Share

Cheque kedua Nuffnang dah sampai!

Balik je dari Bangkok, ada cheque kat atas meja. Bukak sampul surat dan ia dari Nuffnang. Waha, nampaknya cheque yg request bulan lepas dah sampai! Terima kasih Nuffnang! 


Yang kali ni tak berapa banyak, nak cepat sangat cash out. Hehe. Hari tu cash out sebab nak beli apa ntah. bajet cash out rini terus dapat esok chequenya. heh! Tapi takpe, yang penting sampai. Walaupun blog ni dah tak guna Nuffnang, tapi Nuffnang masih bayar lagi. Haaaaa, macam mana tu agak2nya? 


tu sebab untung banyak blog =) - Faridzulasyraf.com -


Nanti aku akan kembali berblog seperti biasa. Baru balik dari Bangkok ni memang banyak cerita nak tulis. Dari jumpa orang kaya, jumpa pondan yang super comel, naik tuk tuk sampai nak terbalik, rumah urut yang bermisteri dan paling tak boleh blah 'banana pu**u show' Memang orang kata Bangkok ni kalau iman takde, jangan pergi!


Jangan lupa join contest Selamat Hari Ibu dari Joegrimjow ni eh. Dan jangan lupa untuk vote joegrimjow kat sini


pss : terima kasih Nuffnang. Erk, cheque Herbalife tak sampai lagi, tapi nilai dia 9 kali ganda dari yang atas ni. wahaa!! nak kawen nak kawen nak kawen =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

12 ulasan:

muhamadsufian89 berkata...

boleh la belanja kan?? hehe

Sumayyah Nadhirah berkata...

cite cpt sikit..xsbar hhee

joegrimjow berkata...

@muhamadsufian89

boleh2, masuk contest
heheeee

joegrimjow berkata...

@Sumayyah Nadhirah

malam kang start menulis

cathenclox berkata...

Cepatnye nuffnang kasi. Ni xdpt2 ag. Cashout awl bln 4.

♥ kOkDe ♥ berkata...

wah bestnyer

joegrimjow berkata...

@cathenclox

die sayang lebih kot
hehe

joegrimjow berkata...

@♥ kOkDe ♥

sangat bestt

Mama Zharfan berkata...

me dh vote ut joe

kalau sudi, tlg vote utk me plak, ari ni last day utk vote

JOM vote MZ kalau sudi!

| Cik Hani Alani | berkata...

wahh bestnye nuffnang..hehe cpt2 up entry bangkok. ehehe.

joegrimjow berkata...

@Mama Zharfan

thank u =)

joegrimjow berkata...

@| Cik Hani Alani |

akan dibuat
hehee

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW