe, aku ada mintak tolong publish entri kat iluvislam..tolong ek

lea said...

bestnya. teringin nak join. tapi xde kawan:(

Azrul Hisham said...

joe..kalu boleh wat la hari ahad..hehe

aku datang join nanti..hehe :)

joegrimjow said...

entry iluvislam?
aku bukan admin sane
huhu

tp klu nak publish entry kat sana
kena q kot
sbb banyak sangt yg hantor

hemy wajib join, nak jumpe isteri
hehe

nursarah said...

setuju jew. wat la tang mana pun area kl ni. agree!

Q said...

menarik. kalau blog lama ada id gb. yg baru non ado. haha. tp boleh je nak join.

FarhanaDr said...

Woohoo.. Akan cuba sedaya upaya jika tiada posting yg membebankan di Ipoh ni.. Huhuhu.. Wow.. Dua gathering laa akan ku join ni.. Heee..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erk*


Keke.















sekian.

chah~ said...

wah.. teruja nk pegi.. hahaha.. klo xde aral yang melintang di tgh jalan dari kuantan ke kl maka adalah muka ini.. eheh~

p/s: lame x dtg mengomen di blog joe.. kikiki

joegrimjow said...

farhana, pg tu join ni, malam tu makannnnn
hehe

Shafie said...

bgs ni..
ajak heliza sekali..tiba2.hehe.
t kalau ade info bgtau r yeh.kot ley memeriahkn :P

Zahratulhayat said...

interesting !

:)

Jard The Great said...

hmmmmmmmmmmmmmmm

etomyam said...

Lisa Suriani?.....considered booked!! hahaha

Eyriqazz said...

saya boleh join ke? nanti saya bawakan nasha aziz..hik3..

Eyriqazz said...

saya boleh join ke? nanti saya bawakan nasha aziz..hik3..

joegrimjow said...

nasha aziz?
ahaa
best ni
;)

Mohd Sukur Ibrahim said...

nak join juga...jd organizer pun best juga...apa2 inform..xsabarnye..buat aktiviti skit la..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waaaa mau mau joint... bila bilaa.. emmm putrajaya kee.. alahia... satu daerah.. tak keluar kawasan nampak gayanyer....

+akufobia+ said...

kalau tak join geng blogger tapi nak join gak boleh tak?lalala.

Bro Framestone said...

insya'lah if xde pe2 bro akan join sama

BroFramestone Blog

Pisyek said...

ni kne dtg nih... hahaha...

joegrimjow said...

jgn lupe bg nama dan siapa yg nak jadi penganjur ya

joegrimjow@gmail.com

LORD ZARA 札拉 said...

wah~

meeting2~

Farid Fernandez said...

aku tak di jemputkan???

joegrimjow said...

semua skali
huhu

zida said...

buat ahad. hahah best sket. :)

atty's said...

bila nak buek nie.lepas cuti sek ..ar.byk wedding nie..

CiK QiQi said...

wah...cik qiqi pon djmput...
masih dak bru lg dlm blog2 nie
ekekkee.....

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW