Share

3 Sebab Menjadi kaya dengan invest Empire Avenue Joegrimjow


Empire Avenue ni dulu aku ingat game perang-perang online. Sebab tu macam tak berminat sampaikan klik pun tak. Tapi baca entry dari DenaiHati minggu lepas, baru tergerak hati untuk tengok apa itu EA ni. Wah, rupa-rupanya satu permainan online yang sangat best. Kalau nak suruh aku definisikan dalam bahasa singkat, ia merupakan tools terbaik untuk melihat sejauh mana pengaruh kita dalam social network. Kalau klout hanya untuk twitter dan facebook, EA ni jauh lebih hebat sebab menggabungkan sekali dengan linkedin dan youtube sekali. Lagi luas social network yang boleh di lihat

Okeh, taknak melalut panjang, ni ada beberapa petua untuk korang jadi kaya dengan invest saham aku. Beli kat sini okeh

  • Baru 7 hari register dan harga saham dah cecah 53.37 sekarang!!
  • ROI aku tinggi (dividend yield bahagi harga saham) jadi mesti korang cepat kaya punyalah
  • Aku tengah ketagih benda ni, jangka dalam 7 hari lepas ni nilai akan naik ke 100. wohoo!!

Beli sampai 200 okeh, baru kaya tu maksimum! 


Bagi yang blur-blur tak tahu pasal EA ni, boleh register kat sini dulu. Connect facebook je. Nanti bila saham dah capai 100, aku buat tutorial yang panjang lebar. Sekarang ni obe baru daftar, saham dia masih murah, jadi jom pakat ramai-ramai beli saham dia kat sini kalau nak cepat kaya. kekeke

Jom pakat main saham semua!!


pss : kenapa perempuan yang berasal dari Kelantan semua comel-comel ek? perasan tak?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

16 ulasan:

Azrul Hisham berkata...

kawe punya share demo beli max 200 doh? hehe

awek kelate memang comey2... :)

joegrimjow berkata...

@Azrul Hisham

hehe, nati cukup pitih kawe beli sapa 200 deh.

Ecah Shafiee berkata...

adeh..mcm2 da skrg..pening da kepala..haha..
awek kelantan mmg comey2, cantik2..maybe sbb dorg dkt dgn thailan so ada kacukan thailand kot ;p

♥ Cebis Memori berkata...

wah best nya. siap wat entry haha. aina tak sempat2 nk buat lg hahah

joegrimjow berkata...

@Ecah Shafiee

nak kata org thailand cantik la ni? hehe

joegrimjow berkata...

@♥ Cebis Memori

kena buat, nanti cepat naik
hehe

Ecah Shafiee berkata...

cantik..tp x smua la..haha

mad khaz berkata...

dop pehe sangat,huhu

macam best jek :D

joegrimjow berkata...

@Ecah Shafiee

kena la beli semua
baru masyuuuk

joegrimjow berkata...

@mad khaz

daftar jgn xdaftar

Dawa berkata...

duit dah xde bro. nnt tunggu dpt dividen dulu ye. saham ko mmg prospek tinggi ni. rugi xbeli awal2 dulu. huhu

MuhD NoR AzyM berkata...

Hehe. Mcm best je Joe.

joegrimjow berkata...

@Dawa

beli banyak2 okeh
gege

joegrimjow berkata...

@MuhD NoR AzyM

jom register jom

Faaein Talip Roy berkata...

macam nak join aje.. hehehe..


yolah.. awek klate comey2.. pakwe klate pun gantang2.. ha ha ha..

kembang kempis dua2..

encHIx laNDax berkata...

(e)landax maxed out lah joe!hehehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW