Share

Joegrimjow tak kreatif... entry sedih bercampur gembira

Salam 1blogger!


entry pendek lagi (asyik pendek je, padahal panjang jugak) kali ini ingin share keputusan pertandingan blog kreatif anjuran ITYM yang katanya mahu serahkan 50 blog kepada PM kita sempena hari belia hari tu.


tapi apakan daya, hajat untuk sampaikan 50 blog kepada PM itu tidak terlaksana disebabkan PM kita sibuk pada hari kejadian dan hanya diserahkan kepada menteri lain. bertambah sayang, 50 blog yang dijanjikan hanya tinggal 10 blog sahaja. maka? tipislah peluang untuk menang.


facebook ITYM


buka facebook dieorang tadi, memang blog joegrimjow tak tersenarai. haishh, memang tak puas hati dan mahu melenting!! hehe, no lah, itu namanya pertandingan, ada menang ada kalah. lain kali cuba lagi. kenapa boleh tak diterima adalah disebabkan 3 perkara (rasa2nyalah) pertama terlalu panjang dan isi merapu dan kedua entryku sebelum ini banyak mengutuk tindakan yang kerajaan buat termasuk kes judi (sensitifff) dan ketiga ada gambar yang tak senonoh. erk?? tengok bawah dan ada lagi dalam entry ini


entry selengkap berserta gambar ada disini




ok, untuk sedapkan hati, entry ini tidak dipilih sebab ku eksploitasi gambar PM. kekeke, maklumlah, rakyat malaysia ni jiwanya halus, tak boleh ekploitasi sesedap hati (noted!!) apa2 pun, tahniah kepada para pemenang lain, long, arif dan 8 pemenang lain. keputusan ini membuat semangat untuk menjadi blogger kreatif semakin bertambah. yeeezzzz


yang penting lisa suka


erk, credit kepada farhana (kena baca entry ni) sebab bgtau respon orang terhadap entry adamaya ini. nampaknya entry ini dapat perhatian lisa. ok, lisa anggap i creatitf itu lagi penting. kekeke ;-)


lisa surihani discussed bla bla bla ;-)
klik entry scene yang dipotong saat akhir adamaya



terima kasih yang sudi mengomen, hari ni betol2 buat hati bertambah ceria dengan entry dan komen diberi. bersemangat untuk study!! yeeezzzz!


psss : kita semua adalah pemenang, tiada pengalah - vince af1

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

Ery Farieha said...

most blog yang menang tu ery kenal
tahniah utk dorg.
joe xmo sdeh2 ye =)

LORD ZARA 札拉 said...

takpe Joe~
aku pun sedih~

Faizal The Newscaster said...

aku pun sedih, tapi takpe..seronok tengok rakan-rakan blogger yang aku suka menang..

takpe joe..aku yakin blog ko ada dalam top 50 tu..saje je diorang cut short list..hehe

Nabiel said...

congrats pda yg menang!hehehe
nway, blogger yg laen ttp the best la joe!hehehe

.............................................. said...

la...belek ounye belek blog...upenye ni jo anak ayah long pin.....ni kak mira ler...tak tau la kite ni jadi ape...tapi kite sedare..ayah jo and arwah umi kak mira sepupu...kak mira cucu che som....sepupu hazirah.dunia ni kecik je.:)

joegrimjow said...

ahaa, jumpa 2 pupu dalam blog
;)

Mohd Adziim said...

Long sangat kenal la jgak. Mamat tu dari zaman sekolah sampai sekarang memang genius betul.

Secara jujur aku pun rasa ko tak bleh menang sbb isu gambar PM tu...agak sensitif.

cik paro said...

xpela..
bole cuba lagi..

SyaNa_SaN said...

relax joe,
blog awak tetap menang di hati follower2x awak. weee

joegrimjow said...

hehe, bahaya ya buat macam tu
kena lebih memahami hati org malaysia ni

Roronoa Zoro said...

xpa joe.. cuba lagi.. =)

FarhanaDr said...

Tak mengapa, cuba lagi.. Heehee.. Takmo sedey.. Kami sume kan ada.. Tetap menyupport Its All About Journey.. Heehee.. :)

.............................................. said...

follow ler balik....kui3

mama zharfan said...

joe tetap kreatif di mata kami semua :)

Encik Tikus said...

betul kamu tetap kreafit joe :)

Hasrol Nizam said...

cuba lagi tahun depan...klu ada lagi la.. =)

Jard The Great said...

=p

joegrimjow said...

klu ada lagi
akan dijoin
huhu

cik EPAL said...

its ok. try harder next time. hehe. kalau Lisa baca tu kira ok la tu. berbunga la jugak hati anda tu kan. :)

akuvision said...

betul tu, pertandingan ada kalah ada menangkan?. Tapi yang penting kita sesama blogger bersatu hati menuju ukhwah.

joegrimjow said...

totally agree bro
;)

SyimaSyaz said...

joe memang creative tapi lately blog joe penuh dengan hentam2 kerajaan...joe kena pikir,ada certain orang suka,certain orang tak suka.kalau joe nak influence orang ke arah kebaikan tak salah,cuma blh tak nyahkan isu semasa yang berat sebelah dari blog joe?kalau joe suka INI,pilih INI...tak kisah...hak joe,tapi joe cuma pandang yang negatif saje ape yg keraajaan buat..

maybe 100 orang suka,tp 2 orang je tak suka...tapi tau tak joe,2 orang tuh lah yang bersungguh2 baca setiap bait2 tulisan joe...esp cerita belalang dan cerita motivasi yang lain...

sorry... kalau joe tak suka comment ni..but tis is wat i feel.

iman said...

joey malaysia bukab UK kot so 'org besar' yg dikomikkan mmg sensitif + jgn tegur..kipas tu penting.lol.baik jangan menang if we cant be ourself!

- owh i'm msian jg- ;p

joegrimjow said...

ku sayang malaysia ok
;)

A-Y-I-E said...

relaxla joe... cuba lagi kemudian hari

Sir Marcello said...

entah ape2 jer ayat vince tue..gua bangkang!!! hahaha...

eh lari topik~ lalala

etomyam said...

ada contest ke? hahah tak taupun, tak per, next time mesti coba lagi

Hizami Rahim said...

that's okay.
u doing great la bro.
;)

kembatolo™ said...

pilih bulu kot..haha

joegrimjow said...

erkk
bukan
pilihan adalah berdasarkan kreatif

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW