Share

berita gempar di sheffield : budak 15 tahun kena buli

apa kaitan dengan gambar ni??



seorang budak yang berumur 15 tahun buat onar dengan kami! walaupun budak ini cute dan comel, kalau buat onar, tetap kami akan rasa tak puas hati. siapa berani buat hal dengan pelajar malaysia ha? cakap!!! tak mahu cakap banyak. tengok video ini.







jangan cari pasal dengan student malaysia, tambahan lagi yang berasal dari kelantan ;-)


psss : dah baca entry ni?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

44 comments:

Nur Su'aidah Bachok said...

hahaha.. ;D

joegrimjow said...

;)

Hazzy Ishak said...

ala tak dpt tgk video
pkul 10 nnti terjah balik
huhu

Fina Fento said...

haha..jahat..

.::WaNiE::. said...

pc ofis aku slow beb

aku tengok balik nanti yep

joegrimjow said...

hehe
ok ok
15 saat je video tu
huu

SweetyMui2 said...

cam cute je budak tu..hahaha!

Nur Su'aidah Bachok said...

alamak..knp tak boleh tgl komen kt english blog tu..? emmm T_T

joegrimjow said...

nama die thariq

mIsH IeRA cIK irAh said...

hahahaha..... kawe pon suke.adoi... aku dok pantai timur dkt nak setaun pon x reti2 kecek kelate... mungkin kene make budu dok? eh jo...u bg die make budu ape?

+akufobia+ said...

buli balik.

Lifesaver said...

x dgr apa dia ckp :(

Sharif John said...

ko buli budak tu cakap kelantan joe hahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

eiii jahak lor demo nih!
suko kaco budok lagu tuh!
dok baik!
ajor dia kecek bahaso Melayu betul² skek..
"Saya suka makan budu.."
haa, ke lebey comey lagu tuh!

BuDakHutaN said...

kawe suko make budu... hahaha

cayalah

MuNsYi SaMa said...

kawe xsuko make budu sbb kawe buke oghe klate..haha

fikaryna said...

x dpt tgk video..tp baru pas makan budu semalam..buh lada kecik banyak n bawang..pastu perah asam limau..makan ngan ikan goreng n nasi panas2..nyum2..

@tune® said...

santau kan ajer

Mak Su said...

alamak! x dpt tgk vid. tp hidangan tu nmpk marvellous :D

Mimie.Candy Cane said...

uwaaa...budu!!!!

nak menangis tgk gambar budu tu..lame x makan..huhuhu

mukasurat17 said...

jahat r ko grimjow...
haha...
merah padam muke dia...

Cik Syima said...

tak dpt tgk sbb kat ofis

joegrimjow said...

ramai xdapat tengok ya?
hehe
rugi xtengok ;)

ciK LyndaWawa igUana said...

hahahaha..=)

aduka said...

kahkahkah..
klaka beb die kecek klate!
hahahahaha..
x bek la dera die camtu..
hahahahaha..

joegrimjow said...

hehe
xpe la
ide pon happy
;)

.::WaNiE::. said...

kawe suko make budu

dasyatt hang buliiiiiiii

eh aku xmakan budu, tapi kalau kat nasi kerabu makan pulak..sila pelik skrg

alhariesz said...

mak aih....budu itu sungguh menggiurkan dan mengaktifkan deria makan kawe...

perghhhhhh

I n n z said...

eh3.
ni kes dera neyh ;p

mRs '9rS said...

hehehehe...

joegrimjow said...

dera yg tidak keterlaluan

Clara Emily Cancer said...

comel budak tu.
kene kecek kelate lak..

stat makan budu.
bile study kat kelantan la..
makan dgn nasi kerabu..

;-)


claraemilycancer.blogspot.com

hans said...

owh,camtu

helena's said...

comel comel ..ahahahaah!

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

haa.. ni dah buli mat salleh blajar kecek klate.
budak tu reti ke mkn budu :D

etomyam said...

gambar budu yg sungguh menyelerakan...cap ketereh? hehe

Lady Dyla said...

Menakutkan kena bulik!! :P

AyanaAsham said...

takkan ilang budu di dunia.......hehe

joegrimjow said...

yeah
xkan ilang budu diduniaa!

cikgu isza said...

senyuman mangsa manis sekali :)

bellar0ssa said...

ko eh pembulinye joe.jahat2..haha.

tapi comel budak tu cakap kelate.. pi bagi budu betul2.tgk telan ke tak.

joegrimjow said...

manis kan?
memang comey je

qishie said...

budak tu betul2 suko ke kena buli neh? huhu

lea said...

15 thun ker?
nampak tua je

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW