Share

contest sambungan : peneka paling hebat

entry pendek


walaupun ini bukan gayaku berblog, tapi sebab mahu siapkan project nanotube yang begitu banyak kena researchnya, ku bagi entry ringan ringan je dulu. takpe ek? nanti bohsan pulak baca yang panjang2


peneka paling hebat


kalau tengok di sini, ada hadiah untuk peneka paling hebat adalah 10 pound. haha. 10 pound sama dengan rm 55, jadi kat sapa ku nak bagi ni? siapa lagi kalau bukan peneka paling hebat. adakah anda orangnya?


caranya mudah


contest ini tamat pada 20 hb 2 ( 3 hari lagi!!!). 21 hb 2, ku akan buka kepada semua peneka peneka untuk meneka. jadi, anda hanya perlu meneka entry mana yang layak mendapat no 1 hingga 5 untuk memenangi contest kali ini. tekaan ini ku kira juga sebagai undian kelak. tekaan hanya perlu dibuat di ruangan komen disediakan nanti senang kan?


hadiah


hadiah terkumpul 10 pound!!

credit ustaz google


pss : dah boleh start membaca entry entry yang masuk. sapa kata berblog tak boleh duit? dari spam blog orang 'klik ur nuff' 'nuff tido' 'milo satuu' baik baca entry2 ni dah menang duit. hehe



~~~~


entry ke 12 : arra jasmy

true meaning of love tema yang dipilih. cik arra ni dulu guna blog lain, sekarang blog lain pulak. haissh, banyak sungguh blog die. seorang model, erkk, betul ke? ;) hurmm, pasal entry, cinta yang dia buat berkisarkan kisah ibunya. dengan compare pengorbanan ibunya dengan orang lain, memang jauh sangat berbeza. ye lah, ibu kita semestinya memberikan kasih sayang yang lebih. apa yang tertarik, ibu kita tak pernah merungut dalam membesarkan kita. thubp up ! time kasih sebab join


entry ke 13 : jard the great

ahaa, akak jard join lagi. hehe, mekasih. true meaning of love jugak yang dipilih. agak kreatif dan tak terfikir pun ada idea macam ni boleh terbit. bukan cinta pada manusia, tapi cinta pada cempedak. haha. ok, cinta yang jard maksudkan adalah 'goal' yang sepatutnya kita kecapi. walaupun banyak cabaran untuk peroleh cinta, dalam kes dia adalah makan cempedak, tetapi jika cinta sejati, akan terbuang maslah semua untuk peroleh 'goal' yang kita mahu kan. time kasih jard sebab join. i like it



entry ke 14 : zara

waahh, kagum dengan entry dia yang sampai akhir baru tahu kat sapa dia punya true meaning of love tu. rupa upanya blog. haha. mantap mantoya. klu cik zara nak tau, blog adalah biniku sekarang. hehe. okes, entry yang dia buat banyak dimasukkan kata kata indah. erkk, bukan banyak, keseluruhan kot dari awal sampai akhir ceritakan pasal cinta dia ni. bait bait indah ni buat aku tekun meneliti. adakah jiwa aku pun dah jatuh ke tahap puitis dah sekarang? haha. time kasih cik zara sebab join. really appreciate it


~~~~~


nota kaki : banyak sangat nak buat review ni. kene q. time kasih yang semua join. dah baca cerita true meaning of love (1) aku? klik sini untuk baca

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

17 comments:

aduka said...

yg join contest pn leh teka ke? haha

joegrimjow said...

hehe
mesti la boleh
tp adiah sowang satu je r klu menang

;)

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

merujuk kepada jawapan atas, aku nak teka diri aku je la yg menang~

(perasan aku)

Jard The Great said...

erkk.. ku join bukan mo menang.. ehehee...

Mohd Nasri Md. Nasir said...

nanotube?
mikroprocessor..mikroprocessor..hehe

Hayatito said...

yes!
sy nk msk contest teka meneka..
nk buat story no time lo..

Daffodil D said...

kire dah leh join masa 21 hb la ek? pastu time tutup nye plak? kang terlewat pula...he he

Mimpi said...

Mcm mana nk undi entri siapa yang best?

Kena pergi tinggalkan komen dekat entri peserta tersebut atau kena inform Joe ?

FarhanaDr said...

Joe.. Ku nak teka2 jek laa.. Heehee.. Ku nak tulis entry tapi ku tak mampu perah idea.. Haha..

FarhanaDr said...

Joe.. Ku nak teka2 jek laa.. Heehee.. Ku nak tulis entry tapi ku tak mampu perah idea.. Haha..

joegrimjow said...

zara, hee, undi diri sendiri apa salahnya

jard, apa lagi, undi diri sendiri r

nasri, haha, nanotibe la best

joegrimjow said...

hayatito, kamo wajib join

daffdolli, nanti ku inpom bile, huhu

mimpi, tinggalkan jawapan kat entry, hee

farhana, ahaa, kamo pon wajib join, xde idea pon xpe

mie said...

mau join meneka juga la....
nk tuli panjang xbape fasih...
so, jadi peneka boleh la...

aikk!!!
nilai pound dh jatuh ke!!

joegrimjow said...

join la skali
kot2 menang
sape la tau kan
hehe

haah
skrg da jatuh

tujuhhariseminggu said...

queen tu nampak ayu dalam duet tuh.. :p

MuNsYi^SaMa said...

maknenye kalo ramai teka ko menang, ko menang la ye?gitu?

Lifesaver said...

jard dah anta entry..hihi

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW