Share

teh tarik untuk mat saleh

hahaha....
tak tukar lagi ke wordpress!



kita merancang
tuhan menentukan



kan??



ku dah beli hosting untuk blog ni. jadi jangan risau, nama blog ni takkan ditukar. mana boleh tukar ooh, mahal ni joegrimjow ni ;-). hosting dah dibeli, tapi disebabkan domain joegrimjow ni merupakan domain dari si khairil, dan si khairil pulak tak online untuk beberapa hari ni (exam kot) jadi control panel untuk domain ku tak diketahui. untuk tukar ke wordpress kena tahu control panel domainku ni. jadi terpaksalah menunggu si khairil online baru dapat berpindah ke wordpress. huhuk



soalan : kenapa tukar ke wordpress?
jawapan: saja2




~~~~~~






sabtu nanti akan diadakan WFF, (world food festival) peringkat sheffield. sebanyak 10 persatuan international akan mengambil tempat dan SMSA tidak terkecuali. baru je balik dari membeli barang untuk memasak esok. jumaat masak, sabtu jual. kenapa tak masak hari sabtu, jangan ditanya, memang pelik main dengan birokrasi mat saleh ni. ku hanya jadi pembantu chef saja, hanya menolong ape yang perlu. nanti sabtu ni update gambar banyak-banyak. kali ni kiteorang hanya sediakan dessert sahaja. mintak mintak la laku nanti




menu2 nanti
(semua gambar dari pakcik G)



pengat pisang kasih sayangku




kek batik hitam itu menawan




puding caramel selembut salju







dan
yang paling penting untuk WFF nanti
jeng
jeng
jeng
menu khas yang tersangat sedap






teh tarik : cinta si penarik beca



harap-harap mat saleh tak berbelit lidah sebut nama-nama diatas
hopefully....




hitler pernah cakap
if u win you need not explain...
but if u lose u should not be there to explain...


hitler hitler....
tau kan mamat ni ada satu 'batu' je?

nota kaki : korang teka lah sapa yang jadi si penarik teh tarik tu. lalala~

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

51 comments:

Mr PenyuBiru said...

teh tarik tu nampak sedap di kala ini.hihi..

Lili Puteh said...

mamak, teh tarik satu!!!

joegrimjow said...

erk, sapa mamak?

chah~ said...

teh tarik setengah gelas!!! buih kasi setengah gelas!!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

jim....

perut ku berdangdut riang melihat kan pic makanan2 kat sini

hadoi ler....

(T_T)

PUSANG-gala said...

world food festival? wow---I think that's the coolest place on earth. Not even disneyland could match---lol

sya mansor said...

name x bley blah. haha

Hayatito said...

oh noes..kek batiks..
meleleh air liur sekarang..

sI tEDI said...

kek batik. lama aku x makan...

teh tarik tu panjang benau nama dia..

ekekeekekek
selamat berjualan.. :)

mamai said...

aku sebenarnya suka juga dengan hitler nie bukan pada dia tapi cara dia berfikir dan semanggat dia itu ajer

aLeen aVriL said...

aleen teka..joe sndrik yg tarik kan teh tarik tuh..
betoi x??

izzahfarhana said...

joe jgn tarik hingus time tuuu

nursarah87 said...

lama dah tak pekena teh tarik...hehe

ChiLaBaey's said...

Bagi try jus mengkudu.... hehehe...

Solehah said...

owh sesaja ja ker nak tukar ke word press..???hmmm..jgn lupa inform link bru..

[thah] said...

roti canai xdak ka?teh tarik ja?huhu

baincardin said...

alamakkk...terasa lapor la fullokk...^_^'

ezzati said...

aku rasa manisssss gila mulut aku tgk gamba2 tu...glukosa..glukosa..

nabilla naha said...

sedap sedap...biar la berbelit org puteh tu sebut, kita berbelit lidah sebut nama makanan dia x bising pon..huhu..

zaradgreat said...

hahahahahahahhaha.
tiba2 aku laparrrrrrrr

PinQib said...

bAGUS, USAHA memartabatkan makanan malaysia..

ko la tuh penarik teh nye/,

heheheh,.wat sedap2 ehh

Hazzy Ishak said...

teh tarik satuuu!!!

Fatt Chin Choy said...

siap bg nama tu... haha

ker ko tarikh teh jer? kekeke

Farhana said...

Kadang-kadang ku keliru.. Kamu ni student ke, businessman ke, pilot ke, angkasawan ke, chef ke, mafia ke.. Hahahaha.. ;)

~ reti ke masak sume2 tu??? hmmm.. agak kureng myakinkan aje.. ;p

cinta dan lirik said...

ko tunggu aku ke utk tukar..kehkehkeh...

tarik teh tu kasi tinggi lg..hehehe..

Nine said...

Tahniah bro akan ke WP nanti..

selera aku tengok teh tarik tuh...

tinggi best jer...hehe

Jard The Great said...

all the best for the food festival.... tarik teh tu pnjg2 k.. biar mat salleh tu terpegun.. hehehe

BabyJane[The Juliet] said...

eeeee bt i lapar je u ni
HAHAHA

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh sangat bangga bila mat saleh akan cakap: THIS IS DELICIOUS!

sayu=pilu said...

sedap nyer tengok suma2 menu kat atas tuh...

nsib dah makan td...lallalalalal erkkkkk bruuuppppppppppppp kenyang alhamdulillah

green said...

hehe..make sure mat saleh yg mkan taw..
jgn korang pule yg abezkan..
hehe..

sueda said...

teringat buat kek batik zaman sekolah dulu..huhu

eNaSaN said...

wah besH2...moga sUkses...



teh tarIk tue cam nmpak sedaP...

Masy said...

yg last tu kurengg sket hehe

lea said...

ade puding caramel tu ade aper?
pisang ker?

avid gunner said...

teh tarik tu gua tengok je dah x sedap dah...

lu kena letak rokok sebatang dua dengan lighter...baru ngam...baru la minum teh tarik namanya...hehe..

rhapsody LiN said...

h0h0~

good luck! semoga laku. :p

BuLaN iTu aKu said...

nak tanye ni.. ape maksud :
joegrimjow

i'msosupernotcool said...

dat pengat pisang look dlicious...

y dont they bring pengat durian?
i'm sure all the mat salleh gonna run..
haha..

farish H said...

pehh kek batek nakk

atty's said...

joe..ko ni buek org nak make pengat pisang je lah ..

arin said...

meleleh tgk pengat pisang tuh..!dah la kat kl nih tiap2 petang hujan je, pekena pengat pisang sodap gak!

Ilidina.. said...

wah bestnye...nk g tp sheffield 5 jam dr kent...sdh2..nk kek batik..sob2

HonEyBuNNy said...

alamakkkkk...terliur la pulak.....lapo2...

joegrimjow said...

under contruction
;-)

Arif Atiq said...

MEMANG MANTAP!!!!!!!!!!!!! , laku tuh mmg pasti...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sedapnyeeeeeeeeeee~~

sharamli said...

td xleh bkk..err0r

Firol said...

kena sarapan camni..lambt masuk kejer

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

i want it!!! :)

afayufu said...

saja tinggalkan jejak...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW