Share

Dating dengan Lisa Surihani di Bangkok

4hb ni aku akan ke Bangkok. Entahlah blog ni akan terabai atau tidak, kalau ada line internet, aku akan update, kalau takde, takleh nak buat pape lah. Memang aktiviti penuh waktu pagi dan petang je, kalau waktu malam tu dah free. Memang ada je masa nak update blog tu, cuma masalah line ada ke tak je.


Ke Bangkok sebab Herbalife

Ya, sebab Extravaganza. Event ni dihadiri oleh Saintis yang membuat Herbalife dan juga CEO Company. Walaupun dah pernah jumpa dulu, nak jugak pergi sebab kali ni bawak orang. wohoo! Tak sabar rasanya nak belajar dan dengan update terbaru dari orang yang hebat ni. Balik Malaysia nanti, baru bisnes meletup ye tak?

Lisa Surihani pun pergi jugak?



Terbaca (baca betul2 terbaca, bukan stalk) status lisa surihani tadi rupa2nya dia berada di Bangkok jugak sekarang. Huh, bolehlah jumpa dengan dia kat sana nanti. Aceceeh, kat Malaysia tak pernah nak jumpa tapi kat Bangkok jugak nak jumpa ye tak? hehe.

U tak nak jumpa I ke Lisa? kite buat vlog sama2 kat Bangkok. hihik


pss : baju semua tak kemas lagi. haiishh

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

16 ulasan:

iwan_dextrous berkata...

untung lah..ahakz

FarhanaDr berkata...

Ole-ole dari Bangkok satu.. Nak makanan laa.. Yang sesedap sikit.. Heeee.. ;)

SofieyAzwa berkata...

Kem salam kat Lisa.. Kalau jumpa laa.. Ececeh

joegrimjow berkata...

@iwan_dextrous

sangat untung
hehe

joegrimjow berkata...

@FarhanaDr

nak ape nak ape?

joegrimjow berkata...

@SofieyAzwa

kalau jumpa lah
hheee

~CiK TiNieY~ berkata...

nak ikutttt...hihihi

zahidah dihaz berkata...

kalau dah jodoh, walau jauh mana pun pergi memang akan jumpa....heheehhe


kirim salam kat lisa nanti ya...hehee




New Entry: [Week 2] Aku seorang pengarah filem

joegrimjow berkata...

@~CiK TiNieY~

jom2
hehe

joegrimjow berkata...

@zahidah dihaz

kalaulah jumpa kannn
=)

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

kalau betul2 jumpa kim salam kat dia bro..hehe

pepatungbiru berkata...

slmt bcuti..nk psn anak gajah ye sbgai ole2.. =p

joegrimjow berkata...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

kalaulah kan
jheee

Nazirul berkata...

sawadikap pankrap

shamizu berkata...

Kirim salam kat lisa yer.
Kalau sempat gambar berduet, jangan lupa upload dalam blog ni bro. Kasi meletup sikit.

syafeika edora berkata...

untung giler2..haha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW