Share

Bilakah tarikh terakhir untuk bagi kad raya supaya penerima dapat sebelum raya?




22hb??? haha, dah tak sempat nak bagi kad raya! ala, pos laju kan ada, tak pun pos ekspress. yang menarik, cuba tengok tarikh yang die reply. haha. memang cam nak cubit2 je pos malaysia ni. xpe, ada sikit alasan tak bagi kad raya tahun ni kat korang. woho!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

16 ulasan:

Cik Bell berkata...

haha..sabor jer la...

Tanpa Nama berkata...

nak post kad raya kat Joe..tapi mungkin tak sempat coz kita tinggal jauh dari Joe..heheh..from Brunei with love..=)

joegrimjow berkata...

@Cik Bell

xsempat nak hantar kan

joegrimjow berkata...

@Anonymous

alaa
hantar la guna pos laju
hehe

Tanpa Nama berkata...

ahaha...sabar jela....nampak sangat dorang sibuk...

joegrimjow berkata...

@NURUL NADIAH MAMAT

sibuk xpe, asalkan bagi

Azah berkata...

hantar lepas 22 pun boleh... raya kan sebulan? :P

p/s: menanti kad raya dari joe.. x sampai2 pun.. :{

Rye Skema berkata...

adess..xpela sampai lambat sket kad tu..tradisi mesti diteruskan..cewahh..

RinnAzrinah berkata...

hahahaa!!...tanye 22hb... reply 24hb... hahhaa.... mmg x sempat ler gamaknye nak anto kad raye... alaa... anto sblm 22hb pun same gak... family kat kg masih x terima lg kad raye yg aku pos tuh... huhu

Tanpa Nama berkata...

kad raya mesti sampai sebelum raya ke? sampai pada bulan raya pun ok

joegrimjow berkata...

@Azah

ku tunggu kad raya darimu
hehe

joegrimjow berkata...

@Rye Skema

hantar jangan xhantar

joegrimjow berkata...

@RinnAzrinah

bak kata komen kat atas
raya kan sbulan

joegrimjow berkata...

@Anonymous

sangat ok

Pojiepooh Abdullah berkata...

lembap reply! tapi takpe dah niat nak anto kan lepas raya sampai pun takpe ;p

SyazwanSarawak berkata...

nasib baik sy hantar isnin lepas.
sempat je sampai ke rumah penerima ^^,

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW