Share

GRANT RM5000 daripada Kerajaan Baru

Baru-baru ini, kawan blog saya pelawa saya untuk berkoloberasi untuk satu program nasional. Tulah pentingnya berblog kan, macam-macam kawan kita dapat. Walaupun blog 3-4 kali je update setahun tapi networking tu masih ada sampai sekarang. 

Dia sekarang bekerja dengan Avana. Katanya akan diadakan program nasional untuk boost eksport barangan tempatan melalui paltform online. Ahaa, mengantuk disorongkan bantal! Saya memang cukup teruja kalau bab bab ecommerce ni. Selain saya sendiri uruskan ecommerce saya mayazaara.com saya juga ada tolong member member untuk buat jualan melalui ecommerce

Program apa tu?

PROGRAM RENTAS SEMPADAN



Menerusi program ini, anda akan dapat:

1) Latihan dan bimbingan daripada tenaga pengajar yang dilatih oleh Facebook.

2) Bimbingan dan sokongan daripada tenaga pengajar selama 3 bulan.

3) Peruntukan dan bantuan platform e-dagang yang lengkap dengan laman web yg disertakan dengan:

• Sistem pembayaran online.
• Integrasi dengan syarikat kurier dalam dan luar negara.
• Pengurusan stok.
• Rekod jualan dan pelanggan.
• Pemasaran digital untuk rentas sempadan.
• Serta pelbagai lagi bentuk bantuan disediakan dibawah program eTrade MATRADE.



Disebabkan program ini terhad untuk 2000 yang layak, saya sarankan kepada pembaca blog ni untuk isi cepat cepat. Jangan kuota dah tutup baru nak isi memang tak dapatlah ya :)

Langkah pendaftaran


1) Klik sini http://bit.ly/2Lxgob5
2) Isi semua maklumat
3) Di ruangan 'For office use' tu pastikan no 016
5) Klik submit

Jika ada masalah, boleh wasap terus saya untuk bantu 0169640972

Okey, itu sahaja infonya. Saya ada buat group untuk informasi grant, boleh klik sini Jangan risau sebab saya dah set group ini hanya saya yang boleh bagi info. haha, so tak boleh membawang. Ada apa apa info mengenai Grant, inisiatif, latihan dan lain lain yang percuma, saya akan pass kat situ. So takdelah miss infomation lepas ni kan

Jumpa lagi nanti, jangan lupa daftar tau yang Grant RM5000 tu

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

3 ulasan:

تاج للخدمات المنزلية berkata...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

تاج للخدمات المنزلية berkata...



شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره

تاج للخدمات المنزلية berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW