Share

Apek keeper terbaik Asia 2011? Jom vote!


Khairul Fahmi Che Mat atau Apek adalah antara 5 finalist di Goal.com dalam pencarian mereka untuk menentukan siapakah keeper terbaik Asia. Memang pencapaian untuk dapat top 5 ni memang sesuatu yang hebat. Apa tah lagi kalau dapat jadi yang terbaik di Asia, mesti nama Malaysia akan terkenal!

Jom vote Apek


korang klik link ni dan kat bawah tu ada poll untuk diisi. aku dah isi, korang yang belum meh pakat-pakat vote Apek jadi keeper terbaik Asia 2011. Aku rasa memang dia telah berkhidmat dengan cemerlang dalam menjadi keeper Malaysia mahupun keeper Kelantan. masa sukan SEA hari tu, dia save bola last tu memang jasanya akan dikenang sampai bila-bila

ahh, dah tak yah bebel panjang-panjang, klik link ni dan vote sekarang!!!


pss : sekarang Apek tengah mendahului. mantap!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

thumb up!

Tanpa Nama berkata...

dah vote!mantop!haha

Cik Pulau berkata...

nk vote etep ehhh...

ahsfantasy24 berkata...

jom mengundi ! :D

joegrimjow berkata...

@Lifesaver Hamzah

bertambah ramai!

joegrimjow berkata...

@Cik Pulau

vote jange xvote

joegrimjow berkata...

@ahsfantasy24

mengundi awal
=)

Izzat Aziz berkata...

nak vote apek, tapi kalau tengok performance keeper fulham lagi layak.

Aku & Dia berkata...

terbaikkk.....:D

crayon berkata...

time aku vote ni dah 88.63% dah... konfem laa dia vote paling tinggi.. hahaha

nurkaloi berkata...

sure vote heheh

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW