Share

imanku vs syahwatku

cerita yang bakal menghancurkan beberapa hati orang....


~~~~~

masih ingat akan entry ini? entry yang mana ku ada menceritakan perihal international food evening dan bagaimana keghairahan aku untuk membuat teh tarik untuk mat saleh mat saleh disini. tak sangka, selepas malam itu, ada peristiwa yang menggugat iman aku selaku lelaki yang macho!


nisha


seorang perempuan romania yang sememangnya cute. sekali pandang, mesti nafsu lelaki akan bergelora. ya, aku lelaki dan tidak terkecuali! mengenali nisha pada malam itu setelah dia datang ke booth kami untuk membeli makanan. ternampak kegantangan aku menarik teh tarik dia terus bertanya sesuatu


'what are u doing?'

'im making teh tarik. one of popular drink in malaysia. mind to try?'


nisha hanya senyum, aku menarik teh tarik itu dan memberikannya untuk rasa. ya, dia suka! mungkinkah aku yang menarik membuatkan dia suka? mungkin... mungkin... kerana aku menarik teh tarik itu dengan penuh kasih sayang! dengan memberikan senyuman nakal, dia pergi begitu sahaja. aku terlupa mahu ambil duit untuk teh tarik yang diminumnya


seorang yang jujur


selepas event. dia datang jumpa dengan aku untuk membayar. walaupun aku cakap yang aku dah bayarkan, dia mahu juga membayarnya. lantas tanganku dipegang dan dihulurkan duit untuk teh tarik tadi. ooh, tangan kami bersentuhan dan itu.... sungguh mengasyikkan!


'can i take a picture with u?'

'yeah sure'


lantas gambar dibawah ku abadikan untuk kenangan malam itu



aku dan nisha di malam itu




hubungan aku dengan dia tidak berhenti disitu saja, kami bertukar no telefon dan alamat facebook. hubungan menjadi semakin rapat. dari hari ke hari. membuat aku lupa akan pesanan ibu di kampung untuk datang ke uk untuk belajar, bukan mencari awek!


bertanding untuk union


nisha bertanding untuk international officer untuk sheffield union. dia tahu yang aku presiden persatuan malaysia, lantas dia mahu gunakan pengaruh aku untuk meraih undi untuknya. serba salah aku dibuatnya. mahu atau tidak? mahu atau tidak. akhirnya, aku buat keputusan untuk berdiam diri


2 hari kemudian msg darinya


'joe, why u always run from me?'


aku tidak membalasnya


'if u willing to help me, i will do anything for u.... muahhxxx'


anything??? aku terkesima. nafsu lelaki aku terus menjadi nakal. kenapa perempuan secantik ini sanggup berkenalan dengan aku? adaakah dia hanya mahu gunakan kesempatan atas jawatan yang aku ada untuk mengundinya? sebab sudah menjadi gilakannya, terus aku balas msgnya


'ok, let us discuss at bar one'


bar one merupakan tempat social disini. agak lengang di waktu petang, tapi cukup bising di waktu malam. ya, aku memilih untuk berjumpa dengannya di waktu petang, waktu yang lengang dan dia setuju. maka satu perjumpaan antara aku dengan dia terjadi.


mula mula kami hanya berbual kosong. dia tanya kenapa aku selalu mahu jauhkan darinya? aku cakap yang aku mahu fokus belajar. dia tanya lagi, dia tak sayangkan dirinya ke, tak mahu tolong dia untuk menang dalam pertandingan officer untuk union? aku hanya senyum.


selepas senyum


dia terus katakan yang dia sudah lama meminatiku. bukan kerana jawatan, tapi atas dasar hati dan perasaan. nafsu lelaki aku tewas. nyata iman aku waktu itu tidak dapat menandingi syahwat yang bermaharajalela di kala itu. lantas aku bersetuju untuk menolongnya


'do u mind to accompany me to my house?'


terus aku angguk. ye, aku bukan lelaki dayus. ketika itu zohor sudah nak habis. sudah nak masuk asar. nyata, sekali lagi setan menang! aku tewas. aku terus call taxi dan menghantarnya pulang ke rumahnya.rumah yang akan merobek keimanan aku....


sampai dirumah


dia terus mengajak aku masuk ke dalam rumannya. aku jadi pak bendul, terus ikut. sampai diruang tamu. dia terus menanggalkan pakaiannya....





tangan aku jadi kaku
kaki aku jadi kaku
badan aku jadi kaku



















dan....

































dan.....




































korang kene tipu
wakakakaka!


inilah entry yang idea asalnya ku ambil dari encik GTO. hehe, memang baca kisah dia mati mati caya. haha. so, entry ini adalah entry.... hangittt!!! kekeke. semoga entry ini mewarnai jumaat kamu semua.


jangan nakal nakal
jangan lupa tambah amal ibadah
;-)


pss : gambar atas sebelum entry ni dikeluarkan. hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

64 comments:

mysarah said...

sangat siot. ceh

Hazzy Ishak said...

dari awal memang tak percaya...haha

FarhanaDr said...

Fuhhh.. Naseb baik tak hancur hati lagi.. Hahaha.. ;p

Nazz@Purple said...

cet!..ooo hangit eh..

joegrimjow said...

tak macam hangit ke?
hehe

Farid mM said...

apa agaknya terjadi kalau mende tu benar2 berlaku??

dan..

dan..

dan..

XD

joegrimjow said...

xkan berlaku
hhehe

adikeica said...

merepek!!!

eza_nazmi said...

bravo joe...
Kak Eza tabik spring kat ko punya jln cerita.betul2 confident..suspen..
& last akak tergelak sorang2...

nakal tul ko ne.....he..he...

Nur Su'aidah Bachok said...

hahahha.. joe joe.. ari jumaat buat cite hot + hangit yerrr.. good! tp iman kene jage selalu deh.. semoga ;D

syafawani said...

keh3..tp memg lawa la nisha tuu:)hehe..noty eh..

Lifesaver said...

hehehe....joe2!!!!macam dalam drama2 pon ada

aBoi said...

hahaha... dari awal lagi aku tak percaya..sebab dah penah kene ngan zack zukhairi tu..ceh !

aduka said...

awl2 lg aku x caye..
sbb ppuan tu x seksi..
hahahahaha..

farahfatihah said...

moga iman kamu masih kuat smpi tamat pengajian nyer..setan sentiasa menguji..xkan pernah lelah..

zaizax said...

naseb baek entry hanget joe..
nmpknye tembok china kamo masih gagahh nak lwn nafsu

+akufobia+ said...

boo joe.haha.joe yang baik tak buat macam ni kan.(mungkinkah nanti?)

Azrul Hisham said...

adeh..dah agak dah...mesti terkena punya..huhu

naz said...

no tel pompuan tu ada lagi? hahahaa

helena's said...

cis!!sampai hati kamu!

aYu said...

xtahu kenapa~
dari awal baca pun mmg mcm xcaye.
haha

tapi kan joe~

kalau betul2 jadi nti?
haaaa...
xbaik tau buat cerita cam tu..

ciK LyndaWawa igUana said...

sot!!!!!
hehe

putra said...

dah agak dah mmg tipu..hehe

~0~ said...

citttt...

||| PöJìé PööH ||| said...

Mr Joe!!!
Kau sangat JAHAT!!!
Aku dah debor² membaca nih.. Siot jer!!
Tp serius beb, dia mmg cute!!!
Cam nk picit² jer rasa!
Kem slm kat dia k.. ckp PojiePooh the one n only kem slm muah² sama dia..
Hehehe!

Alimaz-Kembara Terasing said...

lepuk ha baru tau.....hehehehe hamboi gamabq tu...tak kena la awak pakai baju melayu....hish....

Md Nasir said...

salam..
oo tidak.."aku terkena blog hangggiiittt!!!"
tp jlan cerita mmg mantap bro..haha..

chah~ said...

haha.. aku da agak ko tipu.. ahhaha


walawehh. lame gile x dtg sini.. byk yg tlepas nih.. hehe..


;)

LIEZ. said...

mmg xbapew k caye dr awl td..
sbb jln citew cam kart dlm n0vel jewk..
huhuhu..

papew p0wn,entry ini mmg hangit..

hati - ema said...

cishh.......

Eyriqazz said...

hak3...siapla joe dah buat entry hangit...ini link entry hangit eden http://eyriqazz.blogspot.com/2010/03/advertorial-patutkah-aku-menerima.html

YanTzYanTtiE said...

yantz gelak je ;P

Fina Fento said...

dah pernah baca cerita ala2 mcm ni..nasib baik tak terkena..hahah :P

Arra JaSmY said...

joe....!!!

mmg nak kne cepok neh..
haihhh.potong betul lah..

tp td mmg adew terfikir,biar betul budak joe neh.
adew rasa was2 dcitu.lalala.

seeeee..i caya u takkan wat nyew lahhh.ahaks.

geeds said...

haha.
great one.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

baru nak g bom peringat ajatnya.


hahahhahaha !

ainShahajar said...

tu nisha?

memang cute =)

nursarah said...

baru plan nak jeles. hahahaha!

SyuQ said...

dahsyat kau joe
:-)

Natasha said...

ceitttt 18sx yang x siap...hakhakhakhak....
gud trick to increase traffic huh??

joegrimjow said...

trick untuk increase traffic ke?
erkk
;)

AyanaAsham said...

hahaha >_<"

anys said...

lew wat owg suspen jew..hehehe

Wanie-san said...

cit!cit!!!!tertipu!
sumpah duk caye!!!
menyesal la!!huhuhu

Ariff Shah said...

hampeh.
petang ni gak aku turun uk bantai ko!!
hahahahha~

Armyrule said...

aku tertipu untuk kali kedua selepas aku baca kisah yg hampir serupa di blog zackzukhairi realiti konspirasi...kisahnya dgn aikiko awek jepun...owh damn...hahaha

Nurul Harun said...

hahahha,agak sengal ye disitu. hahaha. :p

rajin2, jemput lah singgah belog dan komen entri nurul. :)

chokio_nia said...

hahaha..slamat iman ko masih kuat..tapi cantik woh pompan tu..kalo ak pon, cair woh..

[z@ck] said...

kurang asam..
T_T

.::WaNiE::. said...

elehh kalau tak tipu berani ko nak tulis mcm ituu!!! aku copy paste kat mak hang! hahahaha

tapi nisha itu amatla ayu anggun cantik meletops!

Nurul Zaty said...

haha..
macam cita zack zukhairi je...hii

so..taktik tak jdi..dh tau awl2 tipoo..

Frodo Baggins said...

lu sungguh keji!
lu memusnahkan syahwatku!
arghhhhhhh ~~ anti klimaks siot!


hahahahhahahha


>>_____<<



((bertafakur dikesyahduan))

cikgu isza said...

SanGattt Nakal! ye ke tipu atau sudah di tapis? opppsss.. ;p
(gurau ar)

bellar0ssa said...

hahaha.eleh joe, aku tak caya pon.lalala.

Mimpi said...

Mustahil nak percaya cerita ini.

Luffy said...

haish!

Iman said...

imaginasi.....hebaaaattt~

joegrimjow said...

;)

XIX Dragunov said...

hahahaha~~ kat blog zack pun ade... zack ngan amoi jepun, ko dengan romania...hak3 XD

Eyerin Aziz said...

misha memang cantikk..haha

FareedSairi said...

Betuah ko joe. ko balik Malaysia siap ko. Aku carik ko sampai jumpa na suh belanja aku teh tarik. ngahahaha

rohadatul aisy' said...

hahhaaa...lawak betul tapikan..secara tak langsung..kita tertanya-tanya..dan berdoa semoga awak bukan orang yang suka ambil kesempatan..hahaha..nice entry..kep it up!..

Anonymous said...

mujur mek tak sediakan tisu.. adoyaiii!!!berenti jantung mek dow!!

piere said...

hahahahaha...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW