Share

Barcelona vs Manchester United : 3 - 1



Punyalah semangat nak tengok bola semalam sampai bangun dah pukul 5 setengah. haha, cam apa! Tu la orang kata, jangan semangat sangat, nanti tak kemana semangat tu. Bangun je tido, tengok keputusan, yeah Barca menang! Dan kemenangan barca sama dengan ramalan aku di facebook!!





Ramalan aku lebih hebat dari paul the octupus dah. haha. Yeahh, tahniah barca, nak tengok jaringan-jaringan kat youtube je lah. Loser pun loser lah. Tido best sangat. heh!


pss : micheal o johnson kena slow2 cakap dengan alex ferguson lepas ni. kekeke

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 ulasan:

Saffrina Ropiee berkata...

PLayers Man U macam tak reti main :D

farhana berkata...

naseb bak trbaca entry ni
barca menang? naseb x tgok bola mlm td huhu

SofieyAzwa berkata...

Boleh x suka MU x ,menang! Yeah.. Hye Jo octopus.. hehehehe

+d.O.Y.A.h+ berkata...

sy tak bgn tengok pon joe. sy tgk dalam mimpi. barca menang. haha. last2 bangun memang betol2 menang. penangan nak tgk sampai termimpi2 =='

Syima Syaz berkata...

wallahhhh
suka2.......!!!!

Sarah Khan berkata...

salam ;)

yeah,go messi~

http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

sergeant keroro berkata...

hehehe.

man utd kena ayam kot. haha

bro,lau sudi jom join segmen kat blog ni.

http://platunkhaz.blogspot.com

izman berkata...

aku terpaksarela minat MU lepas dapat baju MU kat contest dulu. tapi aku kena ubah jadi peminat Barca la pulak. he.he.he....

kueh bakar berkata...

trg vs kelantan laa lagi best

final f.a

joegrimjow berkata...

@Saffrina Ropiee

tengok ek? best x?

joegrimjow berkata...

@farhana

hehe
nape nasib baik tu?

joegrimjow berkata...

@SofieyAzwa
buruk beno nama diberi tu
hehe

joegrimjow berkata...

@ d.O.Y.A.h

ni lagi hebat ni
sampai masuk dalam mimpi
hehe

joegrimjow berkata...

@Syima Syaz

suke sebab herbalife ke?
hehe

joegrimjow berkata...

@Sarah Khan
messi minum herbalife
hehe

joegrimjow berkata...

@sergeant keroro

nanti akan diusha

joegrimjow berkata...

@izman

ada contest baru
cuba la masuk
hehe

joegrimjow berkata...

@kueh bakar

yg tu memang kena tengok tu
huhu

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW