Share

april yang indah-yeah-

kisah benar di gym

"should i shut this door?"

"yeah, sure"

aku buat2 otai di bilik sauna di opal 2. maklum la, aku tegok org before aku ambil air dan siram kedalam satu lubang. aku pun tak tahu napa dia buat gi2. aku cuma follow

"sorry, i dont know how to use this room"

"yeah, me too"

ku sebut perkataan yeah dengan penuh confident n bernafsu

beb, dia pakai bikini je. sayangnya aku yang tidak pakai spek tidak berapa nampak....rugi2

"how many minutes we sit here"

"usually we sit here after woke up. to rest our muscle"

"no, i am asking u how many minute?"

"ouh, sorry, about 10 to 15 minutes"

apsal la aku tak menjawab soklan, hampesss

"u live here?"

"yeah"

dia pulak balas yeah dengan menggoda n bernafsu.
aku ulang skali lagi, die hanya memakai bikini.
walaupun jarak hanya satu meter lebey, aku tak dapat tegok dengan jeles, sapa2 yang power speknye 600, tahu lah kesannya

"what course u studying?"

"accaounting, n u?

"im engineering, 3rd year"

"owh, nice, me too"

senyum kelat...bila masa aku 3rd year. baru 2nd year. ish2. tapi nice yang disebutnya memang cukup2 benar2 sebetul2nya seksi

"mmm, do u mind if i sit near u?"

"owh, my pleasure. sit here please"

die dah tawar, aku apa lagi!

"i like your..."

die mengusap janggutku. wahhh, aku kepanasan. sauna dah la panas, kurasakan badanku bertambh2 panasnya...

"do u mind if we..."

dia terkam aku....




ok ok, yang warna merah 2, start aku tipu. hanya khayalan semata2. sebenarnya perbualan kiteorg terputus bila aku tipu dia aku 3rd year, laki mana ntah masuk kacau. rasanya die segan.... dan aku pun sama....

aku wisau sebab memang susah nak lawan nafsu ketika ber2 2an. ish2, memang aku akan kalah, sebab tu lah jihad lawan nafsu lagi besar dari jihad berperang.

ya allah,
kau berikanlah aku kekuatan
agar dapat menahan gelojak nafsu
kalau2 berlaku hal seperti ini lagi
ya allah
berikanlah aku menang lawan bowling nanti
aminnn

nota kaki : kejap agi nak p blatih bowling...harap2 kepala ku tak botak nanty

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 comments:

KhairiL's said...

sesungguhnya orang ketiga akan menghasut musuhnya utk membuat kejahatan...masa tu hanya iman penentu segalanya...

selamat maen bowling

joegrimjow said...

time kasey time kasey

★ Nu♥ℜul ★ said...

hek2 ..

kuat kan iman

tHEoNeANDoNLy said...

hehe.. kuat nafsu ruper nyer.. hehe.. biasa ler tu..haha..
kuatkan iman k..

fjie said...

gurl 2 sje nk bwt april fool kot..haha

joegrimjow said...

. memnag kene kuatkan iman

. ok ok

. klu btol kan best

nabilah mangshor said...

haha
makhluk ke3 ade di mana3
uhh..mmg pndai mereka cerita sungguh
;p

sharamli said...

h0k al0h..
igtkn bt0l
hu3

e n c h e k || CAMERA™ said...

hahahaa
bru kena skit
dh cair

~
hikhik~

milimilo said...

waduh..siap usap2 janggut lagi..khayalan rupenye..pergi sauna ajak la mmber,bru kuat sikit iman tu..heheh

joegrimjow said...

. yg awal2 mmg betol

. siapkan warna merah lagi

. ko xtau,, meleleh ko tgok body g2

. bese ngn member, kali 2 x

nadxoxo said...

hi, thanks for dropping by :)

suke ye berdua-duaan di sauna hehe alhamdulillah akal dapat mengatasi nafsu ;)

btw, guna nikon d60 (pinjam) haha

tqa said...

hahaha..
ada hikmah gak Tuhan tarek nikmat penglihatan..
eheh.. rabun2 spy x nmpak..

lalala~

fafaz said...

haha..
sebaek enggak nmpk..
kalu x..
heee...
:))

tehais said...

Untung2 dok sana noo :P

LiLacFlA said...

saya anti men bowling. sebab tak pandai. hahaha
asik longkang ja. penat ja bayar

joegrimjow said...

. kene beli sndiri..hehe

. haha, terkene balik

. klu x ape??hehe

. xuntung mane...

. haha, kene la blajo

undrgnd said...

bgs gk dpt drabunkan mate 2..
klo x..
letey nk elakkn tgk mende yg 'best'..
kahkahkah.

nurain said...

ko boleh wat org horny kalo asyik wat entry gni..wahahahhaha

fairuz said...

this is the first time i'm reading this blog. i was laughing like crazy. klaka2

faNna said...

Tggi erk power specs? Sebaik tak nmpk lebih2 kat p'puan tu.amin.wahaha

qishie said...

haha...cet.


agak2 ko tgh rabun tu,

kalau mak nyah pun bukan ko dapat beza kot!


haha

blackskin said...

dari sauna ke bowling...
yg siram air tu bkn ke nk kasi berwap
bilik sauna..

n pehal kirim salam kt mak aku?
ade motif ni...
haha~

Cik Peanut said...

hai..
tumpang lalu ye tuan rumah..
peanut datang jejalan di sini..
erm..sowy ye..tak jumpa shoutbox kat sini..

Monkey D Luffy said...

adalah chance nak berkenalan lepas ni ;p

joegrimjow said...

. benda best???hehe

. horny? Jagn jgn.

. bace la lg..

. mmg r, nasib baik

. nasib badan.

. kekeke

. mmg xbuat

. mmg camni....

Ajwin Ajeera said...

gatal~
agagaga

e n c h e k || CAMERA™ said...

HAHAHAA
lps nie apelagi
HAHAHA~

Ma'am_Chelsea said...

Akak stuju ngn tqa.... & mmg ader hikmahnyer jgk x pkai spek maser kejadian =P

one said...

btoi2 aku sokong satus patus...mmg
ade hikmah bile spet kmo terxde..dh
terlpas dri zina mate...bersyukur
lah whai kmo..xyh lh nk rugi2..hehe

mo0ney said...

ada hikmah power kau 600..ahaha

joegrimjow said...

. sikit2 je

. pak belalalng la pasni

. hee, betol2

. mmg hikmahnye besar

bee said...

haha...if tulisan merah tu jadi betul...pe salahnyer(perly sket)...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW