Share

Blogger No 1 Malaysia dah kahwin!!

Hari ni busy dengan orang bertunang dan orang kawin!

Kebetulan dah ada kat KL ni, baiklah kita tunjuk-tunjukkan muka kat majlis-majlis elok ni, nanti masa nak kawin nanti ada lah orang ingatkan kita ye tak? haha, memang sangat tidak boleh blah nawaitu itu. Sebenarnya baru je ni balik dari Sungai Buloh, hadiri perkahwinan blogger no 1 Malaysia - Beautifulnara

Eh eh, janganlah butthurt pulak blogger-blogger otai kat luar sana tu, amek no 1 tu berdasarkan ranking alexa. Hehe, beautifulnara.com memang kalau ikut alexa, kira no 1 kat Malaysia ni. Pernah jumpa sekali je sebelum ni kat shah alam masa main futsal, tadi jumpa sekali lagi tapi di majlis yang paling bermakna buat dia - kawin lah, apa lagi =)

Bergambar sebelum masuk

Tadi aku ke Sungai Buloh dari Bangi. Sebabnya ada kawan satu matrx dulu bertunang. Wah wah, tunang tu, sangat meriah ok. Tahniah aimi, semoga cepat-cepat kawin dan jangan lupa ajak aku datang lagi. Tadi tak ajak pon pergi jugak. haha, tak kira, sebab nak 'berkat' katakan. keh keh keh. Dari Bangi, jumpa Bro dan 2 gadis lain - kiteorang bertolak sekali. Tapi pakai 2 kereta.

Sampai je, kebetulan gerombolan pengantin perempuan tengah sampai, apa lagi, amek gambar lah. Memang langkah kaki kanan betullah!

Ceria nak masuk rumah


Lepas tangkap gambar, jumpa lagi beberapa blogger yang tak ingat nama. Yang best, jumpa April dengan Fiona (maxis10), haha, tak sangka boleh jumpa dieorang kat majlis kawin ni. Teruja sampai tak sempat ambik gambar. sorrylah ye =)


Doa untuk berkati majlis

Ada lagi beberapa blogger lagi, antaranya fzmy, bro jai, akak sumi jelly - wah, sangat santeqq ok walaupun tengah sarat mengandung dan ada lagilah beberapa blogger lain yang tak ingat nama. hehe. Yang best majlis kahwin ni, ada satu kumpulan amoi comel yang berpakaian sangat comel. usha punya usha, dieorang dari Nuffnang. Haha, jumpa xin xian tadi, biasanya berhubung dengan email je, tapi tadi siap boleh cakap-cakap lagi. Memang tak rugilah join majlis ni =)

Jumpa jugak dengan orang kuat Astro, azah, nama melayu tapi orang cina. wah wah, sangat comel berkebaya. Macam biasa, joegrimjow segan nak amek gambar. ampun ampun. Best sebab astro ada projek baru untuk blogger! tapi sayang, orang Kelantan macam aku ni susah la nak join, telan air liur je lah.


Suap menyuap

Lepas aku makan, pengantin makan, tetamu lain makan, upacara seterusnya adalah potong kek. Lepas potong kek, buat-buat blur pulak pengantin kita, terus aku cakap 'suap-suap' haha, bagai orang mengantuk disorongkan bantal, apa lagi, bang nara terus menyuap isterinya dengan gelojoh sekali. Biasalah, orang baru kahwin katakan. hehehehehe


Amek berkat

Apa-apa pun, congratez pada BEAUTIFULNARA dan juga ISTERI - semoga perkahwinan ni kekal hingga ke akhir hayat. Setahun dua kalau rasa perut membesar sebab masakan isteri sedap sangat, ingat-ingatlah joegrimjow ni okeh =)

Gambar last macam biasa - amek barakahhh!!

pss : orang duk sibuk tanya - joe bila nak kawin, aku cakap 'ada jodoh takkan kemana' - jawapan artis. kah kah kah

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 ulasan:

Hazwan Arif berkata...

Tahniah bro Nara..pasni update jgn kurang dah la haha..

Ape mksud ni--> "orang Kelantan macam aku ni susah la nak join"

Bukan Sekadar Cakar Ayam

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

haha..lepas ni keluar entri..tergempar..joegrimjow bakal berkahwin.. =P


tahniah abg nara ..

KuNanGKuNanG berkata...

tahniah pada mempelai....:)

Jard The Great berkata...

heheheh.... tak dpt jumpa joeee...

joegrimjow berkata...

@Hazwan Arif

faktor jauh. hehe. event biasa buat kat KL

joegrimjow berkata...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

lambat lagi tu. hehe

joegrimjow berkata...

@KuNanGKuNanG

scocok gitu

joegrimjow berkata...

@Jard The Great

tu laaa, balik awal sangat

penaberkala berkata...

ambo nok tunggu majlis bro joe la plok
jemput tuh time wak di qlate,haha

salemaziz berkata...

tahnye..tuan belog bile nak kahwin? :)

joegrimjow berkata...

@penaberkala

berehh, akan dijemput
hehe

joegrimjow berkata...

@salemaziz

tuan blog tunggu jodoh
hehe

Ecah Shafiee berkata...

amek berkat ngn sape lah ek nnti..??hehehe..tahniah buat abg nara..

美女政戰官貓界賭神超級辣椒禿頭狂想曲孟茜黃露瑤 berkata...

http://www.wisdombox.org/Mantra/69_t.pdf

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

walalala!

terbaik la Joe dapat pergi~

:)

honey amour berkata...

congratsssss tu abang Nara !!!

noname berkata...

tahniah buat abg nara n fadzlin..pengantin pmpuan is my fren, tapi xdpt nak pi sbb jauh..hehe

diba berkata...

wah..smpat ag promote tuk slim kan bdan.he congrate!

ShashaCatering berkata...

Selamat pengantin baru :)

Apa lauk kenduri hari ni?

Syima Syaz berkata...

salam joe...

joe, nanti kitorang kahwin jgn tak datang tau.... datang! datang!

cuti hari malaysia masa tu...eh sabtu.

emieysandra berkata...

thniah pd psangan pengantin, joe smpat ag nk pomot produk ea~

Peri PiA berkata...

ehehe,kami xsempat berjumpe pengantin

cantik nya wife dia

KiD berkata...

tahniah kepada bang nara... :) moga kekal ke akhir hayat..
Kenduri KFC!!

zaraxaralara berkata...

ingat joe kawen hahaha :)

aidabeelicious berkata...

wuahhhh kawen lah -.-
inagt siapa yang kawin tadi

Wan Gerrard berkata...

wah tahniah bang nara :)

kaizen berkata...

adeh...kalo tggu lame sket td leh jumpe joe....

cik azeya berkata...

nak kawen jugaklah rase.

Mohd Sukur Ibrahim berkata...

TAHNIAH JOE..eh silap lak..
tahniah abg nara...

syafeika edora berkata...

hehe, abg joe dpt solan cepu emas..

btw, slmt pengantin baru jgk tuk bang nara :D

Dawa berkata...

slmt pengantin br buat bro nara. joe bila nak menyusul? hehe. wife dia muka cam catriana ross lak tgk dlm gmbr ni. huhu

Kamarul Azri™ berkata...

TAHNIAH abg Nara! segak bergaya tu...
cantik isteri abg Nara, pandai memikat ni.. apa2 pun selamat pengntin baru buat abg Nara & tq bro update entri ni, yer la KA jauh dari korang... huhuhu...

chekgu BaniHassim berkata...

kalau dah jodoh tak kemana....mmg klise jwpn ko...hahaha

btw,msti seronok dpt jumpe blogger live...

Eri-chan berkata...

simple jek nara kawin..tgk kat youtube sekali lafaz je akad...perghh..ye ye amik berkat

azieazah berkata...

Selamat Pengantn Baru to BN... wife cantik, ada iras macam Catriona Bahrain Ross...

Bro Framestone berkata...

kejam Joe.. nama bro xde langsung pun huhuh

majuk la

aLeen aVriL berkata...

huhuhuu....joe dpt invitation...pesal kita xdpt....

jaat la bang nara..

Aimi berkata...

Joe.. thanx datang.. x sempat nak borak dgn ko.. tgk2 ko da balik.. btw thanx sgt2 dtg.. iAllh kawen nnt aku mesti jemput..

Kemalangan Jalan Raya berkata...

tahniah... semoga bahagia ke akhir hayat

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW