Share

Wordless Wednesday : Not Yet A Man


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

12 ulasan:

MFI berkata...

bilik ini sangat cool..ni bilik ko kat sheffield ke??

joegrimjow berkata...

@MFI

haah

NuR si CiKGu RiBeNa berkata...

cantik tmpt cd tu..
teddy bear

Sca Ndx berkata...

grrr rock band.
cool gila

Sca Ndx berkata...

grrr rock band.
cool gila

joegrimjow berkata...

@NuR si CiKGu RiBeNa

erkkk
ehe

joegrimjow berkata...

@Sca Ndx
jom gig

Puteri Iqa Izyan berkata...

teddy bear tu comel ^_^
tp pelik sbb nmpk mcm kaki die pnjg. huhu

adnin berkata...

reflect blk diri yg mengomen ni bila baca post ni, ;-)

dulu suka baca byk blog berunsur hiburan,tp skarang dah mula baca ttg agama

dulu baca novel cinta, sekarang baca ttg sejarah islam kita

dulu post fb mcm2 picture, sekarang dah mula post picture alam kebesaran-Nya

dulu pergaulan xde batasan, sekarang terduduk sebelah lelaki dlm lecture pun sgt segan

mcm2 dah berubah, insyaAllah boleh je kalau kita usaha nak kan perubahan tu.

all the best, "mujahadah itu pahit kerana syurga itu manis"

it takes time, but what about if we don't have that time. so renung2 kan dan selamat beramal.

MFI berkata...

brape lama lagi ko kat sheffield..insyaAllah aku dan rakan2 akan fly ke UK bulan 9 ni..tapi aku masuk Brunel..hehehe

Mr Syafiq berkata...

lebih kurang same arr. haha

Iman berkata...

you are
if you keep the same attitude as u r in UK. at least.

maturity is in your soul, in ur mind.its something one can control and learn by time

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW