Share

setelah 350 minit berfacebook

ini bukan drama
atau gimik
memang betul
semalam
dan sampai sekarang
kira-kira dah 350 minit aku berFACEBOOK


kemaruk facebook?
no lah!!



kenapa online 350 minit semalam?
sebab 350 event
promotekan 350 kat semua orang
huhu
menjadi spammer terhandal




350 adalah international event, yang mana hampir 179 buah negara mengambil tempat untuk membuat sesuatu berkaitan dengan 350. 350 mewakili nombor 'particle' dalam karbon dioksida yang di cadangkan oleh saintis dan sekarang nombor itu sudah melebihi 387! sebagai persatuan malaysia, kami ambil inisiatif untuk anjurkan juga walaupun jauh di negara sendiri


ingat orang malaysia malas??


kalau perasan nota kaki banyak tulis 350 350. ini lah dia 350. cuma rasa runsing anjurkan program seumpama ini yang kurang akan menarik minat pelajar malaysia. tambahan pula, cuaca yang tidak menentu yang mana hujan agak lebat pada waktu event berlangsung


tetapi

BIG THUMB-UP yang datang. 34 orang semuanya. hehe, satu lagi nak cukup 35. 32 melayu dan 2 orang mexico. ok la tu, permulaan yang bagus untuk pelajar malaysia bergiat dalam aktiviti macam ni. terima kasih yang datang dan harap sokong lagi event seumpama ini berlangsung ;-)



walaupun hujan tetap gigih!!!






nota kaki : jagalah alam sekitar ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

green said...

ape yg korg wat sebenrnye..
terangkan..


x phm...~

HEMY said...

olrite la tu..masih ada sambutann...

mamai said...

aku suka aktivit melibatkan alam sekitar go green

joegrimjow said...

buat formation
hehe

joegrimjow said...

mmg best buat ni semua
;-)

Nabil Fizri said...

ho3!

Lun said...

bru je publish pasl "muka buku"

et said...

hebat..syg alam sekitar~

tp, ape je prog yg korg wat?

seminar?

Manusia said...

bagus..
teruskan benda3 camni..

joegrimjow said...

sama2 la truskan
;-)

Eazy Izzuddin said...

whoa....
gud2
350 tuh
xD

Eazy Izzuddin said...

whoa....
gud2
350 tuh
xD

Eazy Izzuddin said...

whoa....
gud2
350 tuh
xD

Eazy Izzuddin said...

whoa....
gud2
350 tuh
xD

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

nk jgk! nk beli no plat kete 350 ok x? hehehe....joking :D

tabik la kat u all~

qyla said...

bagus la tu..

sharamli said...

pergh...lama tu....

siggplus said...

apsal aku nmpk gambar tu 330?maaf aku rabun warna..heh

piNky LuCiA said...

oo patut laa.. go green.. chaiyok2..

Syima Syaz said...

joe...tukar layout lah.....

farah said...

ouh,

program alam sekitar ye.

bagus joe nie!

joegrimjow said...

entah bile la ley tuka lay out ni
huhu

joegrimjow said...

alam sekitar untuk semua ;-)

arnamee said...

bgus2. truskan berkempen.
eheh.

'AQILAH said...

kempen alam sekitar?..
bagus.

dude said...

ni macam earthour ke?

ayin jemin said...

kempen yg bgus joe
rajin btul ko dsana ya..

ayin jemin said...

btw
joe,sy suka lg tmpt komen kmu yg bgini
seng skit
xbyk kerja

acap said...

350minit=5jam 50minit.
record tuh!
thniah!
hahaha ;D

Lifesaver said...

lama2 on9 leh sakit tau

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW