Share

Reaksi penyokong Kelantan setelah tumpas Final Piala FA

Bakar kerusi?
Bakar stadium?
Memberontak?

Kecewa

Frust

Termenung

Mutu permainan bola sepak negara semakin bermutu
Kami penyokong Kelantan juga 'upgrade' sikap kepada lebih bermoral
Kalah menang, adat permainan - yang penting enjoooyyyy



pss : Kelantan cuti esok!!! 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 ulasan:

Peri PiA berkata...

kwenchanayo

menang kalah ttp sokong

oPiE iSa berkata...

Dah teka dah! mesti ade entri pasal ni punya malam ni...

Btw, tahniah tganu, kelantan pon hebat. sengit....

Semoga tak baling2, tak bakar2 lagi nex time~

:)

KiD berkata...

Tahniah laaa kedua-dua pasukan.. ganu tak dapat cuti ke?

cik fa berkata...

biasa la adat pertandingan kn..
apa pun both team hebat sgt

Gadis Pantai Timur berkata...

tranung menang..yahoo...harap2 cuti lah..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/photoshoot-at-pulau-herba.html

joegrimjow berkata...

@Peri PiA

gomo tetao gomo

joegrimjow berkata...

@oPiE iSa

kiteorng dah upgrade
hehe

joegrimjow berkata...

@KiD

oho
xtau r, kena tanye MB

joegrimjow berkata...

@cik fa

sangat menghiburkan

kasmin berkata...

@KiD
tahniah2! cuti ke dok cuti amik cuti sdiri esok. ke guane... heheh...

Myra berkata...

alhamdulilah terengganu menang di saat minit tambahan, miracle in the game, siapa sangka, kelantan memberi gol percuma pada terengganu, (MB bawak pasukan bola pegi Eropah) sonok la diorang hee~~

Diyana berkata...

tak ada rezeki nak buat camna

Hazwan Arif berkata...

Peteh Ganu Peteh!!!! hehehe

Untuk Bacaan Pada Waktu Siang Sahaja

Fathiha Zainal berkata...

Yeayyy!! Tak sia2 tunggu sampai ke habis tadi! Hihi.. Nak cuti gak~~ Uhu..

Dawa berkata...

sama hebat cuma smgt player ganu lebih. ganu ni mcm manutd. xputus asa sampai final minute :)

zerous berkata...

mene kaloh sokong sokmo, set kito blakow jange baloh-baloh.

Entry ambo pasal bola ni
http://bit.ly/iwWu14

ENCIK TIKUS berkata...

itu semua pic time siang, matchnya malam bro... kantoi~ trololololo

TenangSudey berkata...

tahniah fan kelantan.. da makin bermutu

AmiezaLurve berkata...

hah hah hah.. rmbut nak macho..

Pape pon khairul fahmi ttp ensem..hehe..

Mama Zharfan berkata...

me tido last nite dgn penuh rasa hampa--tp redha lah, nak buat mcm mana..bola tu bulat..

OrAng_PeRLiS_mEnULiS berkata...

btul... yang penting moral kena jaga..

: MAKBUL: sebuah cerita tentang doa KARYA HEBAT RTM!
: JOLOK SAMPAI PANCUT!!

bact. berkata...

apa bangang ambil gmbar belakang letak caption bangang..
riaksi apa neh?


kahkahkah

azieazah berkata...

Kalu dah kedua-dua yang berlawan nak menang, sapa pula yang nak jadi kalah? hehehe


Dell + Lenovo vs Mac = AA kalah...!

ct fa berkata...

yg pnting kelantan ade mutu,smakin hebat brmain,cume salah ckit je smalam....tu kan lumrah,kecuaian manusia...oleh itu,mgikut mutu prmainan,kelantan the best!!!!

no name berkata...

tp semlm byk kali penjaga gol & pemain trg kene laser...n ade jugak yg lontar mercun tgh padang

btw trime kasih byk2 kt pemain klatan yg jaringkn gol pertama utk trg...tu yg bagi semangat trg nk menang tu...trg menang sbb nasib gak...kalau xkerana kesilapan tersebut sure klantan menang :D

Afendi Othman berkata...

peteh penyu peteh

Hisyam Nozi berkata...

Tok apo la abe jo. Nok menang sokmo gak payoh. Hahaha

ASaDa RyutaRo berkata...

mana tak frust, last minit boleh gol sendiri lak.. kalau dikenang2 memang boleh merana..

semoga bola sepak Malaysia terus maju.

Solihin Zubir berkata...

pyokong kedah ni lg la frust.. haha..

Panda berkata...

Tu lah, setengah minit sebelum ganu shoot, ada scene fans ganu ada yang dah naik tangga nak blah. Skali gol. Terus rasa game semalam menarik :)

penyisir rambut berkata...

rezeki terengganu...
tumpang gembira....
suka nye......

Bigdaddyz berkata...

tahun hadapan cuba lagi...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW