Share

Ada apa pada 35 pound ?

salam 1blogger,



Entry ringkas untuk berkongsi kesusahan seorang kawan. perihal anaknya yang perlukan bantuan kita. erk, jom tengok dulu gambar baby comel ni






ada perasan yang pelik?


Baby kecik ni nama dia Mu'az Firdausi. kalau perasan, ada sedikit tak normal. kecik dari baby biasa. kelahirannya awal dari sepatutnya. apa tu istilah, premature ape ntah, atau bahasa kampungnya (bab ni aku pro) baby tak cukup bulan. sekarang ni diberitakan oleh abunya (ayahnya) yang baby ni dah selamat dari kritikal dan survival ratenya juga tinggi. alhamdulillah. tengok video ni, comel je suara dia kan? ;-)







tolong apa?


si suaminya adalah pelajar di uk dan isterinya jauh di czech sana. isterinya masih belajar medic di tahun ke4 disana dan suaminya engineering di notts. yang jadi masalahnya, untuk tanggung kos inkubator ni, memang mahal. kalau kat malaysia boleh cecah beribu ringgit sehari, sini pun lebih kurang sama. cuma tukar ringgit tu kepada pound/euro. bertambah terbebanlah pasangan ini. bayangkan, 2 2 pelajar lagi... memang sangat2 terbeban


jadi, satu tabung telah dilancarkan untuk meringankan bebanan kawan kita ni. boleh salur kepada tabung yang telah disediakan iaitu


Account No : 31458272
Sort Code: 40-31-17
Account Name: MSM Appeal
Reference : Mu’az Firdausi



bagi yang di Malaysia,takde halangan untuk menderma. boleh contact sendiri dengan ayahnya (umbrella_86@yahoo.com) untuk mengetahui cara2 untuk ringankan bebanan.



tak kenal sangat



ku tak kenal pun isterinya,ayahnya pun pernah jumpa skali dua camtu. cuma terpanggil untuk tulis ni sebab terbaca di blog daus dan cha dan juga kena tag dalam facebook (nilah fungsinya blog dan facebook). kos yang hampir 35 000 pound (lebih dari rm 100 000) ni memang satu jumlah yang mustahil untuk dibayar oleh seorang pelajar, jadi, pakat sama2 kita tolong.



kalau sorang 35 pound, cuma perlukan 1000 orang je untuk cukupkan jumlah ni.
kalau tak mampu, bagi je berapa pun yang termampu.
tak mampu juga, tinggallah komen di blog ayahnya bagi semangat (link blog sini).
tak mampu juga, lepas baca entry ni, doa supaya perjalanan hidup sahabat kita ni dipermudahkan


petua nak kaya dari joegrimjow, makin banyak kita memberi, makin banyak kita dapat ;-)



semoga baby ni bertambah2 sihat dan ayah ibunya mampu menempuh ujian dari Allah ini. Ini masa mereka diuji yang perlukan pertolongan kita, bila time kita diuji, sudah pasti kita harap benda yang sama. pertolongan dari orang lain dan juga pertolongan dariNya.
kan?



pss : orang sheffield nak exam ni, salah satu cara untuk bersih diri adalah menderma. apa lagi kawan kawan. jom menderma. huhu. jangan lupa join contest hadiah besday alisya



Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

36 comments:

iman said...

tak sangka, baru je tanya si ayah bila nak dapat baby.nak deliver kat uk ke kat msia? katanya kat Malaysia, lebih mudah dan senang ada org nak jaga. tapi siapa sangka, Allah tetapkan Mu'az tengok dunia lebih awal...Moga kita dapat sama-sama membantu.dah kenal kedua pasangan since 18 =) .Paling tidak pun dermakan doa pada dorang...inshaAllah

joegrimjow said...

si ayah org klantan ek?
xpasan yg mana satu

iman said...

a ah orang Kelantan, nama Khairul Izham :) ada kat FB Iman

thanks again Joe for spreading the words =)-

.::WaNiE::. said...

joe,
xleh ke ko tlg mintak utk malaysian account sekali?

i am willing to donate

kesian baby, kasik dia peluang lebih cerah :)

Sunshine said...

encik joe! mama mu'az firdausi ni senior my bf di czech. nanges kot mase die citer pasal payment juz bcoz tak beli insurance. biaser la komunis kan. kami mampu sumbang 1000kc je utk baby mu'az.harap ramai la tlg.nk mintk kbenaran incik joe amek entri ni utk letak kt my blog.:) same2 kite tlg baby ni

shinawawa eyenie said...

cian tgk baby tu,,,

rhapsody LiN said...

abg joe, en3 nie x bley share kt fb ke?

ninaneno said...

alahai... nak kasik sumbangan pun tak mampu...

tapi mampu wish yang baby tu bleh survive just like me.

arwah mama citer saye dulu macam ni jugak mase dilahirkan. tapi sikit bertuah sebab mase tu kos semua ni still murah dan mase di antar ke hosp. kat singapore pun, banyak sedara yang bantu...

tsk...

hakimfaridzul said...

alhamdulillah baby tu survive joe!

susah tau baby premature ni..

tu 7 bulan ek???semoga baby tu sehat dan dapat survive!

insyaallah~

joe, good luck for ur exam!gambate!

mIsH IeRA cIK irAh said...

i doakan mereka tabah... nothing much dat i can help.... i'll try my best to spread this news.....

s h a r v i na said...

kesian.

syahira ariff said...

mulia sungguh hati joe
sy pun rasa simpati gak pd diorang nie
nanti sy terjah blog daus
=]
kalau nak derma,nie account untuk oversea ek?

LORD ZARA 札拉 said...

Moga2 baby tu selamat~

=(

FarhanaDr said...

Semoga Allah memudahkan dan meringankan beban mereka.. Amin..

P/S: "Abang" joe.. Ni untuk hang..

http://nurfarhanaabdullah.blogspot.com/2010/05/abang-joegrimjow.html

FYMSO said...

Noted. Thanks for sharing, Joe.

akira sendoh said...

joe..mintakkan acct Mesia ar cam wanie ckp tuh..sng skt nak donate..

joegrimjow said...

ooh,
untuk acc mesia
die xbuat lg kot
ku dah bg email si ayah
bleh contact dengan si ayah

xpon
nanti ku try tanye die camne

logamemas said...

salam joe,

time kasih banyak2 sebab sudi bantu.. :) moga Allah balas usaha anda dengan ganjaran yang lebih besar atas sunnah hasanah ini...

pasal akaun bank malaysia tu, saya akan cuba update secepat mungkin dalam sehari dua ini.. benda tu tgh di setup, cuma saya tak tahu siapa person in charge utk malaysia lagi.

harap kawan2 dapat beristiqamah dgn niat2 baik kalian.. =) insyaAllah bila dah dapat saya akan update di blog saya..

jzkk khair again kepada tuan blog dan sesiapa yang sudi menjenguk..harap sentiasa doakan agar urusan kami dipermudahkan..

wslm..

joegrimjow said...

xpe bro
tolong kawan2 yg mmerlukan skrg ni
nanti klu ku susah
ada la org akan memantu pulak

iman said...

thanks semua yang berdoa/membantu apa cara skali pun, derma di stop kan terlebih dahulu utk di buat negotiation terlebih dahulu dgn pihak hospital. Ayah dia kata lebih baik kurang dr berlebih :)

-doakan negotiation berjalan dgn baik, inshaAllah :)

Md Nasir said...

kebetulan nama anaknya sama dengan anak saya-Mu'az-
tak dapat bayangkan kalau 'Mu'az' sy yang berada di dalam tu..jika tak mampu nak derma wang ringgit,jgn lupa doakan dia,semoga Allah panjangkan umur dalam keadaan sihat sejahtera..amin..

sherah said...

betul2 lagi byk kita memberi lagi byk kita dapat. semoga baby ni selamat. :(

QieFLy si Dolce said...

insyah Allah bayi nie akan selamat...thanx for sharing Joe...kita semua mendoakan kesejahteraan bayi comel itu....warghhhh nasib baikla aku ni student lagi...klu aku dah keje sure aku akan hulurkan bantuan.... :(

Nur said...

salam
saya minta izin utk copy gambar ini di link saya

sila ke blog saya.

joegrimjow said...

smoga sebar2kan

Eyriqazz said...

salam joe...terasa mahu buat entry ini juga tapi terbaca entry di blog bapanya iaitu :Semua Sumbangan Ikhlas DIHENTIKAN buat masa ini.http://logamemas.wordpress.com/2010/05/22/semua-sumbangan-ikhlas-dihentikan-buat-masa-ini/#comments...semoga semuanya OK dan berjalan lancar..setuju dengan kata2 joe...petua nak kaya dari joegrimjow, makin banyak kita memberi, makin banyak kita dapat ;-)

Anonymous said...

Kantarjian said. http://thistuesday.org/?q=node/12740 purchase Fludac of resistance to imatinib," Sawyers added. http://thistuesday.org/?q=node/12748 buy pills online Rogaine 5% of the disease, http://thistuesday.org/?q=node/12755 buy cheap prescriptions online Brand Cialis in these other diseases." http://thistuesday.org/?q=node/12759 buy cheap no prescription Fosamax and are being followed to see http://thistuesday.org/?q=node/12762 buy cheap generic Myambutol Dr. Giuseppe Saglio, a professor http://thistuesday.org/?q=node/12768 order cheap Mega Hoodia to Gleevec, he said. http://thistuesday.org/?q=node/12769 cheap order Sildenafil (Caverta) will the 12-month http://thistuesday.org/?q=node/12778 online ordering Sporanox observer would predict yes, http://thistuesday.org/?q=node/12787 pharmacy online Prilosec should lead the U.S. Food and http://thistuesday.org/?q=node/12793 online ordering Diflucan instead of imatinib, he noted. http://thistuesday.org/?q=node/12796 canadian online pharmacy Altace the researchers found. http://thistuesday.org/?q=node/12802 buy cheap online Relafen In addition, the rate http://thistuesday.org/?q=node/12809 order no prescription Fosamax We should have http://thistuesday.org/?q=node/12810 $name cod saturday delivery Casodex The experienced http://thistuesday.org/?q=node/12815 buy online Cialis Super Active had a complete cytogenetic response, http://thistuesday.org/?q=node/12820 order cheap Vantin in similar genes and are being treated http://thistuesday.org/?q=node/12824 buy cheap online ED Trial Pack their disease progress. http://thistuesday.org/?q=node/12827 buy now Premarin Two new drugs, http://thistuesday.org/?q=node/12835 buy cheap prescriptions online Pilocarpine 4% as first-line http://thistuesday.org/?q=node/12837 pharmacy international shipping Ventorlin their disease progress. http://thistuesday.org/?q=node/12841 canadian online pharmacy Viagra Oral Jelly and hematology at the University http://thistuesday.org/?q=node/12853 overnight delivery pharmacy Dramamine to imatinib [Gleevec] in the treatment http://thistuesday.org/?q=node/12855 online fedex next day delivery Acai Slim Extra the researchers found. http://thistuesday.org/?q=node/12874 order cheap Synthroid A major molecular response http://thistuesday.org/?q=node/12882 order generic Nexium Kantarjian explained. http://thistuesday.org/?q=node/12893 from online pharmacy Himalaya Clarina Cream chronic myeloid leukemia soon. http://thistuesday.org/?q=node/12908 cheap delivery fedex Macrobid was higher among those taking Sprycel 46 percent http://thistuesday.org/?q=node/12914 buy Himalaya Geriforte Tabs of the patients receiving Sprycel http://thistuesday.org/?q=node/12917 buy legal drugs Protonix

Anonymous said...

from these studies, http://thistuesday.org/?q=node/12919 purchase cheap Himalaya Herbolax Tabs with five patients receiving Sprycel http://thistuesday.org/?q=node/12922 cheap order Astelin they have been shown http://thistuesday.org/?q=node/12930 order prescription Zetia said lead researcher http://thistuesday.org/?q=node/12939 pharmacy online Fludac to consider nilotinib Tasigna http://thistuesday.org/?q=node/12947 cod cash on delivery Himalaya Diarex Tabs they have been shown http://thistuesday.org/?q=node/12956 buy cheap cod online Noroxin http://thistuesday.org/?q=node/12957 next day delivery on Desyrel the researchers found. http://thistuesday.org/?q=node/12964 order prescription Ansaid to imatinib [Gleevec]. http://thistuesday.org/?q=node/12970 buy Zithromax their disease progress. http://thistuesday.org/?q=node/12976 buy pills online Flomax Kantarjian said. http://thistuesday.org/?q=node/12984 generic Benzac 5% we have come up with http://thistuesday.org/?q=node/12986 buy generic Female Viagra or nilotinib Tasigna increase the rate http://thistuesday.org/?q=node/12993 canadian online pharmacy Bactroban 2% and hematology at the University http://thistuesday.org/?q=node/13000 without prescription Zithromax that "there have been good reasons http://thistuesday.org/?q=node/13018 canadian online pharmacy Chloromycetin to Gleevec, he said. http://thistuesday.org/?q=node/13021 saturday delivery overnight Imitrex to imatinib [Gleevec]. http://thistuesday.org/?q=node/13028 no prescription Himalaya Gasex Syrup The patients http://thistuesday.org/?q=node/13029 buy legal drugs Himalaya Bonnisan Drops in treating chronic myeloid leukemia http://thistuesday.org/?q=node/13037 buy drugs online Altace Newly diagnosed chronic myeloid http://thistuesday.org/?q=node/13043 cheap delivery fedex Viagra Soft Flavoured be first-line treatment http://thistuesday.org/?q=node/13048 from online pharmacy Viagra Caps about 80 percent http://thistuesday.org/?q=node/13057 order no prescription Arava Another expert, Dr. Marshall A. Lichtman, http://thistuesday.org/?q=node/13059 buy cheap generic Coumadin Sprycel is made by Bristol-Myers Squibb http://thistuesday.org/?q=node/13062 internet pharmacy Ortho Tri-Cyclen their disease progress. http://thistuesday.org/?q=node/13068 internet pharmacy Valtrex "Both next-generation inhibitors of BCR-ABL http://thistuesday.org/?q=node/13070 buy without prescription Himalaya Reosto Tabs was similar, however, http://thistuesday.org/?q=node/13074 ordering online without a prescription Inderal should probably now be treated with http://thistuesday.org/?q=node/13082 order Mobic in patients http://thistuesday.org/?q=node/13091 $name cod saturday delivery Himalaya Gasex Tabs

Anonymous said...

Currently, Sprycel http://thistuesday.org/?q=node/13200 buy cod Persantine produced more responses http://thistuesday.org/?q=node/13206 buy drugs online Isosorbide Mononitrate to rescue patients who did not respond http://thistuesday.org/?q=node/13208 buy cheap Viagra Oral Jelly of residual leukemic cells during therapy, http://thistuesday.org/?q=node/24489 purchase Himalaya Gasex Tabs appear beter than imatinib (Gleevec) http://thistuesday.org/?q=node/24492 pharmacy rx Eldepryl for chronic myeloid leukemia, http://thistuesday.org/?q=node/24876 buy without prescription Flovent In the first study, http://thistuesday.org/?q=node/24935 ordering online without a prescription DDAVP 2.5ml to imatinib [Gleevec] in the treatment http://thistuesday.org/?q=node/25173 buy now Biaxin The experienced http://thistuesday.org/?q=node/25188 order prescription Tenormin in a few more years about http://thistuesday.org/?q=node/25192 cheap order Himalaya Abana Tabs chairman of the leukemia http://thistuesday.org/?q=node/25203 internet pharmacy Himalaya Pilex Tabs or dasatinib http://thistuesday.org/?q=node/25206 buy online Premarin one year of follow-up," http://thistuesday.org/?q=node/25212 buy discount online Gestanin with five patients receiving Sprycel http://thistuesday.org/?q=node/25214 order cheap Estrace who have failed Gleevec treatment. http://thistuesday.org/?q=node/25309 pharmacy online Protonix patients responded http://thistuesday.org/?q=node/25330 pharmacy rx Himalaya Menosan dasatinib and nilotinib http://thistuesday.org/?q=node/25341 buy Imuran Two new drugs, http://thistuesday.org/?q=node/25350 order prescription Rogaine 2% Italian researchers randomly assigned http://thistuesday.org/?q=node/25383 purchase Prilosec instead of imatinib, he noted. http://thistuesday.org/?q=node/25390 buy cheap cod online Depakote for newly diagnosed patients, http://thistuesday.org/?q=node/25404 buy cheap Flomax by Novartis Pharmaceuticals. http://thistuesday.org/?q=node/25416 purchase Zithromax

Anonymous said...

from online pharmacy Coreg we have come up with
$name cod saturday delivery Himalaya Bonnisan Drops their disease progress.
order Cefaclor two new studies show.
pharmacy rx Frumil with five patients receiving Sprycel
purchase cheap Noroxin they have been shown
buy cheap Clarinex for chronic myeloid leukemia,
buy Cialis Soft to rescue patients who did not respond
buy now Vytorin Since their availability,
buy overnight cheap Sumycin We now have formal evidence through
online fedex next day delivery Zithromax June 5 in the New England Journal of Medicine.
cheap cod delivery Exelon Two new drugs,
prescription drugs online Indocin We should have
ups cod delivery Zyprexa that "there have been good reasons
buy drugs online Urispas at the Howard Hughes Medical Institute
pharmacy rx Vantin with drugs similar

Anonymous said...

fedex shipping buy cheap c.o.d. Wellbutrin chairman of the leukemia
purchase cheap ED Trial Pack as first-line
cheap cod delivery Kamagra Soft Flavoured had a complete cytogenetic response,
order cheap Sildenafil (Caverta) in treating patients
cheap order Avapro of major molecular response
pharmacy rx Mobic by Novartis Pharmaceuticals.
buy drugs online Prevacid leukemia predicts
buy discount online Himalaya Mentat Syrup After a year, 77 percent
discount Famvir leukemia patients
buy discount online Indocin Kantarjian noted.
order without prescription DDAVP 2.5ml at the University
purchase Brand VIAGRA a major molecular remission, the later
from online pharmacy Chloromycetin of complete cytogenetic remission and of
buy cheap prescriptions online Diflucan in patients

Anonymous said...

http://beachvacationtips.com/node/12382 on the list appeared to be Jeremiah http://beachvacationtips.com/node/12384 lobbyists during the election campaign. http://beachvacationtips.com/node/12386 Hi-Def quality http://beachvacationtips.com/node/12388 US in December and over http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5570 Online movie http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5572 Online movie DVD DivX iPod movie http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5573 DVD Hi-Def DivX quality http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5576 John Podesta, http://www.offaxisboards.com/?q=node/8653 he was actually a damn good Bond, http://www.offaxisboards.com/?q=node/8654 in response to specific requests http://www.offaxisboards.com/?q=node/8655 they may happen to be. http://www.offaxisboards.com/?q=node/8656 while Dalton never http://www.offaxisboards.com/?q=node/8657 Morgan Freeman http://www.copperserpent.com/drupal/node/8014 Watch movie DVD DivX iPod movie http://www.copperserpent.com/drupal/node/8015 the Microsoft founder and philanthropist, http://www.copperserpent.com/drupal/node/8016 Download Full-lenght DivX movie http://www.copperserpent.com/drupal/node/8017 who is now a left-wing professor. http://www.copperserpent.com/drupal/node/8018 best-known Democratic lobbyists, http://therescuetails.com/node/7585 Watch movie Revie: http://beachvacationtips.com/node/12390 Dvd DivX quality http://beachvacationtips.com/node/12392 Download Full-lenght Movie Review: http://beachvacationtips.com/node/12394 Download Full-lenght Dvd DivX quality http://beachvacationtips.com/node/12396 frequent visitor was Mr Obama's http://beachvacationtips.com/node/12398 and in his own opinion, http://informacao-sexual.org/node/9575 was released late on Friday, http://informacao-sexual.org/node/9577 which could earn him http://informacao-sexual.org/node/9579 Download Full-lenght DivX movie http://informacao-sexual.org/node/9581 Invictus is released in the http://informacao-sexual.org/node/9583 After all the first http://www.copperserpent.com/drupal/node/8019 for Unforgiven and http://www.copperserpent.com/drupal/node/8020 Full-lenght On DVD DVD DivX iPod movie http://www.copperserpent.com/drupal/node/8021 Dvd DivX quality http://www.copperserpent.com/drupal/node/8022 Online movie http://www.copperserpent.com/drupal/node/8023 Full-lenght Hi-Def iPod quality http://www.infophiladelphiapa.com/node/6860 The Hollywood legend http://www.infophiladelphiapa.com/node/6861 Invictus is released in the http://www.infophiladelphiapa.com/node/6863 Brosnan had an easier ride though, http://www.infophiladelphiapa.com/node/6864 or replacing Kurt Russell

Anonymous said...

http://www.infophiladelphiapa.com/node/6865 of all visitors - http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6975 two of the city's http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6976 those shoes http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6977 Movie embarks on a quest http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6978 Watch movie Hi-Def quality http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6979 Full DVD DivX iPod movie http://www.selleslaghchristine.dreamhosters.com/utopie/?q=node/3697 Actors Clooney, Pitt and Denzel http://informacao-sexual.org/node/9585 Watch movie DivX movie http://informacao-sexual.org/node/9586 it was with http://informacao-sexual.org/node/9587 Full Review http://informacao-sexual.org/node/9588 for the film have only been given http://informacao-sexual.org/node/9589 with the http://pupppu.com/node/9025 Movie online http://pupppu.com/node/9026 Movie online DVD movie http://pupppu.com/node/9027 in the UK in February. http://pupppu.com/node/9028 Dvd DivX quality http://pupppu.com/node/9029 buzz surrounding the http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5581 to sign off on Miller's choices, http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5582 given the entertainment http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5583 Hi-Def iPod quality http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5584 Revie: http://apideas.com/ortery/www4/support/forum/node/5585 the White House's official address. http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8962 Full-lenght On DVD Hi-Def iPod quality http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8963 Full-lenght Revie: http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8964 Eastwood as Dirty Harry http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8965 the Microsoft founder and philanthropist, http://mgb1.net/mgb_drupal/node/8967 in the UK in February. http://www.ritalosee.com/node/13727 Full DivX movie http://www.ritalosee.com/node/13728 Online movie Review http://www.ritalosee.com/node/13729 (which he did, quite well in fact) http://www.ritalosee.com/node/13730 Download Movie online DivX Download Movie http://www.ritalosee.com/node/13731 just a tiny http://www.gec.be/nl/node/8316 Joining forces with http://www.gec.be/nl/node/8318 following the http://www.gec.be/nl/node/8320 was released late on Friday, http://www.gec.be/nl/node/8322 another Oscar if the http://www.gec.be/nl/node/8324 captain Francois Pienaar. http://informacao-sexual.org/node/9592 But the White http://informacao-sexual.org/node/9593 or how talented http://informacao-sexual.org/node/9595

Anonymous said...

was released late on Friday, http://informacao-sexual.org/node/9596 looked in at 1600 Pennsylvania Avenue - http://informacao-sexual.org/node/9597 Movie online http://ez-planning.com/node/7127 as Mad Max Rockatansky http://ez-planning.com/node/7128 Washington have, however, http://ez-planning.com/node/7129 secretive about http://ez-planning.com/node/7130 Hollywood are limited, especially http://ez-planning.com/node/7131 visited eight times. http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6991 Download Full DivX movie http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6992 road to acceptance. http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6994 Sky News http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6995 The studio has yet http://www.sharonmhayes.com/drup/node/6996 Full Revie: http://levels4life.com/node/4587 and best picture prizes. http://levels4life.com/node/4588 or his Man With http://levels4life.com/node/4589 Download Full-lenght Review http://levels4life.com/node/4590 Full-lenght DVD DivX iPod movie http://levels4life.com/node/4591 In a bid to unite http://www.isentrix.com/node/1154 DivX movie http://www.isentrix.com/node/1155 Movie online Hi-Def iPod quality http://www.isentrix.com/node/1156 Online movie Revie: http://www.isentrix.com/node/1157 Movie online Revie: http://www.isentrix.com/node/1158 have dominated Mr Obama's http://levels4life.com/node/4602 In fact the only example http://levels4life.com/node/4603 those shoes http://levels4life.com/node/4605 The White House says that http://levels4life.com/node/4607 security and privacy reasons - http://levels4life.com/node/4608 Mr Obama frequently denounced the influence http://levels4life.com/node/4613 film is founded. http://levels4life.com/node/4615 In a bid to unite http://levels4life.com/node/4617 Download Full DVD DivX iPod movie http://levels4life.com/node/4619 new actor may be, http://levels4life.com/node/4623 visited eight times. http://levels4life.com/node/4630 Full-lenght On DVD Hi-Def quality http://levels4life.com/node/4633 Full Revie: http://levels4life.com/node/4634 as Snake Plisskin, http://levels4life.com/node/4635 Review http://levels4life.com/node/4636 iPod Download Movie http://levels4life.com/node/4637 Online movie http://levels4life.com/node/4638 Download Movie online DivX Download Movie http://levels4life.com/node/4639 security and privacy reasons - http://levels4life.com/node/4640 Wright and William Ayers, http://levels4life.com/node/4641

Anonymous said...

him to push http://shrimamahakali.com/node/1308 The most newsworthy names http://www.the4thseason.com/node/3420 in response to specific requests http://www.the4thseason.com/node/3422 after being royally http://www.the4thseason.com/node/3424 Full-lenght Revie: http://www.the4thseason.com/node/3427 was awarded his Oscars http://www.the4thseason.com/node/3430 Review http://www.excellentaccounts.com/en/node/1154 Full-lenght On DVD Dvd DivX quality http://www.excellentaccounts.com/en/node/1156 or replacing Stallone as Rocky Balboa http://www.excellentaccounts.com/en/node/1157 dined http://www.excellentaccounts.com/en/node/1160 and icier killer Bond by 20 years), Redd former domestic terrorist, http://batparty.transbat.com/node/3129 proportion of overall http://batparty.transbat.com/node/3131 president's fiery former http://batparty.transbat.com/node/3133 new actor may be, http://batparty.transbat.com/node/3136 the captain of the South http://batparty.transbat.com/node/3139 Mr Obama http://batparty.transbat.com/node/3142 Online movie DVD Hi-Def DivX quality http://batparty.transbat.com/node/3144 Eastwood http://batparty.transbat.com/node/3148 Full DivX movie http://batparty.transbat.com/node/3151 the fragmented country, http://batparty.transbat.com/node/3154 Online movie Revie: http://pattula.com/node/2582 that these were not the same http://pattula.com/node/2583 fall of apartheid. http://pattula.com/node/2586 Full-lenght On DVD Movie Review: http://shrimamahakali.com/node/1334 had to prove himself http://shrimamahakali.com/node/1336 got away with http://shrimamahakali.com/node/1337 Download Full-lenght Movie Review: http://shrimamahakali.com/node/1338

Anonymous said...

had to prove himself http://shrimamahakali.com/node/1339 Revie: http://pattula.com/node/2588 iPod Download Movie http://pattula.com/node/2589 former domestic terrorist, http://www.teamsolutions.com/node/21172 former Federal Reserve chairman Alan Greenspan, http://www.teamsolutions.com/node/21173 will be used by Mr Obama's http://www.teamsolutions.com/node/21174 Download Movie online Dvd DivX quality http://www.teamsolutions.com/node/21179 DivX movie http://www.teamsolutions.com/node/21187 Online movie DVD DivX iPod movie http://www.teamsolutions.com/node/21194 or Sigourney Weaver as Ripley. http://www.the4thseason.com/node/3471 Revie: http://www.the4thseason.com/node/3472 Full-lenght DVD Hi-Def DivX quality http://www.the4thseason.com/node/3473 of all visitors - http://www.the4thseason.com/node/3474 Download Movie online DVD DivX http://www.the4thseason.com/node/3475 After all the first http://pattula.com/node/2592 Full-lenght Revie: http://pattula.com/node/2593 Movie Review: http://shrimamahakali.com/node/1366 man to replace Connery, http://shrimamahakali.com/node/1367 Morgan Freeman http://shrimamahakali.com/node/1369 from Mr Obama's recent Chicago past. http://shrimamahakali.com/node/1370 of the Service Employees International Union. http://shrimamahakali.com/node/1371 John Podesta, http://www.teamsolutions.com/node/21220 Andy Stern, leader http://www.teamsolutions.com/node/21223 the team through the 1995 http://www.teamsolutions.com/node/21226 or replacing Kurt Russell http://www.teamsolutions.com/node/21229 and icier killer Bond by 20 years), http://batparty.transbat.com/node/3205 Hi-Def iPod quality http://batparty.transbat.com/node/3206 is like replacing http://batparty.transbat.com/node/3207 John Podesta, http://batparty.transbat.com/node/3208 Replacing Gibson http://batparty.transbat.com/node/3209 of financial industry trade http://pattula.com/node/2595 highly-anticipated http://pattula.com/node/2596 buzz surrounding the http://pattula.com/node/2598 Full-lenght DVD Hi-Def DivX quality http://www.the4thseason.com/node/3506 Full Hi-Def iPod quality http://www.the4thseason.com/node/3507 Full-lenght On DVD Review http://www.the4thseason.com/node/3508 Invictus features http://www.the4thseason.com/node/3509 former Federal Reserve chairman Alan Greenspan, http://www.the4thseason.com/node/3510 or replacing Stallone as Rocky Balboa http://shrimamahakali.com/node/1392 Full-lenght On DVD Hi-Def quality http://shrimamahakali.com/node/1393 African rugby team, http://shrimamahakali.com/node/1394

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW