Share

Pengalaman menonton #MaharajaLawak dengan 14 371 rakyat Malaysia

No 1 : Sepah

No 2 : Jozan

No 3 : Nabil

No 4 : Jambu


Maharaja lawak dah labuhkan tirai. Yang sebenarnya, ini adalah rancangan maharaja lawak yang pertama aku tengok live. Sebab? Tak amek astro warna. Heh, tak tahu pulak yang kalau kita subscribe byond ni dia ada rancangan HD lagi kat channel 188. Apa lagi, terus tengok la tadi. Yang bestnya, tengok bersama dengan 14 ribu lebih secara online =)






14 ribu lebih tuuuuuuu. Best? best gila kot sebab sambil tengok sambil chat. haha. 








Korang tahu nak thank u je kan, tahu tak disebaliknya???






Haha, semangat aku pergi letak laptop aku tu atas kerusi. ngada kata tak dengar la, nak suruh dekat la, lagging la. haiishh. yang tu ok lagi, yang tak tahannya, nak gelak pun kena cover. apa taknya, terus ada orang komen dengar suara aku gelak. kekeke. dah lawak, gelak je lah kan? Apa-apa pun, korang beli jelah astro. subsribe byond pvr, puas hati ada HD lagi! 

acecee, kira back up astro =)



pss : antara pemenang, nabil yang paling banyak dapat duit, rm 150 000. juara 350 ribu kena bahagi 3. jozan dapat 250 ribu kena bahagi 2. haha. Nabil paling kaya!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 ulasan:

oPiE iSa berkata...

Joe sokong SEPAH ke? adeh, kecewenye JOZAN dapat Naib Johan....

hidayahjamal berkata...

support nabil..hehe xsangka sepah juara..

Nay berkata...

saya salah seorang tu ! hee~

Nurul Afiqah berkata...

baguslah sepah menang! sebab diorg sentiasa konsisten for every performance..baikk punyaa!

joegrimjow berkata...

@oPiE iSa

sokong jozan

joegrimjow berkata...

@hidayahjamal

hehe. tapi dia terbaik malam ni

joegrimjow berkata...

@Nay

haha
lain kali jangan ngada
hehe

joegrimjow berkata...

@Nurul Afiqah

hebak hebak

atok berkata...

baiknye ko joe ;))

...Minah BluR... berkata...

pergh! sanggup tuh HAHA...

joegrimjow berkata...

@atok

sangat kan?
hehe

joegrimjow berkata...

@...Minah BluR...

hehe
suka suki

Ujang9897 berkata...

kau punya ker..hahaha..,

aku dah agak dah kau punya, sbb ternakpak kelibat kau sikit..

nk twit kang takut salah org..hahah

bagus2...berguna gak la td aku lyn dari video kau..sbb takda astro..=)

Cik Yana berkata...

yess!
sepah memang terbaikk!
weee..

joegrimjow berkata...

@Ujang9897

kekeke, channek tu ada nama kot

joegrimjow berkata...

@Cik Yana

malam ni best

Zie berkata...

alahai macik ni dah lah takder asteruk kena tunggu kat you tube lah pulak...tertinggal ERL ...

De Mois berkata...

Haha..sampai begitu sekali. kalau tahan gelak, bukan boleh kena batu karang ke??

Menarik di SuaraSendiri
Pengulas sukan buat hal

joegrimjow berkata...

@Zie

youtube dah ada dah

joegrimjow berkata...

@De Mois

kena check esok kot2 dah kena!

Jalut berkata...

hahha..tengok video tuh tak tau apa apa2..asyik stuck je.tapi dengar joe gelak kita pon gelak skali.... hahahaha... terima kasih...

thE tWo SisterS berkata...

kreatip2
otak geliga sungguh.

Tanpa Nama berkata...

assalam...apsal ku baru tahu nie?...arrgghhh tidak.tak dapat tgk live...tayang kat mana?...huhuhu

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

hehehe~

bagus sungguh Joe :)

Dawa berkata...

pergh streaming baik punya. hehe. sepah mmg layak mng. tp nabil gk plg untung. hehe

joegrimjow berkata...

@Jalut

keke
lain kali kena tutup sound

joegrimjow berkata...

@thE tWo SisterS

dunia internet

joegrimjow berkata...

@►AdamXis◄

u stream, xnak heboh2 sangat. bahaya. haha

joegrimjow berkata...

@♛ LORD ZARA 札拉 ♛

berusaha!!

joegrimjow berkata...

@Dawa

nabil plg kaya malam tu

denaihati berkata...

Bro memang terbaiklah ni dikatakan minda kreatif.

adey manis berkata...

yg part nabil plg kaye tu aku setuju hahaha

Tanpa Nama berkata...

la...kalo tau...nak jgk tgk skali

Kembang Perawan 3288 berkata...

oi kongker TV. haha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW