Share

Soalan pilihan di FormSpring

Formspring ni dah lama aku register. Lepas register, sebab tak tahu guna, abaikan je. Tapi dalam email, memang selalu keluar notification. Sebab nak berlaku adil (perlu ke?) kepada formspring, aku gagahkan jugak bukak dan memang banyak soalan yang nak dijawab

Kalau soalan ilmiah, ok jugak nak jawab, ni kebanyakan soalan, haish, habiskan masa je baca! Tapi takpe, aku ni sangat baik, kat bawah ni antara soalan-soalan 'ilmiah' dari soalan-soalan lain.










ok, stop kejap. fuh fuh. memang betul ok, aku sangat pandai masak nak ayam. Hehe. Sebab utama pandai masak nasi ayam adalah ia sungguh mudah. Sepanjang aku kat sana masa belajar, memang tak sah kalau tak buat nasi ayam dalam masa seminggu tu. Dulu kan selalu buat entry pasal masak-masak ni. ingat tak ingat tak?

tak ingat takpe, siapalah aku ini :( jom next question












Okeh, mesti penat kan korang baca. erk, penat ke? ke korang tak baca? ala, ta baca pun bgtau je lah korang baca, jaga hati aku ni. hehe. Tapi banyak-banyak soalan, soalan bawah ni paling best. Jawapan aku pun adalah paling JUJUR!!




ok bye


pss : korang nye 'precious thing' ape?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

24 ulasan:

namaakulynn berkata...

erk erk.soalan last tu tapaham *innocent face.hahahha

Alexandriana Alia berkata...

GULP!

eh joe bila lagi nak masak nasik ayam tuk orang KL plak. :p

Mama Zharfan berkata...

wohooo byknya soalan :)

~nsar~ berkata...

kucing.. ngeee

FarhanaDr berkata...

Terbaca formspring Joe orang bagi statement pasal Seth Tan. Kah kah kah. Bukan tanya soalan tapi bagi statement panjang lebar. Hahaha.

oPiE iSa berkata...

klo ade gathering joe kena sponsor nasi ayam! Hahahaha....

p/s: ur precious thing tu akan bantu dapat 7 anak... Hahahhahahahahaha..

*ape aku ngarut nieyh*

Adziim berkata...

joe2..nakal ye jawapan last kmu.

iPai berkata...

mane leh bgtau my precious thing .. haish

FAUZI NOR berkata...

hahahhaaahahhahahhahahahaha

gelak guling guling aku...


haahahahahah

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

haha...jawapan last paling jujur..

joegrimjow berkata...

@namaakulynn

errr
saya pon xpaham

joegrimjow berkata...

@Alexandriana Alia

ahaa
bleh je
datang sini konpem dapat

joegrimjow berkata...

@Mama Zharfan

jawapan pon banyak

joegrimjow berkata...

@~nsar~

comelnya kucing

joegrimjow berkata...

@FarhanaDr

mr k punye keje tu

joegrimjow berkata...

@oPiE iSa

lusyahhhh

joegrimjow berkata...

@Adziim

alaa, nakal skit2 je

joegrimjow berkata...

@iPai

kenapa plak?
share lah

joegrimjow berkata...

@FAUZI NOR

rilek2
hehe

joegrimjow berkata...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

jujur dan memang betol kot
kan kan?

Tanpa Nama berkata...

hahaha!soalan last skali,jwpn dia BEST!haha

slimdiet2 berkata...

apa fungsi formspring ni? tak tau la

kella berkata...

haha.. suka la dengan semua jawapan joe.. sukseessss.... ;D

Kembang Perawan 3288 berkata...

jujur. aku ni rabun.aaaa pedih mata bace dekat2. huhu.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW