Share

What THEY think

Banyak dan meriah betul News Feed kat facebook aku dengan gambar pasal what they think ni. Lucu dan ada kebenarannya. Jom tengok beberapa yang aku sempat tampal kat blog ni







Dan yang paling lucu adalah kat bawah ni!



pss : Korang rasa penting ke apa pandangan orang lain atas apa yang kita buat? 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

7 ulasan:

Suraya Aris berkata...

tak berapa nak penting kot, kalau asik nak fikir apa orang cakap, memang tak kemana la kita.

Tuan Cimot berkata...

kdg2 pntg kdg2 x..tgk keadaan...

Tasha berkata...

persepsi~~~

hehe...kdg2 stereotype ade gak,tgk tu..ckp keja gomen je,,,tdo~~

kesian~

joegrimjow berkata...

@Suraya Aris

:)

joegrimjow berkata...

@Tuan Cimot

tengok keadaan eh
orite

joegrimjow berkata...

@Tasha
tu la pasal
kesian kat pekeja gomen

EG berkata...

Yang last serius lawak.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW