Share

manusia bertopengkan zoro dan ayuh menjadi budak kecik

esok adalah hari yang dinantikan. presentation. slide semua sudah siap. malam ni berlatih sedikit sebanyak. esok takde lah kaku sangat mahu cakap english. harap harap slang klantan tak bunyi sangat esok. 'takot mat saleh tok pehe ;-)'


wish me luck!



~~~~

antara aktiviti menarik di sheffield minggu ini. rugi tidak join!


14 april 2010
flea market for charity



esok di westone dari pukul 12 tengahari hingga 4 petang, akan diadakan flea market. organaized by enterprise zone sheffield, aktiviti ini adalah untuk mengumpul dana sebanyak mungkin untuk children hospital. beberapa booth akan dibuka esok untuk menjual pelbagai barangan. hanya untuk... charity! jadi, pakat mai esok ramai2 untuk bercharity. west one, jangan lupa


west one sheffield






16 april 2010
SMSA Dinner





dengan bertemakan 'be different', SMSA dengan bangganya mempersembahkan DINNER SMSA. bertempat di kinaara restaurant aka estikutum (nama lama). ada apa dengan dinner pada kali ini? banyak!


Awards?


hanya untuk Final Year Student (FYS)


1) Pom pom pom Awards
Awards ni akan diberikan kepada seorang FYS lelaki dan seorang FYS perempuan yang paling famous!


2) Murai Keppoh Awards
Burung apa tu? Burung murai..Burung apa tu? Burung murai..hehe. .Awards ni untuk seorang lelaki dan seorang perempuan FYS yang suke bercakap ..anak sapo la tu?



3) Hyperaktif Awards
Aha, yang ini akan diberikan kepada seorang FYS lelaki dan seorang FYS perempuan yang ala2 terlebih makan coklat hingga menjadi terlalu aktif..Owh,tapi aktif yang membawa kebaikan dan manfaat utk komuniti SMSA tau



Awards untuk semua


1) The Most Mysterious Award
kena ada aura misteri spjg event hingga x dikenali orang dan outfit yang terbabow




jadi, boleh bagi nama yang sesuai kepada email ini : adikeica87@yahoo.com




Tentatif

1900 :
Kedatangan para lelaki macho dan gadis ayu


2045 :
Event bermula
Speech
Makan + video
Awards
Persembahan istimewa
urprise??


2300 :
Adjourn


jumpa disana! (credit to eica)









18 april 2010
SMSA day out



dengan bertemakan 'back to childhood', SMSA day out kali ini akan merantau jauh ke peak district. jauh? lagi jauh lagi best! apa yang kita akan main disana? banyakkk. yang penting semua permainan akan jadikan kita budak. hehe ada galah panjang, ada tuuttt ada tetttt dan tutututttt. hehe, nantikan update dari kami lagi. tak sabar nak jadi budak ni!






~~~~


tadi nak beli topeng untuk SMSA dinner. nak bagi gempak sikit. cuba search kat ebay. sebab nama dah joegrimjow, nak cari topeng grimmjow jagargek (watak dalam bleach) search punya search, jumpa!





fuuh, memang lawa ni. walaupun bukan topeng, cuma gigi camtu je, layan je ni. boleh je dipakai. barulah boleh promote joegrimjow kat orang lain nanti. dah tekan tekan dah. tapi bila tengok harga..







50 usd???
32 £ ???



agak agak nak beli ke tak?




pss : dah habis presentation, baru boleh tulis planning dengan mantap. sabar ye wak ;)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

ida said...

Semoga berjaya dlm presentation..tima kasih lawat blog akak..

Nazz@Purple said...

bnyaknya aktiviti menarik..

Hazzy Ishak said...

mahalnye...

ainShahajar said...

wah.... dah lama tak g dinner

dahulu kan keperluan dulu

baru kemahuan =)

* ckp tak serupa bikin saya ni hahaha

alhariesz said...

buat sendirik je joe....pakai polisterin....jimat... recycle...sambil2 menyelamatkan bumi.... HOHOHOHO

noor afzan said...

bro..
camne nak join..
jauhhh..
sob2..

apa kata bro share je kat sini nanti..
gambar2 jejaka hensem diutamakan untuk menambah rencah.
(gurau saja yea..)

Azrul Hisham said...

good luck bro :)

YanTzYanTtiE said...

good luck ;P

Anonymous said...

aku nak p gak

Qiha Aziz said...

kalau lah boleh pergi flea market tu. jauh sgt! haha. erm, kelakarlah nama2 award tuh. suka.

pss : planning apa joe? kahwin eh? :p

joegrimjow said...

IDA, sama2

nazz, penat sampai tak terjoin

hazzy, tu pasal pk 2 3 kali

joegrimjow said...

ain, hehe ;)

hariesz, klu pakai kertas camne?

joegrimjow said...

noor, erkk, nanti tempek gambar ek

azrul, thx u

yantz, huhu, appreciate it

joegrimjow said...

anon, joom

qiha, erkk, xtau xtau, huhu

YanTzYanTtiE said...

laksa jom Joe...slrrpp ;p

YanTzYanTtiE said...

tak leyh courier..tak fresh :p

+akufobia+ said...

belibelibeli.(haha.)

Shafie said...

mcm2 award ada tu...ehe..
pape pon..all da best joe..
:D

HEMY said...

kalau aku ingat tarikh2 ni macam leh join..ahahaha

kalau tak kesempitan beli je joe...lagi pn leh jadi hiasan..cun gak tu..tp mahal gaks ek

y@n@ M!B said...

mak aihh mhlnye topeng gigi..agak2 diperbuat dari apa tu smpi arga dia cemtu kan...huhuhu~

~0~ said...

mahal nye...

kella said...

all da best ya!
hebat la.. byk aktiviti best2 tuh..

Anonymous said...

Good Luck awak!inshaAllah boleh nye tu.lectrurer tanya awak goerng je, yg penting confident ;P

sy tengah cuba puasa internet ni..hehe

mahal la gigi tu.tak berbaloi
X - saya pangkah!bukan pangkah undi ye ;)

pss:ok :)

-tanah-

Echa said...

bes of luck!.. u can do it bro joe...

Jard The Great said...

failing to plan. is planning to fail.. ehehe.. gud luck ye joe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

banyaknya eventtttttttttttt !




beli jerrrrrrrrr~

Nur -al- Ain said...

be different? nanti kongsi yang paling lain dari lain. HEHE ;)

Best Of Me 321 said...

bom321 datang melawat :D

http://bom321.blogspot.com

Adziim said...

beli baju putih hollow tu sekali..kasi satu set..rambut palsu?
kan rambut bulat sekarang ye tak?
:p

Amalina E Azmi said...

cmne presentation? mesti ok neh kn ^^

sekali sekala ajor le mat salleh kecek klate bes jugak kn :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW