Share

sticky mode contestku!!!

untuk entry baru, ada di bawah. ala, gaya-gaya sticky mode


contestku masih lagi berlangsung. tapi ku fikir balik, pemarkahan yang ku berikan agak susah. tiada kebebasan dalam menulis.....

oleh itu, aku dengan suka cita memaklumkan. bab pemarkahan aku telah buang

yahuuuuuu

maka, senang la kamu untuk berkarya. aku telah ubah entry tu dan boleh klik sini untuk tengok yang baru. klik je kalau nak masuk. kamu akan paham.

apa lagi? start la berkarya!!!



hadiah yang pemenang konpem dapat

pertama : rm 100 + baju
kedua : rm 50
+ baju
ketiga : rm 30 + baju






Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

87 comments:

milimilo said...

wah,90% markah utk karya..free la nk tulis pape..ni yg bersemangat balik nih..hoho

rhapsody LiN said...

wahh..bagus2..:p
mcm nie baru bes nak bekarya!!
:D

paan said...

hoho.akan aku usahakan something..semoga berjaya ngan contest ko..tapi blog ko memang dah fofular..jeles lak aku..

joegrimjow said...

lambt lagi tarikh tutup
so sempat bekarya

vidadarisakura said...

aku bagi la org lain menang..
hee

paan said...

aku belum start berkarya..tapi dah start mempromosi contest ko kat blog aku.hehe

asis said...

tgh pk la nk buat psal ape

momentinlife said...

heheh kebetulan sesuai ngan entry latest aku.. so aku pn join.. =) (aku xpandai berkarya, so amik syarat je eh.. haha)

MuhD NoR AzyM said...

Bleh2..ada kisah..yg ak ingat sampai sekrang..=)

MuhD NoR AzyM said...

Ak buat promosi la dulu..hehe..lalala~

joegrimjow said...

pomot jgn xpomot

atty's said...

wah besh ade contest adiah pun besh

sharamli said...

tempat keempat dpt x?

Mahirah Abd said...

berkarya..??erm..mcm menarik...mengenai aper tue yer cik abang..?heeee

shinawawa eyenie said...

nsb bek xda bakat nk berkarya
klu x dh lmbt join..hehe

joegrimjow said...

tgok kat contest tu
ada jew die nye syarat

farah liyana said...

hadiah saguhati dah takde bro?

ekkeke.

KhairiL's said...

promosi aku dh buat dh
cuma entry jer x buat lg
nnt siap aku submit aku pny entry

SyahmiFikri said...

huhu.. bagus lah.. neh semangat nak nulis.. tapi tingtong lagi.. apa la idea tak dak.. muuahaha

~Cinta Cukulet~ said...

huhu..adiahnya lumayan

||alis|| said...

joe, aku nak ipod gak.. contest tamat 20may kan? 23may tuh bday aku. so sila jgn buat2 lupa..


kalau tak pon, bagi aku starter pack herbalife, bleh?


lalalala~

SuFy said...

gud luck sume...chaiyok2!!!

pink_butterfly said...

beshnyaaaa....


tapi daku xda bakat bkarya....


hiskkk!

tehais said...

Nak muhasabah balik,nak masuk ke tak.huhuhu

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.heee
.nk baju tuuuuuu :D

casual cutie said...

wah hadiahnya bagus2

Monkey D Luffy said...

errrr... aku berkarya tak mahu hadiah

(pergghhhhh ayat ku!)

kakakakaka

patungcendana said...

re: bi lagi indah dari bm bab ni

hehehe...really?...thanks...
saja je...aku dah lama tak tulis puisi dalam BI...

dah baca pasal contest tu...macam interesting je...:-)

paan said...

jom ramai2 menghangatkan...

one said...

selamt berkarya semua...bila nak
berkarya tu, hidup kena la ceria dan
seheppy yang mungkin..nanty xdak
mood plak nak berkarya...HIDUP PERLU
HEPPY DENGAN CONTEST YANG JOE BUAT
NI..SELAMAT BERKARYA BUAT SEMUA..
(^_^)>><<(@_@)..SENYUM N HEPPY...

Dj Epoi said...

Salam............Semua & Tuan Rumah Kedaun!!!!

Gua kembali......

Pergh!!!!!! dan makin mantop blog nih disamping citer2 dan HADIAH yang Sempoi!!!!!!!!!!

Belasah jangan tak belasah!!!! karya saper yang bakal merembat RM100 dan Baju tu arrr heheheheh

Syabas!! Joe

Hupdate from Sunway Medical Centre PJ SELANGOR

ayin jemin a.k.a ain said...

memg patut ko buat pertandingan...
hahaha

joegrimjow said...

adiah saguhati mmg still adew
kene tgok betol2

epol said...

whoa...(cam terlepas ajek)

xuen adyla said...

ok im so freaking excited

lolx

~cik manis~ said...

adiah sguhati x de ke?
sedar dri x brbakat so hrap penyertaan pun dpt la hadiah
:P

joegrimjow said...

mmg adew
huhu
bace kat entry 2
siap 10 lagi

Eazy Izzuddin said...

aha...
lagi sonang berkarya begini...
ehehe
japs2 karya sedang d proses..
=P
xD

Boo™ said...

amik award di page sy :)

ayin jemin a.k.a ain said...

berjalan sja..

ayin jemin a.k.a ain said...

berjalan sja..

amir acap said...

waa..cntik bju...cmne nak msuk pertndingan..hehee..em ey asasi uia ngineering kne wat kat pahang ke..??
bkan kat PJ ke..???

mOhD^.^rAz said...

agaga..
xpandai la nk berkarya..
huhuhu..

cik erin said...

mekaseh sggh teratak buruk 111:)
heheh. saje buat suspen.

ammmm... tok berapo pahe psl blog ni sbnrnyo.
ado ceghito pok belale lah gapo.
takpo2 kito tera baco lagi.
*ceh. ckp berterabur. sorry, kite kelantan celup:D*

Darleena Yusof said...

hai..salam ziarah.sila2 view blog sy.xde shoutMix ke?...

aiU™ said...

wah, bgus2! thnx 4 da in4mation bebeh!

mummy_adam said...

alaaarrr... manyak idea tp xpandai mengarang.. cemana?? :)

kuIna LadyInRed said...

klu nak adiah tanpa berkarya leh tak? ceq tak pandai mengarang..

joegrimjow said...

CAM RAMAI JE YG NAK TANPA BEKARYA
HEHE

ez said...

joe..
contest utk semua ye..tarikh tutup bile?heheh

mamma mia! said...

aku x pndi berkarya. tp ak nk gk msuk contest ni. hbs tu mcm mne?? hihuha =p

FaZiLa said...

fuhh..nice blog :)

Mel said...

Hai...tq for visiting my blog...huhuhu....klu tak pernah kena tag or mengetag...try lah buat..kidnap je mana2 tag yang ada kat blog sya...sumtimes tag ni bantu kita memahami orang lain dan supaya orang kenal siapa kita...saya follow awak k

asis said...

kne pk nih..

joegrimjow said...

xyah pk
just share ape yg patut
huhu
senang

JohnJenin said...

Semakin maju encik joe. Bagus bagus

Mel said...

hahaha..yalah...bru perasan profile ko..ko dalam engineering juga...hehehe...ni study kat na

eliza said...

wah...best2...

sweethOneY said...

nak adiah!

Luth Textile said...

NAK DUEEEETTT

joegrimjow said...

boley2
masuk ajew contest tu!!

platinumZ said...

hai joegrimjoe, nice blog.siap ada contest lagi tuh..best gilak..tq singgah blog saya ye.nak joint ke?jom sama2 buat duit.

cik ian@aH Lian~ said...

nak join,
nak join!

Anak Pendang Sekeluarga said...

slm....halal ke...gua takut la benda2 mcm nie...dia guna sistem MLM ke....tanya je...

Ma'am_Chelsea said...

Grand adiah2 yg ditawarkan itu!!!! ;)

izman said...

joe,
orang lain nak hadiah besor2 aku tak kisah. hadiah baju tu ko reserved satu kat aku. dah gila2 aku buat entry lucu khas untuk peraduan ko ni.

joegrimjow said...

join jgn xjoin!

T.O.P.E.X said...

hamba budak baru belajar.
ahahaha nak gak masuk =P

nazz said...

Tak suka lah.. kenapa tak guna comment form yg bawah post jer.. he he.. ho ho contest masih berlangsung rupanya.. gud gud!!

vInA said...

dear, thnksx yea folo me.. ;)
i da folo u back..ehe..

meself,Ms Fint said...

nape ade logo red devil? hmm.. waner da santekk.. ala.. ala.. alaa.. tanak lah masuk!

Panglima Perang Cyber said...

salam.

tumpang lalu hehehe..

kojah said...

xreti nk berkarya la...huhu

joegrimjow said...

xyah rety pon xpe
just tulis

dotblogspotdotkom said...

sebagai membalas kunjungan dan tanda terima kasih...sudilah ambik award dari pakcik di -->> http://dotblogspotdotkom.blogspot.com/2009/05/seikhlas-hati-ku.htm

asilahmuhajer said...

tahniah sbb dpt award.. chaiyo!

asilahmuhajer said...

tahniah sbb dpt award. chaiyo!

dotblogspotdotkom said...

ic tak jumpa ye..alahaiii..

http://dotblogspotdotkom.blogspot.com/2009/05/seikhlas-hati-ku.html

patut le tak jumpa...link yg 1st tu tak de l...htm aje...huhuhu.. link yg nih sure btl....

.dyanza.maya. said...

ouhh bju tuhh smrt la hee ;DD

Chapit (Clique 99) said...

salam..
y bro?
do you want it too?

(referring to ya comment at ma blog)

tuntung said...

syok ni..dpat duit..joe..aq bru follow blog ko

kayteeze said...

Ooo....ada contest rupanya...

Kak tie awal2 angkat tangan, memang tak pernah menang contest dari kecik sampai tua ni, hu hu...

• ROOZU • said...

karya telah terhasil...akn post entry selpas pukul 3pm hari ini...


hehehheee...

sWeEtdARLinG said...

dah post entry..

http://sweetdarling79.com/2009/05/08/kisah-memori-kamu-yang-kamu-ingat-contest/

joegrimjow said...

rini terima 2 penyertaan

HuRuL_AiNi said...

salam...
aku dh join:)
http://hurulaini.net/power-rangers-reunion/

cj7 said...

aku tulis dah.kat sini ye
http://turunaik.blogspot.com/2008/12/kisah-benar-episodxxl.html

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW